Widok
paznokcie mam słabe i łamliwe, więc musze je przedłużyc akrylem, albo żelem - prawde mówiąc nie znam się na tym zupełnie i szukam fachowca;) fachowczyni?;)
chyba french i końcówki w migdałek, bo nielubię kwadratowo zakończonych paznokci. Może jakieś subtelne gustowne ozdoby? nie mam pomysłu i licze na fachową pomoc.
chyba french i końcówki w migdałek, bo nielubię kwadratowo zakończonych paznokci. Może jakieś subtelne gustowne ozdoby? nie mam pomysłu i licze na fachową pomoc.
Witam..przegladajac forum zarknelam ze szukasz dobrej wizazystki.co prawda jestem juz szczesliwa mezatka.Ja mialam ten sam problem....Z polecenia kolezanki zaufalam Pani Elzbiecie i sie nie ZAWIODLAM..Jest w 100% profoesjonalistka i zna sie na tym co robi..swietnie doradza a przy tym usmiechnieta i pogodna..wprowadza super atmosfere..Dzieki niej nawet na chwile zapomnialam o calym stresie..smialo i w ciemno moge Ci ja zapropoonowac (Pana Mlodego takze retuszuje:-))) )...jej nr to 604143120...przyjezdza sama do klientek...
pozdrawiam serdecznie Monika..
pozdrawiam serdecznie Monika..