Widok
Opinie masz m.in tutaj http://www.trojmiasto.pl/Copernicus-Szpital-o638.html#wyniki
Przyznaję, że ten temat też mnie interesuje,szczególnie oddział chirurgii i gastroentorologii, bo we wrześniu idę na usunięcie pecherzyka
Przyznaję, że ten temat też mnie interesuje,szczególnie oddział chirurgii i gastroentorologii, bo we wrześniu idę na usunięcie pecherzyka
Szczerze parę miesięcy temu miałam taką sytuację że przecięłam sobie palca nożem przy obieraniu ziemniaków następnego dnia byłam bardzo wycieńczona palec strasznie krwawił więc wezwałam pogotowie przyjechała karetka dwójka starszych facetów którzy mnie wyśmiali że w lepią mi karę i dostanę mandat za nie bez podstawne wzywanie pogotowia następnego dnia wydało mi się zakażenie straciłam przytomność trafiłam do szpitala przez to że ratownicy nie udzieli mi pomocy na miejscu musiałam się męczyć dwa tygodnie w szpitalu palec był do szycia Złożyłam skargę na ratowników ale oczywiście dostałam żadnego odzewu potraktowali mnie jak jakiegoś śmiecia I dawali prześmiewczy tekst że z tym to powinnam iść do kosmetyczki jeżeli jestem taką księżniczką która chce mieć ładne paznokcie
Podsumowanie:
Dyskusja dotyczy doświadczeń pacjentów w Szpitalu Copernicus (dawniej Wojewódzkim) w Gdańsku, obejmując opinie na temat oddziałów chirurgii ogólnej, chirurgii urazowo-ortopedycznej i neurochirurgii. Wiele postów zawiera negatywne recenzje dotyczące obsługi pacjentów, w tym skargi na nieprofesjonalne zachowanie personelu medycznego, brak czasu ordynatora dla pacjentów oraz chamskie podejście pielęgniarek i opiekunów. Użytkownicy dzielą się również doświadczeniami z pogotowiem ratunkowym, gdzie zgłaszane są przypadki braku profesjonalizmu i lekceważącego traktowania pacjentów, przy jednoczesnym braku odpowiedzi na złożone skargi. Dyskusja odzwierciedla frustrację pacjentów związaną z jakością opieki medycznej i obsługi w placówkach zdrowotnych.