Widok

Szukam dobrego fryzjera!!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny potrzebuje namiary na jakas dobra fryzjerke lub fryzjera jezeli chodzi o pasemka albo baleyage!!Z gdanska najlepiej!!Najlepiej salony ktore uzywaja oryginalnych kosmetykow-Loreala itd.Kope lat chodzilam do salonu Goldwella na Morenie-az pewnego dnia pani fryzjerka popalila mi glowe-mimo ze minelo juz ponad rok-caly czas mam blizne na glowie.Takze jestem troche przewrazliwiona bo spedzilam troche czasu u dermatologow:(-przy okazji przestrzegam przed tym fryzjerem-zaluje ze nie podalam jej do sadu.Pozniej zaczelam chodzic do Jean Louis Dawid w City Forum-ale zawsze jestem tak srednio zadowolona.
Dajcie jakies propozycje prosze!!!!
Dziekuje i pozdrawiam was wszystkie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam salon SZYK 058-344-45-43 w szczególnosci Panią Joannę lub Agnieszkę. Bardzo dobry salon (tylko dla babek) pracujący na dobrych kosmetykach Wella i Londa. Przy tym nie wydasz majątku, radzę spróbować. 80-407 Gdańsk, Zywiecka 5d (boczna od Hallera).

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Rina, a samo obcięcie bez modelowania ile może kosztować? No i czy tną modnie? szukam fryzjera... jak narazie nie trafiłam w 3mieście na kogoś rewelacyjnego... :(

Około 30 zł, może 40 zł (ale lepiej u źródła popytać. Ja za baleyage z obcięciem płacilam ok. 80-90zl

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
dziękuję, popytam :)

Dziewczyny!!!Naprawde nie znacie fryzjera w gdansku ktory robi ladny baleyage???Pomozcie!!!
P.S Rina dziekuje Ci za odpowiedz!!
beatko ja polecam jessli chodzi o scinanie salon laurent na Abrahama w Gdyni lub salon Henryk w wejherowie-Pani Wioleta

Inne tematy z forum Morena

Bieganie zimą (21 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Leśna Dolina (37 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

do góry