Widok

Szkoła Niedźwiadek na Niedźwiedniku - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy może ktoś ma dziecko w tej szkole. Czy faktycznie jest tam tak fajnie jak opowiada Pani Dyrektor czy może jest tam trochę ściemy. Będę bardzo bardzo wdzięczna z opinie!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jak ta prywatna ale ta duża państwowa szkoła na Niedźwiedniku jest bardzo fajna - mój syn chodził tam 4 lata i z bólem zmienialiśmy ją na inną (już nie mogłabym go dalej tam dowozić) - jeśli ta szkoła to Twój rejon to warto tam pójść , nauczyciele fajni, poziom dość wysoki , dyrekcja też jest w porządku. Mój syn chodził tam do klas 0-3.
Chodzi mi o te mała prywatna

Halo może jakieś opinie?

U naszej rodzinie jest dziecko chodzące do Niedźwiadka. Opinie bardzo pozytywne, nauczyciele zaangażowani, indywidualne podejście do dziecka. Poza relacją rodziny, mam jeszcze doświadczenie z zajęć pozalekcyjnych przeprowadzonych z klasą z Niedźwiadka - odniosłam bardzo pozytywne wrażenie. Dzieci wychowane, ale nie wytresowane. Wychowawca stanowczy, ale pełen ciepła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale te wrunki lokalowe takie kiepskie :( i dlatego sie nadale zastanwiam nad tą szkola
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

Rozwiązania w domu (3 odpowiedzi)

Opłaca się ładować się teraz w te wszystkie dodatki typu kolektory, rekuperacja, studnia itd.?

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

do góry