Widok

Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja chetnie sie wybiore na zakupy:) jestem w Gdansku od niedawna i jakos nie mialam jeszcze okazji zeby poznac kogos z kim mozna by porozmawiac:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
To dawaj namiar na siebie :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
juliaa_00@yahoo.de
szukam kolezanki woj.wielkopolskie ale nie tylko
Cześć,
mam 25 lat i chętnie Cię poznam. Mieszkam w Poznaniu od dwóch lat o chętnie poznałabym kogoś z kim można pobuszować po sklepach, poplotkować, poszaleć.
cześć,, ja równiez mieszkam w poznaniu,,, i tez szukam kogos z kim można zawsze szczerze pogadac,, i na kogo zawsze mozna liczyc,,,
ja tez szukam kogos takiego jak ty odezwij sie na moj e-mail
gg10636956
gg 1060714
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej,,ja mieszkam w poznaniu,,, równiez szukam koleżanki,,,
Czesc odezwij sie na moj e-mail jestem z Poznania.
Szukam znajomej wlkp mozesz sms516691916
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
HEJ MAM 13 LAT I BYM CHCIAŁA Z KOLEŻANKĄ POGADAĆ ZAWSZE JEST RAŻNIEJ MIESZKAM W MANOWIE DAJCIE ZNAĆ NA EMAILA
jetsem z gdanksa:)
masz gg
tak mam podam ci je napisz20695432
chetnie tez wybiore sie z wami kobitki::) i na piwko inazakupy na pogaduchy fajnie by bylo:)
mówią, że o nowe kontakty nie trudno gdy ma się chęci, gdy ruszy się gdzieś z domu, gdy znajdzie się jakieś hobby, by móc się nim dzielić z innymi.
zadnej w tym prawdy. szczególnie gdy się jest takim człowiekiem jak ja. nieśmiałość hamuje wszystko. więc po części rozumimem skąd Twój post na forum.

droga koleżanko,napisz coś więcej o sobie, co lubisz robić, jakiej muzyki lubisz słuchać, jakie książki czytasz, jakie filmy oglądasz, itp. itd. to niby takie prostackie pytania, które każdy na początku zadaje, ale łatwo po tym poznać, czy reprezentuje się choć troochę pokrewny typ człowieka - a to rokowałoby udaną znajomością.
pozdrawiam
to ja też się dołączę ze swoją "ofertą". Mam 29 lat, sporo wolnego czasu po pracy. Kocham książki i filmy. Ulubionych tytułów nie sposób wymienić, po prostu musi być do literatura lub kino zmuszające do myślenia, podsuwające raczej pytania niż gotowe odpowiedzi. Nie chcę mieć wielu znajomych. Chcę mieć kilka osób, dla których zrobię wszystko, którym będę ufać, z którymi będę chciała spędzać czas od spacerów nad morzem, po gorączkowe zakupy w hipermarkecie w poszukiwaniu ulubionego jogurtu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie

Również szukam kogoś z kim można się spotkać, porozmawiać.. mam 32 lata, mieszkam w Gdańsku za Ujeściskiem, pracuję we Wrzeszczu, kończę studia, wychowuję samotnie syna.. I chętnie poznam kogoś, z kim będę mogła rozmawiać :) wyjść do pubu, na kawę..na plażę, w sumie gdziekowiek :) shese@wp.pl gg 766796
no to daj namiar na siebie
Hej jak najbardziej ja:) A z koleżankami tak zazwyczaj jest.... niestety....
Jeśli jest jakaś zainteresowana na poznanie NOWEJ - LEPSZEJ ;) Koleżanki piszcie na gg :) 3843225 :)

Z góry uprzedzam że jestem straaaaaaszną gadułą :) wesołkiem :) pozytywnym wariatem :) I miło by było gdyby znalazła się podobna istota :)

Już mi się nudzi tak siedzieć przed kompem - w taką pogodę można by było iśc na piwko :)

A jeśli nie we 2 to można zebrać więcej istotek :)))

Pozdrawiam i czekam na wiad !!

:)
Dziewczyny, super sprawa z tym umawianiem się na piwko/shopping, spacerowanie..., kobietki to jednak potrafia myśleć:)

Chetnie dołączyłabym do którejś z Was, ale mam mało wolnego czasu, opiekuje się malutkim dzieckiem.

Życze cudownych przyjaźni na wiele lat!!!
Eee tam trzeba tylko optymistycznie myśleć, na pohybel wszystkim i być sobą. Także XXL małe dzieciaczki też lubią spacerki,krótsze i dłuższe... nie zaprzeczę że też z chęcią poznałabym nową sympatyczną osóbkę na szaleństwa dnia codziennego ;) pzdr gorąco ;p
To daj namiar na siebie i sprawa załatwiona :P tzn ta sympatyczna osobka :D Pozdrawiam wszystkie "samotne" koleżanki :D łączmy się :P
Mam 29 lat, przeprowadziłam się niedawno do gdyni, a pracuję w sopocie, też szukam dobrego towarzystawa - a na dodatek nie tylko dla siebie, bo mam 6-letniego synka i 5-letnią córeczkę. Jeśli ktoś chciałby z nami się zapoznać, to pisz na email :)
jolantalokic@op.pl
witam!!!
dziewczyny potracilam do was kontakty, moj maz zrobil formata i wiecie)))
prosze napiszcie
:D I o to chodzi pozytywne myśli. Czasem trzeba zacząć zmiany od siebie.... "...trzeba się zmieniać,by takim jakim się jest pozostać.." wystarczy mały uśmiech :> 3mcie się kobitki:)
btw gg 2314525
;-).@£]?
Shese ?
dziewczyny , to moze jakies zbiorcze spotkanie :) gdzies na miescie -ja tez sie tłuke sama
To co ? Znajdzie sie w końcu jakas zainteresowana? :P
ciekawy temacik:P a ja myslalam ze jestem "inna" bo nie mam prawdziwych kolezanek :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzisz to jest tak ze chętnych niby jest pełno - co widać :P ale żadna sie nie odezwie...
to daj na siebie namiar :P zamiast owijać w bawełnę ;) !!nie jestem z osób które lubią się narzucać,ale chętnie podzielę się swym optymizmem z kimś:D
No nareszcie ktoś zdecydowany :D Ooou Je :D moje gygy 3843225 :)
no ja jestem akurat z gdyni :P chetnie z kims pogadam:) gg 1440312
no gdzie te wszystkie forumki ;P
zaaaaamulaja ;/ eh
no wlasnie widze:P
hm, mam 23 lata mieszkam w gdańsku od roku i nie mam z kim spędzać wolnych dni, moja przyjaciółka po ślubie zmieniła się na gorsze więc zostałam sama. ale nie znajdę tutaj kogoś kto tak jak ja nie pije piwa? na pewno nie.....
a czy picie piwa w czymś przeszkadza?:D
Ja to mam chęć ostatnio na piłkarzyki..ale solo to się nie da grac ...nie nadążam latać by wygrywać obiema drużynami :d ma ktoś chętkę?
kurde laski tyle was jest a żadna sie nie odezwie >:P a idzta wy !! >:P
3732052 to mój numer gg chetnie poznam kolezankę na kawe,pogaduchy.Jesli któras ma podobne checi kliknijcie.Mam 25 lat,jestem męzatką.
ja z checia tez kogos poznam :D jestemz gdyni i mam yyy prawie 22 lata :P piwko chetnie - ale nie koniecznie - ostatnio tylko zdrowy tryb zycia hehe ;)) moze jakies chetne na rower albo i bieganie? samej tez ciezko sie zmobilizowac :) piszcie smialo zawsze odpisuje ;P gg: 7747560
Sylvia ja też nie piję piwa:) heh i też mam problem ze znalezieniem przyjaciółki:(
ja tez szukam kolezanki z POZNANIA do pogadania przy kawie i wpolnego spedzania czasu pisz na moj e-mail vturkot@o2.pl
Czesc
hej!!! Ja mieszkam w Gdańsku od kilku miesięcy, mam 7-letniego synka i szukam osób, z którymi bym mogła się zaprzyjaźnić. Jakby coś, to piszcie. Mail: kula99@op.pl GG 8615613
Witam wszystkie szukające ,JA tak samo jak wy mam ten problem mam męża 2 dzieci, i stare niby przyjaciólki znikneły tylko odzywają sie jak cos potrzebują a ja nie lubię takich ludzi, bo jest się koleżną czy przyjaćiółką, nie wtedy jak się coś samemu potrzebuje razem się wspiera a mi jest potrzebna taka druga wariatka,która chce sie wygadac i mieć zawsze na kogo liczyć ,wychodzić wspólnie na zakupy,spacery,piwko,kino,itp...Więc szukam takiej koleżanki czy przyjaćiółki która będzie prawdziwa wesoła ,szczera,przebojowa, itp....Kto szuka tak jak ja to piszcie ewelinka713@wp.pl
hej ewelino

