Widok

Szkoła,szczepionki co robić?

Ruszyła szkoła i jak co roku nasze dzieci zostaną zaatakowane igłami lekarzy na usługach koncernów medycznych oraz będzie odbywała się indoktrynacja pociech przez nauczycieli,którzy staraja się udowodnić że szczepionki są dobre i bezpieczne. Czy jest w Baninie jakiś ruch antyszczepionkowy? Gdzie szukać pomocy jak chcą siłą naszym dzieciom rtęc podawać. Pochodzę z małego miasta i tam uchronilam dwoje dzieci. Tutaj w Baninie blisko Gdańska obawiam się silnego lobby medycznych koncernów i nacisków na rodziców którzy wybierają zdrowy rozsądek i nie podają trucizn swoim milusińskim.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 81
To lepiej wróć to swojego miasta.
Rozsądek? Chyba gdzieś zgubiłaś. Jak na moje raczej tu poparcia nie znajdziesz ale może się mylę.
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja nikogo nie obrażam. Szukam mądrych rad mądrych mam o takim samym zdaniu i wiedzy o szczepionkach jak ja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 35

Widzę trolling działa pełną parą. A przynajmniej mam taką nadzieję, bo przecież ziemia jest płaska co nie?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nikt Cię nie obraża...
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakbyś potrzebowała to na Borowieckiej jest stolarz. Myślę, że z nim możesz pogadać o ruchu antyszczepionkowym. Jeżeli takiego jeszcze nie ma w Baninie to na pewno będzie zainteresowany żeby powstał. W końcu to byłoby w jego interesie. Cała nowa gałąź rozwoju zakładu - małe trumienki..
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Najłatwiej kogoś obrażać i drwic nie znając skali zagrożenia, żeby waszych dzieciaków nigdy nie dotknal żaden NOP albo śmierć po szczepieniu...
To Wy macie klapki na oczach, ale wiadomo najlepszą obroną jest atak...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 30

Nie wszystkie dzieci trzeba szczepić. Tylko te, które chce się sobie zostawić
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie wierzę że w XXI w w środku Europy ktoś takie bzdury może wypisywać, to musi być głupia prowokacja.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proszę osoby hejtujace o zaprzestanie przytyków. Czekam na rady od osób które nie idą w parze z koncernami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 25
Bardzo proszę o zajmowanie głosu przez osoby które nie drwia z nas. Ja nikogo nie przesmiewam a wy nie możecie nam mówić jak życ i z dzieci nam róbic poduszki do igieł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 28

Strzywa 5.173.144.* Pierwsze pytanie mam do Ciebie.

Czy rodzice Ciebie w młodości zaszczepili?
Po drugie skoro nie chcesz szczepić swojego dziecka to Twoja prywatna sprawa ale nie narażaj innych .
Po trzecie ciemnoto średniowieczna nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ,że w cywilizowanych krajach jak nie okażesz zaświadczenia o szczepieniu dziecko nie zostanie przyjęte do przedszkola ( taki przykład).

A teraz na zakończenie. Znajdz sobie forum dla fanatyków i tak wymieniaj swoje chore poglądy.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziwne te Grażyny/Janusze... gotowi są pozbawić się swoje źródełka 500 złociszy miesięcznie na Harnasie i Viceroy-e. A przecież z ubezpieczenia na pogrzeb nie starczy..... cóż wg. teorii Darwina to lepiej dla społeczeństwa.
Na szczęście jest w trakcie procedowania ustawa zabraniająca przyjmowania dzieci nieszczepionych do szkół i przedszkoli publicznych.
Oby weszła jak najszybciej.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zdrowie bąbelka najważniejsze haha
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ba! Powiem więcej: co roku psa szczepię i nadal żyje, taka twarda sztuka!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie szczepisz dziecka to nie powinno chodzić do szkoły..a tacy jak Wy narażają tylko inne dzieci.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

Autentycznie i szerze współczuje dziecku tej Pani.. Ono nie jest niczemu winne, a może zapłacić wysoką cenę za jakieś chore teorie spiskowe i urojenia swojej mamy.. :( Moim zdaniem takie coś powinno być traktowane jako regularne znęcanie się nad dzieckiem..
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ludzie wolność Tomku w swoim domku. Nikt nie ma prawa ingerować w rodzinę. Co za hejt. Chcecie to wszczepiejcie rtęć dzieciom. Od moich wara.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 24

Zabieraj w takim razie swoje bachory ze szkoły żeby nie narażać naszych dzieci, wystąp do kuratorium o nauczanie domowe i będziesz sobie sam/a wykładać swoim dzieciom różne teorie, będą super bezpieczne przy tobie i wszyscy będą zadowoleni!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam. Oto dlaczego szczepię swoje dzieci. Trochę długi film, ale może jednak ;)

https://www.youtube.com/watch?v=qHSStN_fYs8&vl=pl
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry