Widok
Szukam Pracy
Witam mam 28 lat i szukam pracy w okolicach Banina.
W tej chwili jestem magazynierem, szukam pracy na stałe szybko się uczę, jestem sumienny i odpowiedzialny.
Moje wymagania to praca od poniedziałku do piątku za minimum 2800 netto"na rękę" przy 8 godzinach oraz umowa o pracę.
e mail: drobneuslugi@interia.pl
W tej chwili jestem magazynierem, szukam pracy na stałe szybko się uczę, jestem sumienny i odpowiedzialny.
Moje wymagania to praca od poniedziałku do piątku za minimum 2800 netto"na rękę" przy 8 godzinach oraz umowa o pracę.
e mail: drobneuslugi@interia.pl
28 lat i już millenials ? informacja, że jesteś magazynierem niewiele mówi. Pracodawcy szukają ludzi na konkretne stanowiska i pod to stanowisko się aplikuje, a nie "chcę cokolwiek". Cokolwiek to możesz sobie kapelusz na Długiej wystawić i zbierać kasę. Co z tego, że szybko się uczysz, skoro jeśli nic nie potrafisz, to nie opłaca się zatrudnić? Chyba, że chcesz 2-3 miesiące za darmo pracować?
Ja np. bym miał pracę za 4000 na rękę, ale jak nie znasz angielskiego i paru innych rzeczy, to ze 3-4 lata będziesz się uczył. Wtedy mogę płacić, wcześniej nie. Albo inaczej. Wcześniej mogę płacić proporcjonalnie do roku nauki i wiedzy.
Ja np. bym miał pracę za 4000 na rękę, ale jak nie znasz angielskiego i paru innych rzeczy, to ze 3-4 lata będziesz się uczył. Wtedy mogę płacić, wcześniej nie. Albo inaczej. Wcześniej mogę płacić proporcjonalnie do roku nauki i wiedzy.
Ludzie nie atakujcie mnie.
Pracuje w chwili obecnej jako magazynier i chce zmienić pracę na lepiej płatną.
Pracowałem w Niemczech i znam język na poziomie komunikatywnym.
Przez wcześniejsze lata pracowałem jako handlowiec na dziale agd rtv.
jeśli ktoś ma pytania to proszę o e mail a nie atak na forum.
Dziękuję
Pracuje w chwili obecnej jako magazynier i chce zmienić pracę na lepiej płatną.
Pracowałem w Niemczech i znam język na poziomie komunikatywnym.
Przez wcześniejsze lata pracowałem jako handlowiec na dziale agd rtv.
jeśli ktoś ma pytania to proszę o e mail a nie atak na forum.
Dziękuję
Ale wy macie nierówno pod sufitami. Szacun dla chłopaka że chce pracować z 3k na rękę, bo jak dla mnie to jest i tak ewenement. Prawda że jest młody, bez doświadczenia itd ale 3k to i tak głodowa pensja. To realia w tym kraju dyktują wysokość zarobków niezbędną do życia na minimalnym poziomie. Chcieliście do UE to macie ceny zachodnie, a do pracy to najlepiej ukraińców. Miały być zarobki jak w UE ale przecież polscy fachowcy są potrzebni na zachodzie więc wystarczy utrzymać u nas głodowe wynagrodzenia i Europa ma zapewnioną fachową siłę roboczą.
Tyle bierze hydraulik za godzinę pracy, a terminy co najmniej za 2 tyg.
Kafelkarz 120zł/m2, a terminy w wykończeniówce to trzeba z wyprzedzeniem 3-4 miesiące rezerwować.
Taki warsztat samochodowy w Pępowie ma stawki za godzinę pracy od 100zł prywatnie, a jak robisz z ubezpieczenia to 180zł, na Chełmie ponad 200.
W branży IT, programista bez wykształcenia kierunkowego zaczyna od 4000 na rękę.
Wiadomo że w służbie zdrowia nie zarabia się za wiele, z nauczycielami to jest różnie, bo słyszałem o takich którzy sobie chwalą pracę jak i zarobki.
Wszystko zależy też od tego co nazywamy fachem, bo sprzedawca w sklepie czy kierowca wózka widłowego to żaden fach, bo to może robić każdy.
Ja osobiście nie znam dobrego fachowca który by narzekał na brak pracy jak i pieniądze choć oczywiście zawsze będzie mało, bo na zachodzie mają tyle samo tylko że w euro.
Kafelkarz 120zł/m2, a terminy w wykończeniówce to trzeba z wyprzedzeniem 3-4 miesiące rezerwować.
Taki warsztat samochodowy w Pępowie ma stawki za godzinę pracy od 100zł prywatnie, a jak robisz z ubezpieczenia to 180zł, na Chełmie ponad 200.
W branży IT, programista bez wykształcenia kierunkowego zaczyna od 4000 na rękę.
Wiadomo że w służbie zdrowia nie zarabia się za wiele, z nauczycielami to jest różnie, bo słyszałem o takich którzy sobie chwalą pracę jak i zarobki.
Wszystko zależy też od tego co nazywamy fachem, bo sprzedawca w sklepie czy kierowca wózka widłowego to żaden fach, bo to może robić każdy.
Ja osobiście nie znam dobrego fachowca który by narzekał na brak pracy jak i pieniądze choć oczywiście zawsze będzie mało, bo na zachodzie mają tyle samo tylko że w euro.