Widok
Szkoła Rodzenia przy szpitalu na Zaspie
Witam :)
mam termin na samą końcówkę lutego, zdecydowałam się na szpital na Zaspie.
czy któraś z was chodziła do szkoły rodzenia przy szpitalu na Zaspie? Jeśli tak to proszę o porady, kiedy się najlepiej zapisać, i czy na zajęcie trzeba coś ze sobą zabierać.
Pozdrawiam
mam termin na samą końcówkę lutego, zdecydowałam się na szpital na Zaspie.
czy któraś z was chodziła do szkoły rodzenia przy szpitalu na Zaspie? Jeśli tak to proszę o porady, kiedy się najlepiej zapisać, i czy na zajęcie trzeba coś ze sobą zabierać.
Pozdrawiam
Ja mam pod ręką. Tel. 058-768-44-46. Z tym że trzeba się osobiście pokazać zanim sie rozpoczną zajęcia, pani która zapisuje chce zajrzeć do karty ciąży i skierowanie sobie wziąć. I raczej nie da się tego przeskoczyć. Zapisy codziennie od 15 do 16 w pomieszczeniu Szkoły Rodzenia przy oddziale ginekologiczno - położniczym na parterze.
zapytaj w informacji najlepiej:)droga jest banalnie prosta i opisana,na przeciwko wejscia masz szklane drzwi,idziesz prosto po znakach na oddział ginekologiczny (tez sa tam oznakowania SR)jak skrecisz juz w lewo(znowu szklane dzrwi oklejone matowa pleczna folia z opisami ze tu jest SR itp) na ten oddział to drzwi gdzie siedzi połozna i zapisuje to pierwsze przy windzie.Ja dzis mam wykład wiec moze jesli sie dziś zapiszesz to bedziesz na tym wykładzie;)bo na ćwiczenia mozna czekac czasami około tygodnia,az stworza grupe nowa,ale na pewno do 30 tc zaczniesz cwiczenia:)
Teraz są zapisy na grupę na grudzień ćwiczenia rozpoczynaja się 19 grudnia w poniedziłaki o 17 zawsze są wykłady od połowy grudnia będą zapisy na styczeń ja juz chodze z mężem na wykłady a w grudniu zaczynamy ćwiczenia:) jest naprawdę fajnie polecam kolezanka która juz urodziła skończyła szkołę rodzenia na zaspie i bardzo ja sobie chwali tak jak i poród w szpitalu:)