Widok

Szukam koleżanki - Gdynia

Wzgórze św. Maksymiliana Temat dostępny też na forum:
Wiatm, szukam koleżanki - jestem singielką, a wśród znajomych same pary, więc czasami nie mam co zrobic z wolnym czasem- ostatnio mam go dosyć dużo. Jeżeli tak jak ja czujesz się samotna w dużym mieście - nie masz z kim wybrać się na spacer, kawę, piwo czy do kina odezwij się.

Mój e-mail: gdynia1986@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli jesteś singielką a znajomi to tylko i wyłącznie pary, to ja proponuję założyć konto na sympatii czy gdzie tam, i umawiać się z facetami na to kino i piwo, a nie szukać "koleżanek"tutaj :) a może poznasz tam miłość swojego życia, albo chociaż przeżyjesz sex stulecia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dzięki za radę, ale jakoś co do szukania faceta to raczej propaguję poznawanie ich face to face, a nie przez internet...np. właśnie przez wyjście na piwko z koleznaką, która też jest wolna. Poza tym nie mam zamiaru szukac faceta- wierzę, że to on mnie znajdzie :-)
poznawanie faceta z koleżanką na piwku :) no mi jakoś nigdy nie wychodziło. czekać aż Cię książę znajdzie... żebyś się nie zdziwiła.teraz są takie czasy-nowoczesne powiedzmy, że to baby też si muszą przyłożyć
Niektóre muszą się przyłożyć, niektóre nie;P
a temat był zupełnie inny- nikt tu nie pytał o szukanie faceta, tylko koleżanek;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak był inny, ja podałam alternatywne wyjście, czego zamiast"koleżanek"można szukać w internecie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Najlepsze zabawki erotyczne (4 odpowiedzi)

Cześć ! Czy są tutaj dziewczyny, które lubią seks? My bardzo lubimy i ciągle soboie dokupujemy...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (57 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Czy suplementacja kolagenu ma sens przy trądziku różowatym? (4 odpowiedzi)

Cześć, czy ktoś z Was próbował suplementacji kolagenem przy trądziku różowatym? Dużo teraz o tym...

do góry