Widok
Szminka dla panny młodej :)
Dziewczyny,
Jako panna młoda będę mocno "obcałowywana" ;o)
Jakiej firmy pomadkę poleciłybyście mi? Szukam takiej, która nie zostawia śladów, która długo utrzymuje się na ustach no i nie powoduje, że usta są spierzchnięte... Nie chciałabym też co chwilę po nią sięgać by poprawić makijaż.
Wprawdzie make-up zrobi mi kosmetyczka ale co potem.. z ustami....?
Macie jakieś dobre rady?
/Hmm, wogóle są takie pomadki, które spełniają wszystkie w/w warunki...?/
Jako panna młoda będę mocno "obcałowywana" ;o)
Jakiej firmy pomadkę poleciłybyście mi? Szukam takiej, która nie zostawia śladów, która długo utrzymuje się na ustach no i nie powoduje, że usta są spierzchnięte... Nie chciałabym też co chwilę po nią sięgać by poprawić makijaż.
Wprawdzie make-up zrobi mi kosmetyczka ale co potem.. z ustami....?
Macie jakieś dobre rady?
/Hmm, wogóle są takie pomadki, które spełniają wszystkie w/w warunki...?/
podpisuje sie pod tym!!
Sama sie nad tym zastanawialam. Mam slub w Mikolaju. Potem zostane obcalowana przez cala rodzinke i znajomych i szminka zniknie. A po kosciele idziemy spacerkiem do restauracji ulicą Mariacka i po drodze mamy miec robione zdjecia. I co wtedy. siara wyjmowac szminke i malowac gdzies ukratkiem...
hmmm.... tak to czytam i stwierdzam ze ja to mam dopiero problemy ...
Sama sie nad tym zastanawialam. Mam slub w Mikolaju. Potem zostane obcalowana przez cala rodzinke i znajomych i szminka zniknie. A po kosciele idziemy spacerkiem do restauracji ulicą Mariacka i po drodze mamy miec robione zdjecia. I co wtedy. siara wyjmowac szminke i malowac gdzies ukratkiem...
hmmm.... tak to czytam i stwierdzam ze ja to mam dopiero problemy ...
Witam,
Soltera na ten temat dowiesz sie wszystkiego podczas spotkania a narazie musisz zadbac o stan ust czyli musza byc miekkie, nie obwietrzone, nie popekane. Reszta bedzie super.
Pozdrawiam
Wiza
Soltera na ten temat dowiesz sie wszystkiego podczas spotkania a narazie musisz zadbac o stan ust czyli musza byc miekkie, nie obwietrzone, nie popekane. Reszta bedzie super.
Pozdrawiam
Wiza
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Aha, dziekuje wiza.
A o usteczka dbam. Inwestuje w najdrozsze szmineczki ochronne.
A propos, Czy ktoras z Was slyszala o firmie FOREVER LIVING PRODUCTS??
Produkuja kosmetyki z czystego miaszu aloesowego. Szmineczka ochronna od nich jak na razie nie zrownana z innymi dostepnymi na rynku.
Czy ktos jest moze konsultantem tez firmy. Bylabymzainteresowana.
Soltera
A o usteczka dbam. Inwestuje w najdrozsze szmineczki ochronne.
A propos, Czy ktoras z Was slyszala o firmie FOREVER LIVING PRODUCTS??
Produkuja kosmetyki z czystego miaszu aloesowego. Szmineczka ochronna od nich jak na razie nie zrownana z innymi dostepnymi na rynku.
Czy ktos jest moze konsultantem tez firmy. Bylabymzainteresowana.
Soltera
Co do aloesu to proponuje w zywej postaci (kwiat) a zeby usta nie pekaly najprostszym i najtanszym sposobem jest miod + cytryna. Robia cuda z ustami. Przepis: mala lyzeczka miodu + 1/3 soku z cytryny, wymieszac i smarowac codziennie usta. Dla osob 'zlizujacych' usta dobry moment na zerwanie z 'nalogiem'
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'