Widok

Szminka dla panny młodej :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
Jako panna młoda będę mocno "obcałowywana" ;o)
Jakiej firmy pomadkę poleciłybyście mi? Szukam takiej, która nie zostawia śladów, która długo utrzymuje się na ustach no i nie powoduje, że usta są spierzchnięte... Nie chciałabym też co chwilę po nią sięgać by poprawić makijaż.
Wprawdzie make-up zrobi mi kosmetyczka ale co potem.. z ustami....?
Macie jakieś dobre rady?
/Hmm, wogóle są takie pomadki, które spełniają wszystkie w/w warunki...?/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podpisuje sie pod tym!!
Sama sie nad tym zastanawialam. Mam slub w Mikolaju. Potem zostane obcalowana przez cala rodzinke i znajomych i szminka zniknie. A po kosciele idziemy spacerkiem do restauracji ulicą Mariacka i po drodze mamy miec robione zdjecia. I co wtedy. siara wyjmowac szminke i malowac gdzies ukratkiem...

hmmm.... tak to czytam i stwierdzam ze ja to mam dopiero problemy ...
Witam,
Soltera na ten temat dowiesz sie wszystkiego podczas spotkania a narazie musisz zadbac o stan ust czyli musza byc miekkie, nie obwietrzone, nie popekane. Reszta bedzie super.
Pozdrawiam
Wiza
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Wiza, a co zrobić, zeby nie były poękane i żeby skórkli nie odchodziły - ma z tym odwieczny problem i mało co mi pomaga?
Aha, dziekuje wiza.

A o usteczka dbam. Inwestuje w najdrozsze szmineczki ochronne.

A propos, Czy ktoras z Was slyszala o firmie FOREVER LIVING PRODUCTS??

Produkuja kosmetyki z czystego miaszu aloesowego. Szmineczka ochronna od nich jak na razie nie zrownana z innymi dostepnymi na rynku.

Czy ktos jest moze konsultantem tez firmy. Bylabymzainteresowana.

Soltera
Co do aloesu to proponuje w zywej postaci (kwiat) a zeby usta nie pekaly najprostszym i najtanszym sposobem jest miod + cytryna. Robia cuda z ustami. Przepis: mala lyzeczka miodu + 1/3 soku z cytryny, wymieszac i smarowac codziennie usta. Dla osob 'zlizujacych' usta dobry moment na zerwanie z 'nalogiem'
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry