Widok

Szkoła Rodzenia na Zaspie

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny :)

zapisałam się dziś do SR przy szpitalu na Zaspie. zaczynam zajęcia 11 stycznia :)

czy może, któraś z Was też zaczyna od tego dnia ?

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gosiu, a w ktorym tc jestes?? Ja w sumie mam jeszcze czas,ale nie wiem, kiedy kres tego czasu powinien nastapic :P

image
image
ja teraz jestem w połowie 32 tygodnia
aaaaa zapomniała jeszcze o jednym, powiedzcie mi jak to jest z porodem, czy trzeba się jakoś konkretnie zapisać w szpitalu, że planuje się rodzić akurat w tym wybranym, czy tylko wystarczy jak się przyjedzie. i czy opłatę z poród rodzinny trzeba dokonać wcześniej ?
nie trzeba sie zapisywac:)wystarczy ze przyjedziesz jak sie zacznie...opłate za porod rodzinny robi maz tuz przed porodem lub po zalezy o ktorej przyjedziecie:)wszytsko wyjasnia na SR:)

dzięki za informacje :)

a Ty na kiedy masz termin?
19 styczeń-opisze wszytsko na pewno:)dla rodzacych na zaspie:)sama mocno korzystam z doswiadczenia kolezanek ktore wczesniej rodziły i powiem ze duzo pomaga w nastawieniu do porodu,równiez SR pomogła mi:)poki co jestem pozytywnie nastawiona:)i dzielnie czekam na przyjscie małej na swiat:)

monia. będę czekała na Twoją relację i rady.

image

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry