Widok

Szkoła policealna COSINUS ??

Czy ktos moze wybiera sie od wrzesnia do cosinusa w Gdansku? chce tam isc a nie wiem czy warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moim zdaniem warto, szkoła jest w pełni darmowa i naucza na dobrym poziomie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ciekawa opinia, dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja Cosinus polecam. Bardzo fajna szkoła, całkiem darmowa z ciekawą ofertą. Wszystkiego uczą czynni zawodowcy. Jestem na masażu, zaczynałam w Gdańsku, kończyłam w Krakowie i najchętniej poszłabym drugi raz!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Myślę że warto, szkoła godna polecenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam, uczęszczam na masażystę, bardzo mi się podobają zajęcia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chodzę na technika usług kosmetycznych i bardzo polecam :D

ja nie, ale jak znajdziesz kierunek który Ciebie interesuje to jakie znaczenie gdzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uczęszczam do innego miasta ale serdecznie polecam wszystkie cosinusy :D

Do Cosinusa ogólnie warto :) Bardzo dobre warunki

Cosinus to bardzo fajna szkoła, chodzę na masażystę i jestem bardzo zadowolony z prowadzonych zajęć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta szkoła to kpiny..... aby zaliczyć semestr musisz mieć 50% frekwencji i do tego na koniec semestru egzamin pisemny, a następnie ustny!!! Szkole zależy tylko na nowych słuchaczach, a potem ich tak zniechęcają aby sami odeszli - niedopuszczeniem do egzaminu lub oceną negatywną! Szkoła chwali się skutecznością zdawania matury, ale zanim się tam zapiszecie zapytajcie ile osób zapisało się na pierwszy semestr i ilu z nich dotrwało do końca!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto, warto to super szkoła, tylko w cosinusie można uczyć się naprawdę za darmo :D

Do cosinusa warto się zapisać, szkoła zaoczna i darmowa. Jestem na masażyście - super kierunek.

Inne tematy z forum Hydepark

Rzetelny adwokat do rozwodu (3 odpowiedzi)

Po 15 latach żona mnie zdradziła. Jeszcze bym był w stanie jej to wybaczyć, ale kompletnie...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (699 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry