Widok

Szkoła rodzenia w szpitalu na Zaspie- kto idzie?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie
Dzisiaj byłam zapisać sie do szkoły rodzenia w szpitalu na Zaspie.
Zajęcia już zaczynają się 9.07 teoria.
Ciekawa jestem czy któraś z Was też ma ten termin??
pozdrawiam

UWAGA!
4.07 i 6.07 w tych dniach nie będzie można się zapisać z powodu urlopu czy jakoś tak :)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jeszcze nie mam skierowania od lekarza rodzinnego wiec pewnie sie nie zalapie na ten "turnus"
ja zamierzam ale własnie z powodu braku skieowania tez pewnie nie dam rady naten termin.
a po drugie słyszałm że dobrze isc w 28 tyg a ja jestem dopiero w 25 za tydz w srode ide do lekarza wiec wezme skierowanie i wtedy sie zapisze

image

image
Jak ja dzwoniłam to kobieta powiedziała ze między 24 a 26tc no ale podejrzewam że jak przyjdziesz później to też się uda:)
pozdrawiam

image
no mysle że bedzie to w przyszłym tygodniu wiec bedzie to połowa 26. a kiedy sa zajęcia? czy można sobie wybrac ?

image
ja mam pierwszy wyklad z teori:) w poniedzialek 9.
Jak poszłam sie zapisac to ta kobieta wyznaczyła.
ale jak przyjdziesz w przyszlym tyg, to mozesz powiedziec ze chcesz isc do tej grupy.
mysle ze niebedzie problemu

image
Haniu, a masz jakis numer telefonu do tej szkoly
zapisy pon-piat 15-16
trzeba miec ze soba skierowanie i karte ciąży

podaje numer do szkoły 768-44-46

image
Szkola rodzenia?????
Ale wymyślaja aby tylko wyciągnąc z was jak najwiecej kasy i wy sie dajecie nabierać.

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tedik mylisz się
szkoła jest bezpłatna:P

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
haniu i jak po pierwszych wykładach i cwiczeniach bo ja dzis wreszcie sie zapisałam i zaczynam w przyszłym tyg od wykładów a od 1.08 cwiczenia.
image
hej
9.07 byl pierwszy wyklad i niestety niemoglam na nim byc:(
20.07 sa pierwsze cwiczenia i oczywiscie zdam relacje:)
pozdrawiam

image
Witam,
mam parę pytań, apropos szkoły na zaspie, bo również mam zamiar sie tam wybrać. Czy na wykłady można chodzić z mężem? I jak często są wykłady, i jak często ćwiczenia. Czy jest możliwość chodzenia na wykłady po południu?
Dziękuję za odp z góry, pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy:)
z tego co wiem to wykłady sa zawsze w poniedziałki o 17.00 a cwiczenia w sreody i piątki o 16.00. Z mężem można chodzić ale musi on opłacic darowizne na rzecz szłoły 50 pln. dla ciebie szkłoła jest bezłpłatna.

image
image
cwiczenia sa tez na 17ta

image
Dzięki wielkie za informacje, jeszcze zadzwonię do tej szkoły i dokładnie popytam, bo niestety na 17 mój małż sie nie wyrobi:( szkoda, bo właśnie tam chcemy rodzić. A może któraś z Was wie coś na temat szkoły na Morenie? Jakie terminy, godziny, i czy jest płatna - na stronie rodzić po ludzku sa dość stare informacje. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i opinie. Pozdrawiam.
do gagadka
a wiec byłam juz na pierwszych wykladach i cwiczeniach... musze przyznac ze sa bardzo ciekawe i na pewno przydatne!!!
Naprawde warto

image
Hej Haniu,
ja tez wczoraj byłam na pierwszym wykładzie, tez mi sie podobało.
Tylko ilość ludzi mnie ździwiła. A jak to wygląda na ćwiczeniach tez jest tyle osób? Ja ćwiczenia zaczynam 1 sierpnia.

image
o to pewnie razem bylysmy na tych samych wykladach:)
No mnie tez bardzo szokowała taka ilosc.
Na cwiczeniach było gdzies z 12 os. ale pewnie na cwiczenia jestesmy podzieleni na grupy a na wyklady to wszyscy razem:)
pozdrawiam

image
hej dziewczyny czy skierowanie mozna dostac jak sie prywatnie chodzi do lekarza?Czy raczej trzeba wtedy zapłacic?teraz moj lekarz jest na urlopie wiec nie mam mozliwosci zapytac go bezposrednio,bede wdzieczna za odpowiedz

Inne tematy z forum Zaspa

Bezpieczeństwo, zieleń i samochody. (7 odpowiedzi)

Od miesiąca staram się przynajmniej 4 razy w tygodniu trochę pospacerować . Spaceruję najczęściej...

Aleksander Panow lek.med Leszczyńskich 1E (3 odpowiedzi)

Cześć...byiście? macie jakieś opinie? pomógł? Proszę o pomoc

Sea Salt (20 odpowiedzi)

Sea Salt powstanie przy al. Jana Pawła II. Najbliższe otoczenie inwestycji zapewnia dostęp do...

do góry