Widok

Szkoła podstawowa nr 5 czy 80 - Gdańsk

Zaspa Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, corka w przyszlym roku zaczyna szkole, mieszkamy blisko 5 i 80tki, moze poradzicie, ktora lepsza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
80 pracuje na dwie zmiany, 5 na jedną. Dla mnie to zadecydowało. Wybrałam 5 i jestem bardzo zadowolona. Każde dziecko ma szafkę, jeżdżą na basen, jest korekcyjna, sporo dodatkowych zajęć. W klasach projektory. Stolowka z ciepłym obiadem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktos jeszcze? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
80 jest swietna. mam tam syna..w przyszlym roku posylam tam core..to prawda,ze dwie zmiany..ale swietna opinia od wielu lat.szkola kameralna a nie taki moloch jak 5. swietni nauczyciele, duzoa rozmaitych zajec pozalekcyjnych, w szkole ciagle cos sie dzieje....bardzo polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mam dziecko w SP5. Bardzo podoba mi się ta szkoła. Na poziomie 1-3 mieli dobrą wychowawczynię, oddaną dzieciom - p. Koszykowską. Później też było dobrze - b. dobra wychowawczyni p. Łukaszewska, świetna polonistka p. Romanowska, córka lubi też zajęcia z przyrody i muzyki. Dużo konkursów. Szkoła bezpieczna. Bardzo polecam, mimo dużych obaw nie zawiodłam się a byłam o krok od zapisania do SP 80. W ostatnich latach poprawił się wygląd i wyposażenie szkoły.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też mam dziecko w SP 5 - już od 5 lat Nie żałuje decyzji. Bardzo dobra szkołą, wiele się w niej dzieje ciekawego ( konkursy, wydarzenia, wyjścia poza szkolne), dobry poziom nauczania i jest bezpiecznie. A my nie jesteśmy z rejonu i choć trochę czasu zajmuje nam droga do szkoły- naprawdę warto.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

do góry