Widok

Szukam Pracy

Witam mam 28 lat i szukam pracy w okolicach Banina.
W tej chwili jestem magazynierem, szukam pracy na stałe szybko się uczę, jestem sumienny i odpowiedzialny.
Moje wymagania to praca od poniedziałku do piątku za minimum 2800 netto"na rękę" przy 8 godzinach oraz umowa o pracę.
e mail: drobneuslugi@interia.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak wolny człek a nie jak parobas głàbie!!! Tak chce wychować i je mam, a ty pewnie pobiegniesz do in vitro !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie kumam

sacrum,profanum,in vitro,in vino veritas,ingressus sacerdos viderit reversam irascatur!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

malum enim est essentia hominis, Dei missum est ad inferos
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

O takie komentarze są najlepsze.Trolle podniosły poziom,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

jeśli nadal szukasz to skontaktuj się z https://megapraca.pl/praca-operator-maszyn-montaz/banino - tutaj masz bardzo dobrą ofertę pracy - nie dość, że dobrze płatna to i w Twojej okolicy i ciekawa także warto myślę się czegoś dowiedzieć na ten temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie jak możecie pomoc to dajcie namiar na prace a jak nie to się uciszcie. Po co komentować bez sensu. Umoralnić człowieka? Dajcie mu spokój. Najzwyklej szuka pracy i tyle. Czy naprawdę trzeba zaznaczyć ,że za dużą chce wypłatę. Czy naprawdę byłoby lepiej gdyby zarabiał 1500zł abyście czuli się usatysfakcjonowani? Pomyślcie przez chwile prostackie trole.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

To było rok temu prostaku nie czytaku, teraz to co innego można się zapisać do Wot i patrolować ulice...

Ja bym nie zatrudnił. Jakiś wywrotowy element .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

marzyciel....by zatrudnić to trzeba mieć jeszcze gdzie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

do góry