Widok

Szkoła podstawowa Banino

Co sądzicie o poziomie nauczania, obyczajach oraz nauczycielach w szkole w Baninie? Szukałem jakiejkolwiek opinii ale nie znalazłem ani jednej. Nie uważacie że to dziwne? Cenzura?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

nie wiesz to nie pyszcz panie fakultet
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

smutne ale zgadzam się z Panią w 100%. Spychotechnika i selekcja bo sobie nie radzą chyba że mam dziecka w trudnych sytuacjach wzywa policję pod tytułem że dziecko zostało doprowadzone do szału. Ale nie zapominajmy że obok tych złych wrednych i niekompetentnych są także i nauczyciele którzy dają z siebie wszystko. Osobiście zabieram dzieci z tej szkoły. Ten rejon to była pomyłka. Ta szkoła i pani Dyrektor to również jakaś pomyłka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech spadają darmozjady, niech wnioskują o zniesienie karty nauczyciela i wszystkich przywilejów , to pogadamy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie wypisuj bzdur, nikt z OSP z pewnością nie powiedział " jak wam się nie podoba to nie będziemy was ratować" . Nie przytaczaj słów których nie słyszałeś, w taki sposób powstają plotki, które są krzywdzące dla wielu ludzi , którzy poświęcają swój czas, zdrowie i życie żeby pomagać innym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A twój odpoczywał? Jeszcze linijką po łapkach dostawałaś.? Niech idą z buta do domu, a nie autobusem pod same drzwi...to im wywietrzy te pierdy w głowie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na korytarzach masa dzieciakow, a okna pozamykane, wypuscic te dzieci na dwór na przerwach, bo siedzą w szkole od 8.00-14.30(piata klasa codziennie) a potem w domu wyjsc nie mogą bo praca domowa, jak ten mózg dziecka ma odpocząć?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nowy rok szkolny, co myślicie?
Ja tak trochę myślę że strajk nauczycieli się nie skończył ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oby tak dalej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Roszczenie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więc po co jęczysz jak twoje zyskuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Następny mondrala, starsze dzieci prowadzà zajecia, pytałeś czy chcà i maja ochotę przed końcem roku, każdy ma dosyć i wszystko ... Tylko ty bohatejros z forum bedziesz im zycie ustawiał i dyrygował.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gry i zabawy? Może w młodszych klasach. Starsze dzieci siedzą z nosem w telefonach bo nic się nie dzieje a w końcu nie przychodzą do szkoły.. Szkoda, bo możnaby było wykorzystać ich potencjał. Mogły by np. poprowadzić ciekawe zajęcia dla młodszych kolegów. Dlaczego tak mało pomysłów jak zorganizować czas i starszym i młodszym?

Od początku czerwca były wystawione oceny proponowane, później można było je jeszcze poprawiać. Od piątku nauczyciele przygotowują świadectwa. Teraz są wycieczki i gry i zabawy. Twoje dziecko nie chce się spotkać z kolegami, moje chłopaki do szkoły chodzą...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeszcze podwyzszaja oceny innym. Pod koniec roku nastaje "moda" na prace w grupach. Niestety tylko pilne dziecko ja robi, reszta wozi sie na jego pracy. Dzieki temu dzieci od najmlodszych lat cwicza sie w najwazniejszej umiejetnosci cwaniactwa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Teraz w szkołach jest tak, że dzieci są już kształcone na korpo. Jest im wmawianą rywalizacja: musisz walczyć , musisz chcieć być lepszy, zrób coś dodatkowego, zrób coś wyjątkowego, pokaż kim jestes, Walcz!wpajana jest rywalizacja. A tymczasem nauczyciel ma problem z głowy. Dzieci po nocach się uczą , robią dodatkowe prace, musza się udzielać żeby zostać wywyższone i nagrodzone oraz wykazywać się ogromną wiedzą ale nie zdobytą w szkole tylko same z siebie działają coś robią i takich nauczyciel głaszcze po głowie bo sam niczego nie musi uczyć i ma polowe roboty mniej
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Papierologia wszystko zabija a terminy na jej dokończenie narzuca ministerstwo prawe i sprawiedliwe. Ale w sumie po co im wykształciuchy do łopaty a nie uczyć się czytania i pisania

To tylko pokazuje ile rzeczywiście nauczyciele mają roboty
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tego też nie rozumiem.Dziecko nie chce iść do szkoły, bo tam i tak się nic już nie dzieje:(. Czy na prawdę nie można wykorzystać ten czas efektywnie i pożytecznie, choćby nauka przez zabawę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jedno mnie zastanawia..był strajk..postulaty pewnie słuszne..było straszenie ze dzieci będą chodzily do szkoły w sobotę by to nadrobić..tymczasem w szkole w Baninie oceny wystawiono na początku czerwca..nie ma już wlasciwie konkretnych lekcji i zajęć tylko takie zapchajczas...zatem spokojnie można rok szkolny 'opedzic' w 8 miesięcy...o co tu kaman?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

odpowiedź dotyczy wypowiedzi "To nie szkoła jest od wychowywania tylko rodzice !!!!" ...... typowa wypowiedź typu nauczyciel z Banina. Nie da się, nie mogę, już trudno.... Dzieci są normalne, tylko przepisy są i**otyczne a interpretowane jak w urzędzie skarbowym na swoją mańkę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry