Widok
Szeroka suknia ślubna a taniec....
Cześć kochane...mam problem...wymyśliliśmy sobie,że nie chcielibyśmy takiego zwykłego pierwszego tańca ślubnego tylko jakiś taki zwariowany...ale ale....te niektóre wygibasy to są trudne w wygodnych ciuchach a gdzie w sukni bombce!!??ja to sie boję ,że w ogóle nie dam rady w tym tańczyć a gdzie jeszcze jakieś figury:)napiszcie jak było u was???jak się tańczy w takiej sukni na kole.....??
ja miałam suknię na dwóch kołach dużą he he tańczyliśmy walca angielskiego i było w miarę ok :) ale coś szybkiego z wygibasami to ja sobie osobiście chyba nie wyobrażam
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Z kołem jest niewygodnie i gdybym miała wybierać ponownie, na pewno nie wzięłabym sukni na kole i halkach... Wejście po schodach do sali w Starym Żaku to był wyczyn. Potem przy pierwszym tańcu mąż kopnął mi koło pod buty i poleciałam. Na szczęście mnie złapał i w sumie wyglądało to jak figura, ale najadłam się strachu, że podrę suknię i zęby sobie wybiję. Później jakoś się przyzwyczaiłam. Radzę, żebyście pochodziły po salonie w tym kole, albo wcześniej w domu, a jeśli się da, to przećwiczyły też taniec. Ja odbierałam suknię na ostatnią chwilę i był to dla mnie szok :/
-.-
nie widzę takich problemów - tańczyłam w sukni (farage galaxy) całą noc, ostre wygibasy odchodziły i nie było problemów.
Trzeba tylko pamiętać, zęby kupując suknię skrócić ją tak, żeby była ok 2 cm nad ziemią - zwłaszcza z przodu, bo jeśli będzie za długa to można deptać i się o nią potykać
Trzeba tylko pamiętać, zęby kupując suknię skrócić ją tak, żeby była ok 2 cm nad ziemią - zwłaszcza z przodu, bo jeśli będzie za długa to można deptać i się o nią potykać
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org