mam 30lat co prawda nie jestem mamą ale żyję w stalym związku i to co piszesz dotyczy się tez mnie
proszę o kontakt:)
pozdrawiam, mira
cz Mirko, chętnie się z Tobą spotkam, może na jakieś pogaduchy ....
gg. 7596068
HEJ :)
MAM TEN SAM PROBLEM MAM 2 CORECZKI 4 LETNIA OLIWKE I 3 LETNIA JULIE MIESZKAM W GDANSKU DOPIERO 3 LATA I WSZYSTKICH MOICH ZNAJOMYCH ZOSTAWILAM AZ 200KM ZA SOBA :)) JAK MASZ OCHTE SIE ZOBACZYC NA PLOTKI Z NASZYMI MALUCHAMI TO DAJ ZNAC POZDRAWIAM KASIA:)
Dziewczyny gdzie mieszkacie? Również chętnie poznam jakąś koleżankę z którą mogłabym pogadać o wszystkim i o niczym ale czasami odległość od miejsca zamieszkania jest problemem. Pozdrawiam wszystkie forumki.
witaj skad jestes
Witam wszystkie miłe Panie! Samotność to coś okropnego, szczególnie gdy ma się 24 lata a przyjaciółki okazały się pseudo-koleżankami.
To może w końcu jakieś większe spotkanko?:p
Bo coś tu piszecie,skrobiecie,jednak większość i tak milczy:P
JA TEZ CHCETNIE POZNAM JAKIES KOLEZANKI ...MAM 29 LAT MIESZKAM W GDYNI OD JAKIEGOS CZASU I CZUJE SIE TU SAMOTNA ...CHETNIE WYSKOCZE GDZIES NA KAWE ,ZAKUPY CZASEM JAKAS IMPREZE...JESTEM WESOŁA SPONTANICZNA ZWARIOWANA DZIEWCZYNA ...LADNA WIEC WYGLADEM NIE STRASZE...
TO MOJE GG...3404143

Ja jak chcę znaleźć przyjaciółkę :)

wyjechałam na studia z przyjaciółkami z liceum, zanim się obejrzałam mieszkam w Gdańsku, mam 28 lat, męża i psa a przyjaciółki porodziły dzieci, powyjeżdżały lub nie mają czasu wspólne zakupy, kawę czy plotki o najnowszej kochance szefa, jeśli któraś z was chciałby pogadać przy kawie, może wyżalić się przy bardzo kalorycznym serniku :) to śmiał -gg3890648-
teścik :P

Hej hej :))

Laski ruszcie się pogoda sprzyja :)
Dooooobra ostatni raz się ogłaszam ;P Jeśli i tym razem będzie brak odzewu to ... mówie "Pa Pa" :P Nie to nie :P

Także szukam koleżanki :D Ja - 25 lat , jestem z Gdańska , Straaaaaszna gaduła :))) Pozytywny świrek ;)))

Jeśli Lubisz spacerki - także te po centrach handlowych :P

Rowerek - nie tylko taki na siłowni :)

Soczek - także ten z %%%% :P

Taniec - niekoniecznie na rurze :P:P

Nie masz co robić po pracy bądź w weekend :)

Twoje koleżanki okazały się ****** - cenzura :P

Szukasz kogoś kto z Tobą i sie pośmieje i popłacze - To z****iście Trafiłaś :D:D:D

Mój e-mail :))

18katrinka@wp.pl

p.s. Możemy stworzyć nawet małą paczke :) im więcej tym weselej :))

To do zaklikania !! :)
No to czekamy na kolejne chętne na sobotni "soczek" :)
No to i ja bym sie chetnie dopisała do tych samotnych.

22 latka z Gdyni.
Lubie sport, plażowanie, kino i wszelkie wyjazdy poza miasto (kocham jeziora). Zapraszam :) 8808786
hi ja sie przeprowadzilam do Gdanska niedawno i nie mam tu kompletnie nikogo no pomijajac meza i dzieko
..OK. spróbuję jeszcze raz:
mam 28 lat, lubię dobrą książkę, ciekawe kino, zwierzęta, gotowanie to mój konik, jestem mężatką i jestem na tym etapie w życiu że wszystko zaczyna się stabilizować, życie rodzinne, praca i okazuję się że szkolne przyjaźnie osłabły lub nie wytrzymały próby czasu i odległości no bo niby jak wypłakać się przyjaciółce w ramię on-line....nijak....więc jeśli Któraś z Was lub Któryś ma chęć poznać pokrewną duszę w czysto przyjacielskim celu to czekam na odzew: gg 3890648 lub mail: to-ja-i-nikt-inny@gazeta.pl

Anka
Ja rowniez szukam fajnej kolezanki,mam 30 lat,od niedawna mieszkam w Gdansku i nie mam tu zbyt wielu znajomych. Moje gg 12606473
ja chętnie poznam nowe koleżanki,piszcie na maila shana22@tlen.pl ;)
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]image

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

hej.Napisz na kinia82-82@o2.pl
czesc:)to i ja sie dopisze.mam 34 lata, dwuletniego synka i cierpie na brak przyjaciołki. Mieszkam w Gdyni. Jestem jeszcze na wychowawczym i mam sporo czasu na pogaduchy. Piszcie:ivonnebest@gazeta.pl
hej!! Ja mam 31lat i od niedawna mieszkam w Gdańsku. Szukam osób, z którymi bym mogła nawiązać kontakt, przyjaźń. Jeśli jesteś zainteresowana mój mail: kula99@op.pl, lub GG 8615613
witam
29lat, maz, 2 synkow. wiem -to duzo atrakcji jednak WCIAZ mi brakuje babskich spotkan (posmiac sie i poplakac czasem). przyjaciolek poszukuje. wspolna kawka, piwko, pub, imprezka z przyjemnoscia. zapraszam serdecznie. piszcie nati_tt@wp.pl
A czy ktos zaprzyjazni sie z 50 latka lubie spacery dobre jedzonko no i male z pianka tez gg13609823
To ja również się dołącze:)
Mam 24 lata i synka w drodze.Termin mamy na 15 stycznia:)
Może jest jakaś babinka w podobnej sytuacji i szuka towarzystwa na wspólne dzieciaczkowe zakupy?
TO ja jeszcze raz mam 34lata poznam fajna koleżankę, przyjaciółkę na pogaduchy wspolne wypady na zakupy itp mam dwie córeczki gg7281432
Dzieńdobry koleżanki - samotnice :)))

Ja także poznałabym jakąś "prawdziwą" koleżankę :) Taką do tańca i różańca :) Co pośmieje się z Tobą i powyciera łezki :) Pójdzie na spacer po Galeriach :P i na tańce :P
Jestem żywiołowa :) gaduła straszna :) ale brakuje tej kompanki :P

Nawet może być nas więcej :)

Jakby któraś miała chęć mnie poznać
zapraszam ...

18katrinka@wp.pl
i ja szukam przyjaciółki, jestem optymistką, na brak poczucia humoru nie narzekam, mam 2 dzieci, mieszkamy w Gdyni - odezwijcie się czasem dziewczyny - jolantalokic@op.pl
Hej kobietki, szukam szczerej bratniej duszyczki z którą można porozmawiać o wszystkim i o niczym, pośmiać się, wybrać się na wspólne zakupy, na piwko czy od czasu do czasu poszaleć. Ostatnio w moim życiu zaszło wiele zmian, zawiodłam się na bliskich mi osobach i nie ukrywam że doskwiera mi samotność. To mój mail Ratowniczka84@interia.pl Pozdrawiam serdecznie!
6759957 to moje gg. jestem zwariowana i zawsze mam szalone pomysł.y xd piszcie :)
Hej Gosiak :)
Ja jestem w podobnej sytuacji tyle, że mam 25 lat a termin porodu na maj ale co tam to tylko kilka miesięcy różnicy :)
Daj jakiś namiar na siebie.
Inne przyszłe mamuśki i nie tylko też chętnie poznam :)
Ja też szukam koleżanki, bo od niedawna mieszkam w pobliżu Trójmiasta. Mam 58 lat. Jeśli chcesz, możemy sobie pogadać na gg a potem może umówimy się na pogaduchy. Czuję się tu trochę samotna, a teraz zima, więc i nudzi mi się trochę. Przyjechałam z Wielkopolski, po prostu wyszłam za mąż. Pozdrawiam Cię. Grażyna
Hej Grażynko! jestem też z wielkopolski i mieszkam tu od niedawna jak chcesz to może się spotkamy , podaję ci maila gosiakar69@wp.pl pozdrawiam gosik
Hej! Mieszkam w Gdańsku, jestem na emeryturze i też szukam koleżanki - przyjaciółki. Napisz do mnie - lubiebratki@wp.pl
Witam

Szukam koleżanki dla mojej mamy, ma 55 lat mieszkamy w Gdańsku, jest na emeryturze i chciałabym żeby znalazła sobie bratnią duszę , z która mogłaby iść na spacer , spotkać się na pogaduchy , a nie tylko siedzieć w domu :)

Czy dobrze trafiłam?
niebąć żałosna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cześć dziewczyny chętnie do was dołącze mam 28 lat tak samo jak wam zdarza mi się nudzić po pracy moje gg 2211027 fajny pomysł wyskoczyć gdzieś :)
Hej dziewczyny :)

Ja również dopisuję się do tematu :) Mam 23 lata, studiuję, mieszkam w Gdyni. Mój mail monis86@vp.pl lub gg 12751927.

Pozdrawiam ;)
Witaj, ja mam 31 lat, mieszkam w Gdańsku Oliwie, bardzo chętnie zostanę Twoją koleżanką. Ze znajomymi tak jest, ja z powodu tego, że wyszłam za mąż, moje przyjaciółki okazały się tylko przyjaciółkami jak byłam sama i mogłam z nimi wychodzić na podryw ;) jeśli Tobie nie przeszkadza że jestem mężatką, to napisz do mnie. Podaję moje gg: 3051363. Pozdrawiam Ola
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/
Słuchajcie, a może zaktualizujemy troszkę tą listę? Bo pewnie wchodzi tu sporo osób i zastanawiają się czy napisac do kogoś kto się "ogłaszał" kilka miesięcy temu.
Nigdy nie myślałam, że wyląduję na jakimś gdańskim forum szukając bratniej babskiej duszy, z którą mogłabym pójść do kina,na spacer, na drina czy ogólnie na jakieś ploty o życiu. Ale brutalność życia uświadomiła mi, jak bardzo jestem sama i zdecydowałam się szukać pomocy tutaj :)

Hilfeeeee, bo zwariuję ;)
by można było zaktualizować, może jakiś pozysł?.... a może każdy, kto chce nawiązać kontakt niech wpisze się jeszcze raz podając swój numer GG lub maila?
Może jakieś wspólne babskie wyjście do kina na Parnassus?

