Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Katarzyna - ocena Świetna szkoła polecam z całego serca! Moje dziecko właśnie ukończyło 1...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 29 lipca 2025

Rodzic - ocena Strasznie żałuję podjęcia tej decyzji i zmarnowania mojemu dziecku paru lat...
~Rodzic
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 10 lipca 2025

Karolina - ocena Szkoła, która nie uczy, a przygotowuje pod testy - stąd wysokie wyniki w...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 1 lipca 2025

Absolwentka - ocena Jestem tegoroczną absolwentką Liceum Mental Arts i z pełnym przekonaniem mogę...
~Absolwentka
-

dodano: 17 czerwca 2025

rodzic - ocena Myślę, że jest to jedno z najlepszych miejsc na mapie trójmiasta. Miejsce...
~rodzic
-

dodano: 10 czerwca 2025

Magda - ocena Jako rodzic ucznia szkoły Mental Arts w Gdańsku jestem bardzo zadowolona....
~Magda
-

dodano: 9 czerwca 2025

Ola M. - ocena Z powodu trudnej sytuacji w poprzedniej szkole trafiliśmy do Mental Arts w...
~Ola M.
-

dodano: 9 czerwca 2025

Wreszcie zadowolona mama - ocena Same najlepsze słowa pod kątem wychowawczyni, tutorki i Pań w sekretariacie...
~Wreszcie zadowolona mama
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 19 maja 2025

Bartłomiej P. - ocena W grudniu przenieśliśmy córkę z innej szkoły do SPS Niedźwiednik....
~Bartłomiej P.
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 13 maja 2025

Małgorzata - ocena Syn od dwóch lat jest uczniem GSS, jesteśmy zadowoleni z wyboru. Bardzo dobry...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 4 maja 2025

Monika - ocena Moja córka od 3 lat uczęszcza do szkoły podstawowej. Jestem bardzo...
~Monika
1

dodano: 6 września 2024

Joanna - ocena Nie polecam tej szkoły i w pełni podpisuję się pod opiniami innych rodziców,...
~Joanna
-

dodano: 4 kwietnia 2025

Małgorzata - ocena Szkoła otwarta na potrzeby uczniów, przyjazna rodzicom. Polecam
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 31 marca 2025

Zaniepokojona matka - opinia Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech...
~Zaniepokojona matka
5

dodano: 7 września 2023

Inga - ocena W szkole dużo się dzieje, nauczyciele są bardzo zaangażowani, polecam!
~Inga
-

dodano: 27 marca 2025

Patryk - ocena Bardzo dobra szkoła. Ciekawa oferta dodatkowych zajęć. Poziom edukacyjny na...
~Patryk
-

dodano: 27 marca 2025

Sylwia - ocena Świetna szkoła! Nauczyciele, trenerzy, wszystko super! Polecam jako mama...
~Sylwia
-

dodano: 26 marca 2025

Marek - ocena Szkoła godna polecenia. Nie ma problemów w komunikacji z wychowawcą i...
~Marek
-

Basia - ocena To miejsce, które rzetelnie dba o ewentualnych piłkarzy i do ich możliwości...
~Basia
-

Karolina - ocena Nie polecam. Czesne wysokie, poziom nauczania bardzo niski. W starszych...
~Karolina
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 30 stycznia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
280

194

wątków

do góry