Widok

System Fala tylko dla bogatych.

Jak widać system fala jest tylko dla Systemu Android 10 na urządzeniach że starszą wersją systemu android nie ma wgl tej aplikacji w sklepie play. Nie każdego stać na nowy telefon tymbardziej że starsze urządzenia działają i wszystko inne na nich działa tylko nie Fala.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Telefon za 500zł nowy wystarczy, używkę możesz za 200zł kupić. A tak w ogóle to do Fali nie potrzebujesz telefonu, na stronie możesz zamówić darmową! kartę.
Przestańcie pisać kłamliwe raporty!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 79

Tym bardziej tego mieć nie mam zamiaru, a skanować kartę to też głupi pomysł
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 9

Co?

Android 10 ma ponad 4 lata, co to za straszny wymóg? XD
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 14

Idź do lekarza od oczu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Chyba nie masz rodziny kup dziecku taki telefon a potem bateria dnia nie wytrzymuje. Po drugie są osoby starsze które są przyzywczajone i nauczone obsługi konkretnego telefonu. O turystach czy ukraincach nie wspomnę. To nie powinno tak wyglądać.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 6

On pewnie nadal używa windowsa 95 ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokładnie a starsze osoby nie korzystające z komputera nie mają możliwości pozyskania karty. Większość nawet nie wie o co chodzi z tą falą.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przecież to jest stary system, o czym ty do cholery piszesz? Każdy go ma. I jeszcze raz - do używania Fali nie potrzeba telefonu :) Wejdź na stronę i poczytaj instrukcję :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 17

No nie ma 4 lat. Android 10 wydany został w marcu 2019 publicznie udostępniony we wrześniu 2019 a na telefony trafiał od 2020 roku. Wiec max 3 lata
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Android 9 nie jest wspierany od 2022 roku.

Nikt nie pisze już aplikacji pod ten system.
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pokupowali tanie badziewia z aliexpress i teraz płacz.

Porządne telefony mają po 5 lat i androida 10.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

cham
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślałem że ja mam starego androida bo to 13.. A tu takie afery
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

No moja 82 letnia matka nie umie wejść na żadną stronę. A aplikacji w sklepie play nie widzi.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

tak, jeszcze 2-3 lata temu spokojnie sprzedawano telefony z 9. Serio system ktory ma byc powszechny na tych elefonach nie dziala ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Starsze urządzenia działają"

Bez łatek bezpieczeństwa, dodajmy, więc niedługo będzie płacz, że dane pokasowane, zdjęcia latają publicznie po internecie albo pieniądze z banku giną.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry