Widok

Szemryk Magdalena ginekolog opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z mam prowadziła ciąże u tej lekarki? Nie mogę znaleźć o niej żadnej informacji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta Pani Doktor miała inne nazwisko, jeśli chodzi o lekarke z Zaspy.
Tak chodzi o lekarke z Zaspy pracującą w Medicover, możesz napisać jak się wcześniej nazywała?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wcześniej nazywała się Maliszewska - polecam w 100%, prowadziłam u niej ciążę, dzięki jej wnikliwości udało się ciążę uratować i utrzymać ! jak dla mnie najlepsza ginekolog z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję ;)
Jest rewelacyjna!!! W opiece prenatalnej ale i poporodowej, tez miałam ciążę z problemami, która zakończyła się szczęśliwie... nie planuje juz kolejnej ale bez wahania wybrałabym Panią dr Szemryk (dawniej Maliszewską) !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wspaniala osoba! Razem przez 3 mce walczylysmy o mojego synka, zagrozenie przedwczesnym porodem i lezenie plackiem. Cotygodniowe kontrole, ale bez niepotrzebnego straszenia, choc bywalo groznie. Bardzo empatyczna, mila i dobrze nastawiona do pacjentki. Dzieki Pani Magdzie donosilam te ciaze. A gdy ekspresowo zaczal sie porod- na koniec trafilam na jej nocny dyzur. Lepiej byc nie moglo, a i bardzo mnie to uspokoilo. Porod sn, ale ze zszywaniem i lyzeczkowaniem lozyska. Ale wszystko super. Jest to mloda osoba, ale opanowana i widac,ze z doswiadczeniem juz. Jak znow bede w ciazy, to tylko u pani Magdy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie Ja teraz znajde?czy ktos wie gdzie przyjmuje?
Medicover w Sea Towers
Fantastyczna lekarka, z powołaniem, pomocna, empatyczna, bardzo mi pomogła. Uspokajała w ciązy i wsparła przy porodzie. Bardzo dokładna jesli chodzi o badania. Przy tym tez po prostu zyczliwa i sympatyczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

dzień dobry,
pani dr Szemryk nie przyjmuje już w medicover. czy ktoś ma do niej aktualny kontakt
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień Dobry, Pani dr Szemryk ponownie w grafiku Medicover

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry