Widok

Szeroka suknia ślubna a taniec....

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć kochane...mam problem...wymyśliliśmy sobie,że nie chcielibyśmy takiego zwykłego pierwszego tańca ślubnego tylko jakiś taki zwariowany...ale ale....te niektóre wygibasy to są trudne w wygodnych ciuchach a gdzie w sukni bombce!!??ja to sie boję ,że w ogóle nie dam rady w tym tańczyć a gdzie jeszcze jakieś figury:)napiszcie jak było u was???jak się tańczy w takiej sukni na kole.....??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam suknię na dwóch kołach dużą he he tańczyliśmy walca angielskiego i było w miarę ok :) ale coś szybkiego z wygibasami to ja sobie osobiście chyba nie wyobrażam

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
też chciałam zatańczyć np jive ale stwierdziłam ze chyba nie damy rady

a własnie jak jest z ta kiecka da sie troche potańczyc, poszalec na weselu, tez mam suknie na kole

image
Dziewczyny na tej stronce jest fajny pierwszy taniec:

http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,4963809.html

ale nie wiem czy ktoś w Polsce by się tak odważył zatańczyć bo ja na pewno nie. ALE JEST SUPER

hehe fajnie to wyszło, ale ta panienka non stop podciągała kieckę.
Jeśli się ktoś zdecyduje, to polecam dopinaną szelkę dookoła szyi, nawet silikonową, przynajmniej ma się tą pewność, że biust nie wyskoczy ;) i nie trzeba sie poprawiać, co wg mnie wygląda głupio

image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
najlepiej to by było sprawdzić z tym,że nie chce aby mnie Krzysiek widział w niej przed ślubem ...chyba go wygonię z domu i poćwiczę z przyszłą teściową:)hehe
Ja też miałam kiecke na 2 kołach, dalismy jakos rade, ale przyznaje ze cięzko sie tanczy

Ciężko sie tanczy, stanowczo:(...A peirwszy taniec lepiej wybrac sobie cos spokojnego, wal moze byc.. Bo inaczej to wspolczuje..Pomomi tego, iz moja suknia byla bardzo leciutka, te dwa kola sprawialy trudnosc.
Z kołem jest niewygodnie i gdybym miała wybierać ponownie, na pewno nie wzięłabym sukni na kole i halkach... Wejście po schodach do sali w Starym Żaku to był wyczyn. Potem przy pierwszym tańcu mąż kopnął mi koło pod buty i poleciałam. Na szczęście mnie złapał i w sumie wyglądało to jak figura, ale najadłam się strachu, że podrę suknię i zęby sobie wybiję. Później jakoś się przyzwyczaiłam. Radzę, żebyście pochodziły po salonie w tym kole, albo wcześniej w domu, a jeśli się da, to przećwiczyły też taniec. Ja odbierałam suknię na ostatnią chwilę i był to dla mnie szok :/

-.-
a my nie wiemy co z tym pierwszym tańcem cwiczymy w domu razem:D

image
image
obejrzyjcie to:DDD pierwszy taniec
http://pl.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M

image
image
miałam kieckę na 2 kołach była dość szeroka a wyszalałam się baaardzo!!!absolutnie mi nie przeszkadzała w tańcu:))))była bardzo wygodna,buty miały zdarte podeszwy od szaleństw:)

image
Moja ma trzy koła i też uważam, że nie będzie problemu w tańcu - jest mimo wszystko lekka i nie krępuje ruchów. Jedyny problem jest taki, że nie widać nóg ;-) No ale, kiecka na poprawiny będzie krótsza...:))

image

image
nie widzę takich problemów - tańczyłam w sukni (farage galaxy) całą noc, ostre wygibasy odchodziły i nie było problemów.
Trzeba tylko pamiętać, zęby kupując suknię skrócić ją tak, żeby była ok 2 cm nad ziemią - zwłaszcza z przodu, bo jeśli będzie za długa to można deptać i się o nią potykać

Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

No widzisz, a mi wkręcili w salonie że suknia musi być jak najdłuższa, a i tak kazałam skrócić. Fakt, fajnie to wyglądało, ale chodziłam baaardzo ostrożnie :/

-.-
ja się martwię czymś całkiem odwrotnym, będę miała bardzo wąską sukienkę i nie mam pojęcia co zatańczyć :(

image

image

jestem swiezo po slubie i juz wiem, ze nigdy wiecej nie ubralabym sukienki z trenem. po pierwsze przy krokach w tyl wiecznie sie po niej depta, poza tym nie wszyscy patrza pod nogi, wiec i inni deptaja. troche podwiazalam,ale to nie wiele pomoglo;

image
Popieram - tren kazałam uciąć ze swojej sukni
(rozwiązaniem pośrednim są suknie z odpinanym trenem - nie mylić z podpinanym i podwiązywanym)

Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry