Widok

Szkoła podstawowa nr 85 i 12,proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Przedszkole mojej corci jest tylko dla dziciaczkow do lat 5,wiec co za tym idzie od wrzesnia 2014 prawdopodobnie Maja pojdzie do zerowki.

Blisko domu mamy szkołe nr 85(ta jest blizej pracy,maz albo ja nie musielimysmy brac samochodu zeby ja odebrac) i nr 12(tu zdecydowanie potrzebny jest samochod albo autobus,mamy mlodszgo synka wiec wyprawa bylaby wieksza).

Czekam na opinie wszystkich rodzicow ktorzy maja w tych szkolach swoje dzieci lub zamierzaja je tam poslac. Dla mnie plusem szkoly 85 jest wlasnie ta odleglosc,nic na temat tych szkol nie wiem niestety:/
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uczęszczamy do SP nr 12 od września tego roku, do zeróweczki. Byłam na początku trochę sceptyczna, ale teraz oceniam szkołę b. dobrze. Personel i Dyrekcja - otwarta do ludzi. Jakbyś miała konkretne pyt. to pisz
czy jeszcze jakas mama lub tata moga sie wypowiedziec?:)
image
image
Mój synek ma teraz skończone 7 lat i chodzi już do pierwszej klasy ale gdy miał ledwo skończone 5 lat posłaliśmy go do zeróweczki do SP 85. Ze względu gdzyż jeszcze miałam wybór czy posłać do pierwszej klasy czy też nie zostawiliśmy go drugi rok w zerówce i jesteśmy baaaardzo zadowoleni z oddziału przedszkolnego SP 85. Dzieci pod stałą opieką a nauczyciele w razie konieczności w bezpośrednim kontakcie z rodzicami (przynajmniej było tak w naszej grupie). Bardzo dobra opieka i atmosfera. Synek przez pierwsze tygodnie płakał ale później płakał z powodu że było "super" w szkole
a dzieci chodza na jedna zmiane do szkoly (85 i 12) czy na dwie?bo gdzies wyczytalam ze w szkole nr 12 chodza(chodzily) na dwie zmiany
dwie zmiany. pierwsza jest od 7:50 (w zerówce) a druga od 10:50 o ile dobrze pamiętam i zajęcia wtedy są do 16:30

Inne tematy z forum Jasień

Cichy Zakątek (3 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji ma wiele zalet: dobry dojazd do śródmieścia Gdańska oraz wyjazd na...

Linea (41 odpowiedzi)

Składające się z zabudowy wielo- i jednorodzinnej osiedle Linea powstaje na styku dwóch dzielnic:...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2266 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

do góry