Widok
malin możesz się spodziewać już w przyszłym roku, podobnie agrest i porzeczki.Malin możesz mieć dużo i naprawdę dorodne ( choć zależy to od gatunku) natomiast porzeczek będzie mało.
Jeżeli chodzi o czereśnie, to nawet 2-3 lata będziesz musiała poczekać, no i to również zależy od jakości krzewów i drzewek, gatunku a także warunków jakie im stworzysz.
Ja ogrodnictwem zajmuję się trzeci rok i też nabieram doświadczenia.
Jeżeli chodzi o czereśnie, to nawet 2-3 lata będziesz musiała poczekać, no i to również zależy od jakości krzewów i drzewek, gatunku a także warunków jakie im stworzysz.
Ja ogrodnictwem zajmuję się trzeci rok i też nabieram doświadczenia.
proszę bardzo:-) jeżyny bezkolcowe,wsadziliśmy jesienią 2013 i latem 2014 cieszyliśmy się owocami:)fakt, że nie było ich zbyt dużo, ale zawsze co swoje to swoje:)
Ja też mówiłam że będę miała tylko trawę i thuje, a jednak zmieniłam zdanie i nie żałuję:)) tylko, żeby jeszcze znaleść więcej czasu na pielęgnację, to by było lepiej:)
Ja też mówiłam że będę miała tylko trawę i thuje, a jednak zmieniłam zdanie i nie żałuję:)) tylko, żeby jeszcze znaleść więcej czasu na pielęgnację, to by było lepiej:)
Mirakulo wiem o tym, ale mieliśmy dwa gatunki truskawek.Jedne takie, które mają duże słodkie owoce, drugie mniejsze, bardziej kwaskowate.Na dodatek mąż, który je kiedyś sadził, pomieszał je i niewiemy które są te duże słodkie, bo chcieliśmy zachować.
Więc pozbyliśmy się wszystkich, a jesienią weźmiemy " wąsy tych truskawek" od rodziców.
Więc pozbyliśmy się wszystkich, a jesienią weźmiemy " wąsy tych truskawek" od rodziców.