Widok
my mamy obrączki 6mm tytanowo-srebrne i do tego dosc grube (jakies 2mm, profil plaski). Ciezko mi wytlumaczyc jak wygladaja :(
Na poczatku troche mi przeszkadzaly. Szczegolnie jak sie z kims witalam. Teraz juz sie przyzwyczailam. Duzo zalezy od profilu. Do slubu koscielnego wybierzemy chyba znow szerokie, ale moze polokragle. Dlatego, ze jak teraz przymierzam standardowe 4 i 5 mm to wydaje mi sie jakby ich w ogole nie bylo.
Na poczatku troche mi przeszkadzaly. Szczegolnie jak sie z kims witalam. Teraz juz sie przyzwyczailam. Duzo zalezy od profilu. Do slubu koscielnego wybierzemy chyba znow szerokie, ale moze polokragle. Dlatego, ze jak teraz przymierzam standardowe 4 i 5 mm to wydaje mi sie jakby ich w ogole nie bylo.
my obraczek jeszcze nie mamy, ale planujemy takie 6-7mm z zoltego zlota. Ja w ogole nie lubie malych wyrobow. Wychodze z zalozenia, ze lepiej jedno a porzadne niz kilka malych :) dlatego przyznam szczerze, ze nie myslelismy o tych wezszych w ogole. zareczynowy pierscionek mam szeroki na 1,3cm i jeszcze do tego wysadzany kamieniami i nie przeszkadza mi zupelnie :) wiadomo, ze poczatkowo czujesz roznice, ale nie przesadzajmy-idzie sie szybciutko przyzwyczaic :))
no no 1,3 niezle... Ja jednak wole doozo mniejsze...
chyba taki pierścionek szybko bym zgoobila... ja jak cos założe to nie moge zdejmowac... bo jak zdejmę to zaraz gdzieś zawieruszę...
Raz zdjelam pierścionek zaręczynowy... i nie mogłam znaleść... troszke cisnienie skoczyło :-)
na szczęście znalazłam...
A obrącczki mamy wybrane 2 modele i mamy ulotki z targow na 40% znizki :-)) takie niestandardowe... ale sniczniootkie oczywiscie z bialego zlota :-))
Pozdrawiam..
chyba taki pierścionek szybko bym zgoobila... ja jak cos założe to nie moge zdejmowac... bo jak zdejmę to zaraz gdzieś zawieruszę...
Raz zdjelam pierścionek zaręczynowy... i nie mogłam znaleść... troszke cisnienie skoczyło :-)
na szczęście znalazłam...
A obrącczki mamy wybrane 2 modele i mamy ulotki z targow na 40% znizki :-)) takie niestandardowe... ale sniczniootkie oczywiscie z bialego zlota :-))
Pozdrawiam..
jestes pwna ze chcecie z białego złota?
mój kuzyn jest 5 lat po slubie i zaczął nosić srebrna bo tamta mu sie tak zniszczyła że szok i teraz żałują :((
myślę ze jak byście wybrali coś pół na pół to chyba i w przyszłośći bedziecie bardziej zadowoleni bo oni wygladaja teraz jakby wcale po slubie nie byli tylko taka sobie parka...
mój kuzyn jest 5 lat po slubie i zaczął nosić srebrna bo tamta mu sie tak zniszczyła że szok i teraz żałują :((
myślę ze jak byście wybrali coś pół na pół to chyba i w przyszłośći bedziecie bardziej zadowoleni bo oni wygladaja teraz jakby wcale po slubie nie byli tylko taka sobie parka...
zniszczyla?? w jaki sposoob?? stala sie troszke zoltawa??
ja jednak nie loobie zoltego zlota...
W soomie to sie jeszce zastanawiamy nad mieszanymi...
Ale bardziej sie sklaniamy do bialego...
:-)) taka parka :-)) fajnie to ujelas... ale jak potem beda dziwić jak sie okaze ze my malzenstwo :-))
Pozdrawiam...
ja jednak nie loobie zoltego zlota...
W soomie to sie jeszce zastanawiamy nad mieszanymi...
Ale bardziej sie sklaniamy do bialego...
:-)) taka parka :-)) fajnie to ujelas... ale jak potem beda dziwić jak sie okaze ze my malzenstwo :-))
Pozdrawiam...
My tez skłaniamy sie ku obraczkom z białego złota, ewentualanie białe złoto z tytanem. Ja mam piercionek zareczynowy z białego złota i nosze go codziennie od 1,5 roku na palcu i nic sie nie dzieje. Byc moze dlatego, ze pokryty jest rodem.Podobno takie (te pokryte rodem własnie)łatwo sie nie ścieraja i nie żółkną.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!