Widok

Szkoła podstawowa Gdańsk

Oliwa Siedlce Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,

w związku z przeprowadzką z innego miasta, poszukuję przyjaznej szkoły podstawowej w obrębie Oliwy lub w okolicy Kartuskiej.

Z góry dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj, Państwowej czy prywatnej?

no to może ja napiszę - bez różnicy. Poproszę o informacjeo szkołach, które polecacie

Niestety najlepszej szkoły SP36 już nie ma :(

SP23 to kameralna placówka z tradycjami.
SP35 przepełniony moloch z klasami sportowymi i niejasną polityką władz.
Fregata - prywatna szkoła katolicka dla chłopców. Filia dla dziewczynek we Wrzeszczu. Dziwne ale co kto lubi.
Społeczna Podstawówka przy ul. Polanki jeśli wolisz nie państwową naukę.
Żyrafia Osada w Dolinie Radości - mikro szkoła o charakterze nauczania domowego, ciekawa alternatywa dla systemowego szkolnictwa. Stawiają na kontakt z przyrodą i indywidualny rozwój dzieci.
Powodzenia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda niestety sp35 trochę upadła. Kiedyś to była najlepsza szkoła pod słońcem, sama chodziłam tam 10 lat i żadnej patologii, cudowni nauczyciele. Teraz nie dosć, że szkołę pomniejszają i przyjmują więcej uczniów od czasu połączenia szkół z rejonówką, a wszystko przez dziwnego dyrektora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od września 2018 urząd dyrektora obejmuje nową osoba, szkoła w całe nie jest przepełniona. Odchodzą 4 ostatnie klasy gimnazjum a nowa będzie tylko 1 klasa 0, będą 2 klasy pierwsze z czego 1 klasa to obecna zerówka. A szkole dużo się dzieje, trwa remnot sali gimnastycznej, nauczyciele są w porządku , to że do szkoły chodzą biedniejsze dzieci, a nie tylko dzieci pracujących w pobliskich biurowcach - to nie jest od razu patologia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli szukasz podstawówki to jak już to w Oliwie, bardzo fajna szkoła. Kilku moich znajomych ma tam dzieci i są zadowoleni, bo właśnie dużo się dzieje :)

też będę wdzięczna za polecenia

A ja polecam Katolicka Szkole Podstawow im sw. Wojciecha we Wrzeszczu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja polecam SP nr 14 na Kartuskiej. Mała kameralna szkoła.

To za kameralna nie oznacza przyjazna. ja po pobycie dziecka zerowce znalazma dziecku bardziej przyjazna szkole
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja polecam Zespół Szkół Sportowych nr 75 na Żabiance
https://zssio.com.pl/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (50 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

hiv przed porodem (33 odpowiedzi)

Czy któraś z was robiła to badanie przed porodem? bo widzę, że z reguły lekarze zlecają na...

do góry