Widok

Szkoła Policealna

Nova Centrum Edukacyjne Temat dostępny też na forum:
ZAPISY JUŻ WYSTARTOWAŁY!!! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne w Olsztynie. Mamy bogatą ofertę kształcenia. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Polecamy nasze promocyjne kierunki:
- Technik administracji 0 zł
- Technik bezpieczeństwa i higieny pracy 0 zł
- Techniki informatyk 0 zł
- Technik usług kosmetycznych 0 zł
- Technik masażysta 0 zł
- Technik elektryk 199 zł/m-c
- Technik logistyk 159 zł/m-c
- Asystent nauczyciela przedszkola 109 zł/m-c
- Instruktor fitness 109 zł/m-c
- Manicurzystka/pedicurzystka 109 zł/m-c
- Specjalista do spraw dietetyki 99 zł/m-c
Zapisujemy również na drugi i trzeci semestr Liceum ogólnokształcącego, Technika informatyka i Technika BHP oraz na trzeci semestr Technika usług kosmetycznych.
Jeśli chcesz spełnić swoje marzenia i podnieść kwalifikację serdecznie zapraszamy do zapoznania się z Naszą ofertą.
lub pod numerem telefonu 89 512 20 22, 796 400 142.
NOVA Centrum Edukacyjne
Plac Jana Pawła II 4
10-102 Olsztyn
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zapisy już wystartowały ! Zapraszamy na nabór jesienny !

Serdecznie zapraszamy, mnóstwo bezpłatnych kierunków !
Każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie !

Zapraszamy Nova Centrum Edukacyjne !

ul. Widok 8
00-023 Warszawa
(22) 594-24-94
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

się znalazł informatyk;)

Ja w Cosinusie w Olsztynie skończyłam Kosmetykę teraz ide na Masażyste , obydwa kierunki za darmo, dużo plusów i fajny poziom nauczania w tej szkole

Dlatego właśnie na wybrałem Cosinus, wszystko za darmo, bez żadnych ukrytych opłat, szkoła dobrze wyposażona no i nauczyciele z prawdziwego zdarzenia. A do egzaminu przygotowali mnie solidnie.

Ja tutaj jestem jednak za wyborem szkoły policealnej Cosinus i to ze względu na wysoki poziom jaki reprezentują w zakresie poziomu nauczania już od wielu lat, czego potwierdzeniem na pewno są pozytywne opinie uczniów do którego grona sama należę. Kierunki Medyczne (nie wiem jak inne) naprawdę są prowadzone z dużą dokładnością, zwracaniem uwagi na ważne elementy w szczególności podczas zajęć praktycznych i odpowiednio ukierunkowane na przyszłą pracę zawodową oraz zdobycie kwalifikacji po zdanym egzaminie z OKE.

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Darek - ocena (3 odpowiedzi)

Tak jak myślałem . Kolejny raz i wszystko idealnie. Polecam na 100% 10/10

Ola - ocena (3 odpowiedzi)

Cudowna szkoła, wytłumaczenia i spokojne jazdy. Przeniosłam się z innego osk do Tailor, brałam...

do góry