Widok

Szpital Copernicus Gdańsk - proszę o opinie

Witam co sadzicie o oddziałach?,obsłudze? w Szpitalu Copernicus?dawny(Wojewódzki)Oddziałach takich jak Chirurgia Ogólna,Chirurgia Urazowo Ortopedyczna czy tez Neurochirurgia?:P pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinie masz m.in tutaj http://www.trojmiasto.pl/Copernicus-Szpital-o638.html#wyniki
Przyznaję, że ten temat też mnie interesuje,szczególnie oddział chirurgii i gastroentorologii, bo we wrześniu idę na usunięcie pecherzyka
Dziś byłam odwiedzić kogoś z rodziny zostałem zaatakowany słownie przez pielęgniarkę z chirurgii mała gruba z lokami. Ordynator nie ma dla nikogo czasu i sekretarce każe mówić że dużo pracy, pielęgniarki chamskie i kłamią. Prezes i Wiceprezes na skargę reagują tekstem proszę trzymać nerwy na wodzy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie tylko na chirurgii, ja mam babcię na zolu i zaczynam się zastanawiać czy skargi nie złożę na personel, pielęgniarki i opiekunki to chamstwo w czystej postaci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze parę miesięcy temu miałam taką sytuację że przecięłam sobie palca nożem przy obieraniu ziemniaków następnego dnia byłam bardzo wycieńczona palec strasznie krwawił więc wezwałam pogotowie przyjechała karetka dwójka starszych facetów którzy mnie wyśmiali że w lepią mi karę i dostanę mandat za nie bez podstawne wzywanie pogotowia następnego dnia wydało mi się zakażenie straciłam przytomność trafiłam do szpitala przez to że ratownicy nie udzieli mi pomocy na miejscu musiałam się męczyć dwa tygodnie w szpitalu palec był do szycia Złożyłam skargę na ratowników ale oczywiście dostałam żadnego odzewu potraktowali mnie jak jakiegoś śmiecia I dawali prześmiewczy tekst że z tym to powinnam iść do kosmetyczki jeżeli jestem taką księżniczką która chce mieć ładne paznokcie

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy doświadczeń pacjentów w Szpitalu Copernicus (dawniej Wojewódzkim) w Gdańsku, obejmując opinie na temat oddziałów chirurgii ogólnej, chirurgii urazowo-ortopedycznej i neurochirurgii. Wiele postów zawiera negatywne recenzje dotyczące obsługi pacjentów, w tym skargi na nieprofesjonalne zachowanie personelu medycznego, brak czasu ordynatora dla pacjentów oraz chamskie podejście pielęgniarek i opiekunów. Użytkownicy dzielą się również doświadczeniami z pogotowiem ratunkowym, gdzie zgłaszane są przypadki braku profesjonalizmu i lekceważącego traktowania pacjentów, przy jednoczesnym braku odpowiedzi na złożone skargi. Dyskusja odzwierciedla frustrację pacjentów związaną z jakością opieki medycznej i obsługi w placówkach zdrowotnych.

Inne tematy z forum Zdrowie

Potrzebuje opinii o ortopedach (21 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM: lek. Piotr Jóźwiak lek. Piotr Czuraj...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry