Widok

Szkoła,szczepionki co robić?

Ruszyła szkoła i jak co roku nasze dzieci zostaną zaatakowane igłami lekarzy na usługach koncernów medycznych oraz będzie odbywała się indoktrynacja pociech przez nauczycieli,którzy staraja się udowodnić że szczepionki są dobre i bezpieczne. Czy jest w Baninie jakiś ruch antyszczepionkowy? Gdzie szukać pomocy jak chcą siłą naszym dzieciom rtęc podawać. Pochodzę z małego miasta i tam uchronilam dwoje dzieci. Tutaj w Baninie blisko Gdańska obawiam się silnego lobby medycznych koncernów i nacisków na rodziców którzy wybierają zdrowy rozsądek i nie podają trucizn swoim milusińskim.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 81
Masz prawo postępować zgodnie ze swoją wiedzą i przekonaniami.Ale kiedy twoje dziecko zachoruje powinno być leczone tylko i wyłącznie na koszt rodziny.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego? Ja zostałam zaszczepiona w dzieciństwie. Teraz kolej na następne pokolenia..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wodę filtrujesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sodą to żeby się wybiela a nie myje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Place składki tak samo jak ty . A jak twoje dziecko dostanie od rtęci autyzmu to też będziesz leczył z własnej kieszeni?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uwypuklam tylko waszą głupkowatą logikę - jakaś substancja zawiera "brzydki" pirwiastek (rtęć) to cała substancja jest zła... Dlatego napisałem o "brzydkiej" soli kuchennej, bo ona zawiera chlor, używany jako gaz bojowy. Brawo za inteligencję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakieś dowody naukowe na poparcie tej tezy o autyźmie?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i to było do przewidzenia. Tylko kilka dni szkoły A już obowiązkowe bilanse dzieci i pytania o szczepienie. Warto powiedzieć że chore to nie szczepia lub że zaszczepione w innym mieście i dokumentacja w drodze A potem sprawa sama przycichnie .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zgłaszam dzisiaj do dyrekcji żeby przyjrzeli się uważnie tym niby chorym i z dokumentacją w drodze, sprawa zostanie postawiona na radzie rodziców z rekomendacją na zmianę w statucie że kto nie dostarczy zaświadczenia od lekarza o niemożności szczepienia lub potwierdzenia wykonania szczepień, będzie relegowany.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jestem za!! Jak rodzic ma odchyły to niech organizuje nauczanie domowe dla swojej małej bomby biologicznej..
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jesteś u facetki!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jacy Wy ludzie jesteście puści jak nie szczepione dziecko ma być bombą? Ktoś inteligentny mi to wytłumaczy? Dziecko nieszczepione jest czyste, nie ma całego syfu ze szczepionek i dodatków w postaci min rtęci i aluminium. Jak zachoruje to zachoruje, ma prawo tak samo jak dziecko które jest zaszczepione bo szczepienie nie wyklucza tego że dziecko na daną chorobę nie zachoruje, a dodatkowo dostaje do organizmu pełno toksyn o których każdy pro szczepionkowy rodzic powinien mieć pojęcie skoro tak zaciekle tego broni i uważa że dzieci nieszczepione czymś się różnią od szczepionych. Różnią się owszem, po prostu tylko tym że są zdrowsze i występuje dużo niższe ryzyko zachorowania na wiele chorób w wieku późniejszym.
Polecam sobie obejrzeć dokument
'' Roundup przed sądem '' może niektórych to olśni...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Rundup środek do zwalczania chwastów ,szkodliwy.. Wstrzykujesz sobie rundap.?
Odpowiedz mi: ciebie rodzice zaszczepili?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i właśnie widać jak błyszczysz inteligencją jeżeli chodzi o szczepionki i ich skład. Roundup zawiera glifosat ten sam, który siedzi w szczepionkach. Obejrzyj sobie i potem może uda Ci się włączyć myślenie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Byłeś szczepiony czy nie.? proste pytanie. Lekarzem jesteś z wykształcenia a może chemikiem ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego kiedys tych szczepien bylo kilka a teraz mnóstwo? Chorob przybyło?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Postęp?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co ty jeszcze tego dziecka nie zaszczepiłam może się boisz że dziecko troszkę popłacze albo sama się balas igły co z ciebie za matka gdybym był twoim mężem spakował bym ci walizki i woń szmaty na dworzec tam skond jesteś chyba że on jest takim samym elnuchem jak ty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

kobieta raczej eunuchem być nie może a co do reszty to masz rację.

P.S na pytanie czy rodzice ich szczepili w młodości jakoś dziwnie brak odpowiedzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Porównajcie sobie swoje książeczki zdrowia z książeczkami swoich dzieci i zobaczcie o ile mniej szczepień wtedy było. Teraz dzieci dostają po 3-4 szczepionki za jednym razem aby się zmieścić w kalendarzu szczepień. Za jednym razem dostają do malutkiego organizmu pełno toksycznych substancji co potem odbija się na ich zdrowiu w różny sposób. A rodzic potem zostaje sam jak palec, często lekarz nawet umywa ręce i nie chce zgłosić NOP a potem Minister Zdrowia chwili się, że w statystykach nie ma albo jest znikoma ilość NOP po danej szczepionce...
Witamy w Polsce kraju absurdu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry