Widok
Szkoła,szczepionki co robić?
Ruszyła szkoła i jak co roku nasze dzieci zostaną zaatakowane igłami lekarzy na usługach koncernów medycznych oraz będzie odbywała się indoktrynacja pociech przez nauczycieli,którzy staraja się udowodnić że szczepionki są dobre i bezpieczne. Czy jest w Baninie jakiś ruch antyszczepionkowy? Gdzie szukać pomocy jak chcą siłą naszym dzieciom rtęc podawać. Pochodzę z małego miasta i tam uchronilam dwoje dzieci. Tutaj w Baninie blisko Gdańska obawiam się silnego lobby medycznych koncernów i nacisków na rodziców którzy wybierają zdrowy rozsądek i nie podają trucizn swoim milusińskim.
Strzywa 5.173.144.* Pierwsze pytanie mam do Ciebie.
Czy rodzice Ciebie w młodości zaszczepili?
Po drugie skoro nie chcesz szczepić swojego dziecka to Twoja prywatna sprawa ale nie narażaj innych .
Po trzecie ciemnoto średniowieczna nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ,że w cywilizowanych krajach jak nie okażesz zaświadczenia o szczepieniu dziecko nie zostanie przyjęte do przedszkola ( taki przykład).
A teraz na zakończenie. Znajdz sobie forum dla fanatyków i tak wymieniaj swoje chore poglądy.
Czy rodzice Ciebie w młodości zaszczepili?
Po drugie skoro nie chcesz szczepić swojego dziecka to Twoja prywatna sprawa ale nie narażaj innych .
Po trzecie ciemnoto średniowieczna nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ,że w cywilizowanych krajach jak nie okażesz zaświadczenia o szczepieniu dziecko nie zostanie przyjęte do przedszkola ( taki przykład).
A teraz na zakończenie. Znajdz sobie forum dla fanatyków i tak wymieniaj swoje chore poglądy.
Dziwne te Grażyny/Janusze... gotowi są pozbawić się swoje źródełka 500 złociszy miesięcznie na Harnasie i Viceroy-e. A przecież z ubezpieczenia na pogrzeb nie starczy..... cóż wg. teorii Darwina to lepiej dla społeczeństwa.
Na szczęście jest w trakcie procedowania ustawa zabraniająca przyjmowania dzieci nieszczepionych do szkół i przedszkoli publicznych.
Oby weszła jak najszybciej.
Na szczęście jest w trakcie procedowania ustawa zabraniająca przyjmowania dzieci nieszczepionych do szkół i przedszkoli publicznych.
Oby weszła jak najszybciej.
Polecam. Oto dlaczego szczepię swoje dzieci. Trochę długi film, ale może jednak ;)
https://www.youtube.com/watch?v=qHSStN_fYs8&vl=pl
https://www.youtube.com/watch?v=qHSStN_fYs8&vl=pl