Widok

Szkoła,szczepionki co robić?

Ruszyła szkoła i jak co roku nasze dzieci zostaną zaatakowane igłami lekarzy na usługach koncernów medycznych oraz będzie odbywała się indoktrynacja pociech przez nauczycieli,którzy staraja się udowodnić że szczepionki są dobre i bezpieczne. Czy jest w Baninie jakiś ruch antyszczepionkowy? Gdzie szukać pomocy jak chcą siłą naszym dzieciom rtęc podawać. Pochodzę z małego miasta i tam uchronilam dwoje dzieci. Tutaj w Baninie blisko Gdańska obawiam się silnego lobby medycznych koncernów i nacisków na rodziców którzy wybierają zdrowy rozsądek i nie podają trucizn swoim milusińskim.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 81

Oczywiście że nie, to jeszcze większy syf będzie. Możesz wziąć wszystkie szczepionki świadomych rodziców, zaszczepisz sie i zobaczysz co z Ciebie zostanie.
Człowieku to jest jedna wielka nagonka po to żeby właśnie takim jak Ty zrobić pranie mózgu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

jak będzie szczepionka na covid to też dzieci nie zaszczepicie antyszczepionkowcy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Minął tydzień od twojego wpisu. Jak tam u żony? Kiedy nastąpi ta kijowa sytuacja? Stan na dziś w Pomorskiem: zakażonych 181, hospitalizowanych 17, zgony 2. Wykonanych testów w ostatnim dniu 352, nowych zakażeń 2, czyli 0,57% trafień... Hm albo te testy robią psom i kotom, albo kwarantanna jest na tyle skuteczna, że wirus się nie rozprzestrzenia, albo ludzie na tyle łagodnie przechodzą chorobę, że nie wymagają interwencji medycznej, więc nie są testowani... Tak czy siak panika jest na moje mocno rozdmuchana, a twoja żona chyba jednak Ciebie okłamuje. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Twoja żona jakaś przewrażliwiona ( ja też)... Lekarze, których mam w rodzinie też jacyś dziwni... Wszyscy koronawirus, koronawirus... ja nie wiem.... Panikują..... To zmowa jest przecież...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli moja żona będąca pielęgniarką od tygodni okłamuje mnie że sytuacja jest mocno nieciekawa a za moment będzie kijowa. To tylko zwykły katarek a ta panikę sieje bo się nie zna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

MM i właśnie tak pelikanom mydli się oczy :-D i łykaja wszystko jak leci...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oto twoje trumny: https://fakenews.pl/spoleczenstwo/nie-to-nie-sa-trumny-w-kosciele-w-bergamo/

No niestety jest pełno imbecyli, którzy jakieś dziwne linki wrzucają , ze to tylko wirus grypy i nie ma zagrożenia :) ze to spisek itp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do ~anonim 178.19.179.*
Tak jasne i Ufo jeszcze wyladowało i zabiło Włochów, Hiszpanów i inne nacje.
Wez Ty zrób rozpęd i barana o ścianę! cimna maso

Tak. W kostnicach w USA brakuje już miejsc na zwłoki... to też mistyfikacja??? W Hiszpanii i kilku innych krajach podobnie... Nie to przecież zwykła grypa....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

A wiesz ze to nie ofiary koronawirusa tylko trumny z 2013 roku podczas wywrotki kutra z afrykanami? Wystarczy otworzyć oczy i trochę poszukać a nie wierzyć w każdy kit jaki tylko Wam wciskają :-D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Widziałeś zdjęcia kolumn wojskowych ciężarówek wywożących z włoskich miast zwłoki ofiar koronowirusa? To też dla pieniędzy? Masz nieźle pod kopułką nasr*ne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny pomysl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zasada powinna być taka, że jeśli już będzie szczepionka. To aby zaszczepić dziecko. Będą najpierw musiały być wykonane szczepienia obowiązkowe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

spadaj z ta teorią do średniowiecza i nie zarażaj innych kmiocie!!!!!!!!!!!!!

Najłatwiej jest kogoś wyzywać zamiast dociekać prawdy...
To potraficie najlepiej a szkoda, że cały czas macie klapki na oczach. Otworzycie je dopiero wtedy jak coś się stanie Waszym dzieciom i będzie już za późno...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale wy jesteście tępi z ta grypa ... a policz sobie lepiej jaki jest odsetek zachorowań na grypę i ile umiera.
Potem sobie policz ile jest chorych na koronawirusa ( oficjalnie ) , a ile umiera.
Uproszczę, aktualnie około 5% umiera ( co jest wynikiem zaniżonym ).
W Polsce rocznie choruje ok. 6mln na grypę.
Łatwy rachunek przy 5% umiera 300 tys.
Czy masz w rekawie jakaś kolejna głupia teorie ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma kogoś takiego jak antyszczepionkowcy. Są to ludzie, którzy są świadomi zagrożenia jakie niosą ze sobą tak wychwalane prawie przez wszystkich zastrzyki, które mają w sobie więcej trucizny niż tego co powinno być w niej dobre.
Poczytaj sobie ile osób na świecie umiera na grypę i jak to się ma teraz do tego co się dzieje. Pewnie tego nie znajdziesz, bo w internecie jest tylko to co ludzie tacy jak Ty mają widzieć. A teraz wszędzie robi się sztuczny strach, żeby zapewne wprowadzić nowe świństwo. Ktoś wypuścił to w jednym konkretnym celu, mianowicie kasa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Marcinek zrobił w majteczki i stoi w kolejce do biedry w maseczce anty pyłowej ffp1 głupi uj...

Drodzy antyszczepionkowcy. Jak czujecie się kiedy naprawdę brakuje tej jednej szczepionki?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry