Widok
Szukam kolezanki do wyjazdu do pracy za granice np. zbiory owowcow lub praca w hotelu
Hej, poszukuje kolezanki do wyjazdu za granice. Mam 30 lat, ostatnio stracilam prace, nie stać mnie na kontynuowanie studiow i jestem wkurzona na te nasze polskie warunki. Chce wyjechac za granice, troche zarobic,odlozyc. Zaczelam ostatnio szukac prac w ogrodnictwie. Tak sobie pomyslalam, ze moglaby to byc holandia.. zarejstrowalam sie na portalu http://www.arbexservice.pl - podobno duzo mozna tam zarobic jako pokojowka w hotelach. Nie musi to byc koniecznie Holandia.. Mysle o wyjezdzie kwiecien/maj ale moze i teraz bym wyjechala gdyby cos sie znalazlo w hotelarstwie bo na zbiory owocow za wczesnie. Sa jakies chetne?
Nie, nie znam nikogo kto przez ta strona zalatwial sobie prace, ale znam osoby ktore tak własnie zalatwiły sobie prace i wyjechaly. Jedna z moich kolezanek wyjechala z posrednikiem pracy do pracy jako pokojowa do Anglii. Po 2 tygodniach zaproponowali jej staniowisko nadzorujacej pokojowe wiec miala przyjemna prace. Pozniej nauczyla sie angielskiego i znalzla prace w restauracji, po czym awansowala na menadzerke. Trzeba przyznac miala duzo szczescia. Nie wszyscy tak maja. Trzeba dobrze czytac, to jest firma jak wiele innych posrdeniczaca. Warunki sa napisane. Przy podpisaniu umowy trzeba przeczytac sobie pare razy dokument. Nie wszyscy ludzie oszukuja, tak samo jest z firmami. Ja osobiscie wole sama sobie zalatwiac i wyjechac przez taka firme. Wolalabym nie zlatwiac tego przez znajomych. Czesto traci sie ich przez takie wlasnie sprawy.
To może załatw sobie prace przez agencje pracy taka która jest na rynku ponad rok,lub w urzedzie pracy tez masz oferty pracy za granianicą i tam bedzię wieksza pewność że dobrze trafisz. Lepiej tak sobie załatwic a nie przez neta,przez agencje pracy bedzięsz miała pewnośc że inni już tam byli i pracodawca napewno bedzie sprawdzony przez agencje
hej doka to nie ja zalozylam temat, ale tez mysle o wyjezdzie gdzies nie wiem nad morze, za granice. chce wyjechac na jakis czas i troche zarobic to moje gg: 40007036. mozemy razem pomyslec nad miejscem, lub wyjechac z jakiejs agencji pracy, w dwojke razniej. niestety moi znajomi nie planuja takiego wyjazdu dlatego nie mam kompana. jesli jest ktos chetny to pisac. ja moge jechac zaraz na poczatku maja. piszcie na gg.
Witam . Szukam jednej zdecydowanej dziewczyny na wyjazd do UK . Wraz z 3ma dziewczynami i 1 chlopakiem lecimy 14go wrzesnia do UK w celuszukania pracy . Mamy sprawdzone jedno bioro pracy w razie czego. Szukamy 1 dziewczyny do uzupelnienia skladu zeby wziasc 3 pokoje 2 os. Chetne Panie prosze pisac na gg 3399437 lub mail vegaschino@gmail.com lub kom 694323409
A nie boicie się? Nikt - z tych proponujących wyjazd tu - nie jest zalogowany... Zresztą co to logowanie da. Nie znacie tych osób....
Ryzykownie dość,domy mozna wynajmować z dwiema sypialniami i jedna osoba może zająć livingroom,nie kazda sypialnia,to dwa osobne łóżka,muszą też liczyć depozyt za wynajem i przede wszystkim fakt,ze nie jest tak łatwo jak się nie ma tam pracy a jak się nie ma adresu,to gorzej i z pracą,no chyba,ze na czarno....anyway bardzo ryzykowne i co wiecej jak się kogos nie zna i chce emigrować,to dośc odważne.....i ryzykowne