Widok

Szkoda słów

Vision Express Temat dostępny też na forum:
Odradzam wszystkim korzystania z usułg tego salonu jak i wszystkich salonów vision express. Robią oni z ludzi idiotów i oszukują. Byłem na badaniu na soczewki i te badanie to czyste oszustwo jesli chodzi o koszt. Kosztuje ono 69zł, lecz jesli kupimy na miejscu soczewki jest ono niby za przysłowiową "złotówkę". Lecz prawdy w tym wogóle nie ma ponieważ badanie jest wliczone w cene soczewek o czym ludzie nie wiedzą. Prosty przykład jest taki, że za soczewki w vision express zapłaciłem 241 zł (Acuvue Oasis for Astigmatism 140zł oraz Acuvue Oasis 100zł plus aniby 1zł za badanie). A prawda jest taka, że kupując te same soczewki gdzie indziej np. w internecie zapłacimy za nie:
1 Acuvue Oasys 69.90 zł
2 Acuvue Oasys for Astigmatism 99.90 zł
3 Poczta, priorytet 9.00 zł
Suma brutto
178.80 zł
Zgadza się, zapłacimy za nie 178.80, a ja w salonie zapłaciłem 241zł i nikt mi nie powie,że to nie jest robienie głupków z ludzi. NIE DAJCIE SIĘ NABIĆ W BUTELKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Druga sprawa to obsługa tego salonu, gdzie panie mają podejście takie "zapłać i spier....." Kiedy upomniałem się o próbne soczewki to z wielkim fochem przyniosła i rzuciła je na ladę, tak samo robiąc gdy
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 1

jakość usług: -

wyposażenie: -

przystępność cen: 1

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
och jakie biedactwo..kupi soczewki na necie urosnie mu cos na oku zacznie szczypac i gdzie przyjdzie do lekarza aby go wyleczyl..do vision express!!!walniety czlowiek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
walniety to ty moze jestes z***ie

jak cos mi sie zacznie dziac to napewno nie pojde do vision express!!!

odradzam go wszystkim znajomym!!!

100x lepszy jest fielman w galerii baltyckiej, przynajmniej jest mila obsluga!!! i maja tansze soczewki niz w tym z***anym vision express!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry