Widok
Szukam Kobity z którą będę
Mógłbym napisać że jestem przystojny ale zaraz będziecie miały mnie za narcyza a po co komu narcyz :D Jak napisze że jestem brzydki od razu mnie skreślicię za brzydotę :D Tak czy siak jednej się spodobam drugiej nie :D Mógłbym napisać że jak byłem mały tata mnie upuścił a jak podnosił zachaczył moja głowa o parapet ale czy to ma wógole jakiś zwiazęk ?:D Mogę napisać że jestem dowcipny...ale każdemu uda się spalić czasem kawał :d i nie każdy ma takie same poczucie humoru :D Też mogę napisać że spacery,rowery,kina i inne cuda wianki :D Plany zawsze są ambitne ale nie zawsze się chce :D mam 188 cm ale niekoniecznie wzrostu mogę mieć tyle w obwodzie :d A Ty też możesz aktualnie wszystko wymyślić :D nawet jak będziesz niczym tęcza na błękitnym niebem koło pięknego wodospadu z krystaliczna woda okaże się ze za dużo nas nie łączy albo że ten wodospad tak naprawde nie ma wody czyli tak naprawde nim ni jest ....:D Najlepiej byłoby popisać i się spotkać albo od razu spotkać :D Mam 24 lata uważam że za dużo piszę teraz i szukam tej przypominającej wodospad :D Streszczając Internet to sprytna i łatwa w obsłudze komunikacja :D Ale skoro Tutaj jesteś to szukasz faceta a ja Kobiety ^.* wiec po prostu daj znać i pójdziemy się przejść pogadać może się dogadamy :D
No własnie farmazony :D do desperacji mi daleko :D ale widać nie którzy
"faceci" czytają to :D skoro wiadomość do kobiet to chcąc nie chcąc jakaś przeczyta kto wie odpowie :D wiesz różne bajki można wciskać a tu jest tylko wyjasnienie że to wlasnie nie chodzi o pisanie bajek :d Też nie mam zamairu pisać jak mi żle i poszukuje bratniej duszy :D bo nie jest zle ale moze byc lepiej :D chyba że czujesz sie zagrozony takimi farmazonami hehe to Cie rozumiem :D
"faceci" czytają to :D skoro wiadomość do kobiet to chcąc nie chcąc jakaś przeczyta kto wie odpowie :D wiesz różne bajki można wciskać a tu jest tylko wyjasnienie że to wlasnie nie chodzi o pisanie bajek :d Też nie mam zamairu pisać jak mi żle i poszukuje bratniej duszy :D bo nie jest zle ale moze byc lepiej :D chyba że czujesz sie zagrozony takimi farmazonami hehe to Cie rozumiem :D