Widok

Szukam dobrego psychiatry , przyjmujacego w Poradni Zdrowia Psychicznego przy ul. Gospody 19 - na ubezpieczenie ( w ramach NFZ

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Bardzo prosze o polecenie mi dobrego , empatycznego , sprawdzonego lekarza psychiatre przyjmujacego w Gdansku w Poradni Zdrawia Psychicznego przy ul. Gospody 19 . Chodzi mi o lekarza przyjmujacego na ubezpieczenie ( w ramach NFZ ) . Bardzo prosze o pomoc !
Bardzo prosze o polecenie mi dobrego , empatycznego , skutecznego lekarza psychiatre przyjmujacego w Gdansku w Poradni Zdrowia Psychicznego przy ul. Gospody 19 . Chodzi mi o lekarza przyjmujacego na ubezpieczenie ( w ramach NFZ ) . Bardzo prosze o pomoc !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma ,żadnego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Naprawde nie ma zadnego dobrego psychiatry ? Nie chce mi sie wierzyc . Wszyscy sa beznadziejni ? Nie znajdzie sie choc jeden OK ?
Bardzo prosze o polecenie mi dobrego , empatycznego , skutecznego lekarza psychiatre przyjmujacego w Gdansku w Poradni Zdrowia Psychicznego przy ul. Gospody 19 . Chodzi mi o lekarza przyjmujacego na ubezpieczenie ( w ramach NFZ ) . Bardzo prosze o pomoc !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Joanna9: nie znam lekarzy z Gospody, ale chcę Ci pomóc. Przychodnia o profilu psychiatrycznym z ul. Jaskółczej (Optimmed) ma na pewno b. dobrych lekarzy i terapeutów. Polecam dr Furmańską jako lekarza-psychiatrę i panią Drawc jako psychoterapeutę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkie te opcje na NFZ.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo , bardzo dziekuje za informacje . Pozdrawiam serdecznie !

Bardzo dziekuje za rade . Postaram sie dostac do specjalistow , ktorych mi Pan polecil . Pozdrawiam serdecznie !

Bardzo , bardzo dziekuje za informacje . Pozdrawiam serdecznie !

Bardzo dziekuje za pomoc ! Sprobuje sie dostac do specjalistow ktorych Pan / Pani mi polecil / a .

Inne tematy z forum Zdrowie

pomocy przetłuszczające się włosy!!! (10 odpowiedzi)

Odstawiłam miesiąc temu tabletki antykoncepcyjne i choćbym myła włosy dwa razy dziennie i tak nie...

Implanty zębów (59 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

do góry