Widok

Szkoła tańca GABI

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was zna może taką szkołę tańa. Właśnie chcieliśmy sie wybrać na kurs tańca i taką znalazlam we Wrzeszczu. Mozna się zapisać w każdej chwili, dlatego nam odpowiada. Będę wdzięczna za każdą opinię.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my chodzilismy do gabi ale na chelmie, bardzo mi sie podobalo!!!!

image
image
Dominique, ja nie na temat :)

(pomagałaś nam w szukaniu mieszkanka: my zdecydowaliśmy sie na budowę, jak się uda, chcemy do końca roku skończyć i zamieszkać we własnych 4 kątach a do tego czasu zostaniemy tu, gdzie jesteśmy, jakoś przebolejemy) :) :) :)
POzdrawiam serdecznie i dziękuję jeszcze raz za wczesniejszą pomoc :)

Beatko, ależ nie ma sprawy:) jaka to byla pomoc skoro się nie skończyła sukcesem. Cieszę się że zdecydowaliscie się na własny domek. Wiem cos o wynajmowaniu- przez 7 lat mieszkalam w akademikach i w wynajetych pokojach lub mieszkaniach, a od kwietnia zeszlego roku mamy swoje mieszkanko i jest cudownie. Dlatego cieszę się, że Wy też będziecie mieć własny kąt. A gdzie budujecie domek, jesli mogę spytac? Gdzies pod Gdanskiem, czy dalej?

image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry