Widok

System Fala tylko dla bogatych.

Jak widać system fala jest tylko dla Systemu Android 10 na urządzeniach że starszą wersją systemu android nie ma wgl tej aplikacji w sklepie play. Nie każdego stać na nowy telefon tymbardziej że starsze urządzenia działają i wszystko inne na nich działa tylko nie Fala.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiadasz?

Bo widzisz wszystkie zamówienia jakie ostatnimi czasy widuję mają w warunkach brzegowych kompatybilność wsteczną co najmniej do 9. Nierzadko do 7.

Powód widać doskonale w fingerprintach użytkowników popularnych serwisów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po co mam zmieniać jak mój śmiga?

Mam one+ 5t, kupiony jakoś zaraz po premierze czyli ok 6 lat temu, w zupełności mi wystarcza.

Cóż takiego jest w fali, że wymaga nowszego systemu? Oprócz, rzecz jasna, nieprofesjonalnego siwz i wygodnictwa dostawcy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zmieńmy rozwiązania stare i proste na drogie i niezbyt przydatne, i nazwijmy to rozwojem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po co wam do tego aplikacja?

System działa na kartę, resztę można zrobić przez www.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla mnie to też była pierwsza myśl- o co im chodzi?

Przecież system działa przede wszystkim na kartę. Resztę można załatwić przez stronę internetową, bez aplikacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

usilnie starasz się nie kumać, że nie chodzi o to czy kogoś stać czy nie...

... ma być dla wszystkich, czyli również dla tych, którzy mają stary system. Zaczyna być widać gołym okiem, że ta spółka została zawiązana nie po to, żeby cokolwiek zrobić tylko przeżreć unijne fundusze. Zdecydowanie Komisja Europejska musi zostać powiadomiona o tym wałku. Winni muszą usiąść.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z czasem zlikwidują, bo to przeżytek. Chcesz tkwić w poprzedniej erze to spoko, ale nie czepiaj się, że wszyscy chcą nowoczesnych rozwiązań.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bateria "trzyma" 2 razy więcej, bo nie ma na nią apek i nie ma go co rozładowywać :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie potrzeba nawet w ogóle telefonu, by skorzystać z Fali. To tylko dodatek dla bardziej wymagających i bardziej kumatych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to właśnie po to bateria większa w tym wynalazku żeby nie zabrakło prądu jak będziesz musiał butować godzinę piechotą zamiast jechać tramwajem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po co ci 5?

Zajrzyj do systemu Fala, możesz w nim dodawać pasażerów - czyli dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Napisz w tej sprawie do ministerki ds równości
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Androida 10 mają conajmniej 6 letnie telefony

Jeśli masz 4 letni z androidem 10, znaczy że miałeś najtańsze xiaomi które już nie ma prawa działać właściwie. Ilu osób to dotknie? 15? Kupujecie chiński szmelc bez aktualizacji i płacz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na razie

Właśnie chodzi o to ,,na razie". Im stwierdzenie, że przecież każdy może użyć aplickacji jest powszechniejsze, tym szybciej zniknie bilet papierowy, ,,bo przecież nikt nie korzysta". Przykład z TV naziemną jest dobry (nie wiem za co ktoś to zminusował). Bo tak: z jednej strony utrzymywać infrastrukturę, z której (prawie) nikt nie korzysta. Ale z drugiej: to wygląda na niezamierzone, ale jednak wprowadzenie terminu przydatności: telewizora (bo się sygnał zmieni), smartfona (bo wersja Androida nie pójdzie), i to terminu nie związanego z fizycznym starzeniem, tylko faktem, że przestaję być opłacalny jako klient.

A moment, kiedy władza, obojętnie jakiego szczebla, myśli o obywatelu w kategoriach opłacalności, to nie jest moment, w którym chciałbym się znaleźć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

skoro masz wymagania co do telefonu to znaczy, że stać cię na lepszy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

nie ma wsparcia nie ma oprogramowania proste
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To internet tez jest potrzeby zeby skorzystać z systemu FALA ? Moim dzieciom nie wykupije internetu w telefonie bo by siedziały wiecznie na tiktoku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja nie chcę nowszego. Powinno działać na wszystkie telfony.Te starsze też.To jest dyskryminacja.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry