Widok
Szkło w oku
Dziewczyny nie wiem jak to się stało ale zbiłam szklankę i czułam jak kawałek szkła wpada mi do oka! Czuje jakby mi teraz coś tak siedziało jak przewracam gałką oczną ale nie za każdym razem i nie umiem sprecyzować w którym miejscu. Oko mnie nie boli.. Czy jutro muszę iśc do okulisty? Jak to gdzie w sobotę? Szpital? Czy jest szansa że szkło samo wypłynie?
Widze same dobre rady, jak zwykle lepiej po złości wyśmiac. Jestem z dzieckiem sama w domu i ma akurat zapalenie oskrzeli nie mogę ruszyć się z domu! Mąż będzie w nocy z pracy. A oko tak jak pisze nie boli, nie jest czerwone. Tylko jak czasem rusze gałka oczną np w prawo, lewo to czuje że coś tam jest. Nie wiem może to sugestia nawet ... A forum wiadomo że nie pogotowie ale ktoś miał może podobny przypadek i wie co zrobić bo mi się przydarzyło takie coś pierwszy raz
byc moze szklo sie odbilo od oka i je podraznilo ale zawsze jest ryzyko,ze szklo w nim utkwilo.z oczami nie ma zartow.moim zdaniem powinnas pojechac jak najszybciej do okulisty,nawet jak nie boli to nie ma co ryzykowac,najwyzej przeplucze i da ewentualnie jakas masc.
tu jest chyba całodobowo
Szpital Studencki ZOZ dla Szkół Wyższych 80-219 Gdańsk, al. Zwycięstwa 30
poradnia okulistyczna
(058) 347 12 61
tu jest chyba całodobowo
Szpital Studencki ZOZ dla Szkół Wyższych 80-219 Gdańsk, al. Zwycięstwa 30
poradnia okulistyczna
(058) 347 12 61