Widok
Szukam klientów Fabryki Domów w Tczewie
Witam. Szukam klientów jak w tytule i kazdego kto miał jakies doswiadczenia z ta firma, zarownop pozytywne jak i negatywne. Mam zamiar podjac z nimi wspołprace w przyszlym roku a nie wiem co myslec o tym co produkuja i jaka jest jakosc tej roboty. Wysłałem do nich kilka emaili i na zadnego nie dostałem odpowiedzi natomiast telefonicznie rozmawia mi sie bardzo konkretnie i fachowo. Moze tez ktos stawiał dom prefabrykowany ale nie szkieletowy, z innej firmy to prosze o opinie.
Witam właśnie mi stawiają dom w Malborku i proszę mi wierzyć byłam pełna obaw ale naprawdę się starają.
Pomagali załatwić zezwolenie na budowę , naciskali na Bank PKO bp bo opóźniał wypłatę kredytu a teraz transz .
Prace idą szybko , składnie o co poproszę to zrobią , podpowiedzą ,poprawią , doradzą , na budowie jest porządek , pracownicy nie piją jestem szczęśliwa że na nich trafiłam i z czystym sumieniem polecam ..
Dom się buduje na osiedlu Poligon w Malborku ul . Francuska
Pozdrawiam
Małgosia
Pomagali załatwić zezwolenie na budowę , naciskali na Bank PKO bp bo opóźniał wypłatę kredytu a teraz transz .
Prace idą szybko , składnie o co poproszę to zrobią , podpowiedzą ,poprawią , doradzą , na budowie jest porządek , pracownicy nie piją jestem szczęśliwa że na nich trafiłam i z czystym sumieniem polecam ..
Dom się buduje na osiedlu Poligon w Malborku ul . Francuska
Pozdrawiam
Małgosia
Jeśli chodzi o konkurencję to mój dom w technologi "tradycyjnej na klej" budowała firma MUELLER z Tczewa i jestem bardzo zadowolony.Wszystko szło sprawnie.Naprawdę dobra i solidna firma.Realizują budowę domu kompleksowo z matriałem więc moje zaangażowanie ograniczyło się prawie do zera.Dom budowali 2 miesiące na osiedlu Poligon w Malborku.Stan surowy zamknięty.Polecam
Witam
Kończę z nim (FABRYKA DOMÓW TCZEW) budowę domu w okolicach Tczewa poleciła mi ich znajoma z poprzedniej pracy jej budowali z Iławie i była bardzo zadowolona .
Poczytałem opinie na internecie były dość pozytwyne , jeżeli można im ufać ?
Napisałem prośbę o wycenę i tak się zaczeło .
Obecnie konczymy wykończeniówkę rozpoczołem 8 Maja , były zgrzyty ale ogólnie to dobra firma na tego co słyszę od swoich znajomych o ich problemach budowlanych to nawet się ciesze , że na nich trafiłem .
Nie polecam jedynie cekoli , robiła je dosć długo i 2 razy zmieniali mi ekipy ale w ogólnym rozrachunku jest jak chciałem da się dogadać .
Jak ktoś ma pytania prosze pisać tjt@autograf.pl
p.s. szukam dobrej formy do kutego ogrodzenia może ktoś pomoże .
pozdrawiam
Tomasz
Kończę z nim (FABRYKA DOMÓW TCZEW) budowę domu w okolicach Tczewa poleciła mi ich znajoma z poprzedniej pracy jej budowali z Iławie i była bardzo zadowolona .
Poczytałem opinie na internecie były dość pozytwyne , jeżeli można im ufać ?
Napisałem prośbę o wycenę i tak się zaczeło .
Obecnie konczymy wykończeniówkę rozpoczołem 8 Maja , były zgrzyty ale ogólnie to dobra firma na tego co słyszę od swoich znajomych o ich problemach budowlanych to nawet się ciesze , że na nich trafiłem .
Nie polecam jedynie cekoli , robiła je dosć długo i 2 razy zmieniali mi ekipy ale w ogólnym rozrachunku jest jak chciałem da się dogadać .
Jak ktoś ma pytania prosze pisać tjt@autograf.pl
p.s. szukam dobrej formy do kutego ogrodzenia może ktoś pomoże .
pozdrawiam
Tomasz
BUDUJA MI DOM W KOSZALINIE. OSIEM MIESIECY I NIEMAM NAWET DACHU. DODZWONIC SIE DO NICH GRANICZY Z CUDEM. DALEM IM 265TYS ZLOTYCH I TO BYL BLAD. NIGDY NIE DOTRZYMALI ZADNEGO TERMINU . KLAMIA JAK Z NUT ABY WZIASC PIENIADZE A POZNIEJ NARAZIE. NASZA BUDOWA STOI OD MARCA. SPRAWA TRAFI DO SADU I DO POLICJI .
Ja też z nimi zacząłem budowę domu do stanu deweloperskiego ale po 8 miesiącach zrezygnowałem z ich niefachowych usług i dochodzę swoich praw w sądzie !!!! Dom w ciągu tych 8 miesięcy miał być gotowy w/g umowy , ale udało im się zbudować ledwo stan surowy otwarty ! Nie mają pojęcia ani żadnego wykształcenia aby kierować jakąkolwiek budową ! Następna firma zakończyła budowę pod klucz w ciągu 3 m-cy a do tego zbudowali solidne ogrodzenie . Goldman to naciągacze i oszuści !!!!!!!!!!!!!!!