Spotkanko w grupie byloby suuper :)
ruszmy nasze piękne i mądre mózgownice i do dziela :)
ma któraś jakieś propozycje?
pla pisze do ciebie i nic
przepraszam ola pisze na gg i nic a nasze maluchy sa z tego samego dnia i roku
3843225 Moje gygy :) czekam z niecierpliwością :)))
mój numer GG 8615613. Jeśli ktoś chce to niech pisze:)
szuka koleżanki
Ja mam propozycję:) Jestem wizażystką i prowadzę warsztaty wizażu w Gdyni w Centrum Kwiatkowskiego. Są one bezpłatne bo organizuje je firma Oriflame. W czasie warsztatów wykonujemy sobie wzajemnie makijaż i zawsze można poznać kogoś fajnego!!! Jeżeli którąś z Was interesuje taka forma spędzenia wolnego czasu to zapraszam.:)http://www.wix.com/spaleniak/oriflame
a kiedy jest najbliższy pokaz?
Martusia to mój nr gg 4803891
Dawno tu nie zaglądałam i ciebie chyba również dawno nie było.
Cześć dziewczyny, przypadkiem udało mi się trafić na to forum.. i bardzo się cieszę, bo może uda mi się spotkać kogoś o podobnych zainteresowaniach.

Chociaż mieszkam w Gdańsku od trzech lat, nie udało mi się spotkać wielu koleżanek poza pracą- takich, z którymi mogłabym pogadać dosłownie o wszystkim.
Mam 23 lata, mieszkam w Gdańsku, na wyspie sobieszewskiej. Kiedy już mam jakąś wolną chwilę pochłaniam książki (ogromne ilości, głównie fantastyka, ale i romansidłem nie wzgardzę) i nadrabiam zaległości serialowe (jak większość kobiet zakochana jestem w Dr Housie :))

Jestem dobrym słuchaczem, więc wymarzoną kumpelą dla gaduł :)

Nie cierpię chodzić sama na zakupy,rzadko mam z kim się wyrwać na głupi spacer (koleżanki zostały w domu rodzinnym, 600 km stąd..)
Zapraszam do kontaktu.. :) moje gg: 864537, mail: pasqudka@gmail.com
Cześć dziewczyny chętnie się przyłącze super pomysł mam 28 lat która czuje sie samotnie niech się odezwie moje gg2211027
To co dziewczyny robimy zestawienie nr gg wszystkich, kiedyś któraś z nas zaproponowała to ale bez odzewu.
image
image
proponował☼am, ale jakos odzewu brak:(
Ja jestem za.Nr gg podawałam wyżej
Ja też jestem za! przypominam sie ;)
za 2 dni - już 23 letnia ;) Gdynianka.

nr. gg. 8808786
SPOTKANIE DLA ZAINTERESOWANYCH
w piątek godz 18.30 w budynku Dworca Gł. w Gdansku pod MacDonaldem :) zapraszam !
Dziewczyny, napiszcie kto się wybiera - może imię i wiek? Zainteresowane będą miały jakiś obraz tego, z kim im przyjdzie pogadać czy kogo wypatrywać pod McDonaldem.
Kasia , lat 25 :P zwariowana gaduła
Joann, 29 lat, nieśmiała, małomówna ale pozytywnie nastawiona do ludzi
Buuu... a ja pracuję do późna w weekendy ;/
Ja będę. 31 lat, wesoła i vhętna poznać ludzi:)
Ja strasznie chciałam przyjść ale nie dam rady chyba. Zupełnie zapomniałam, że moje najstarsze dziecię kończy przedszkole o 18 i wraca z tatą gdzieś ok 18.15. Ja muszę zostać w domu z młodszym rodzeństwem. I nie ma siły, żebym dojechała na 18.30 z Ujeściska. Na 19 ewentualnie dałabym radę.
3743443 to jest mój nr gg. Może któraś z Was odezwie się ze swoim numerem tel na gg. Wówczas mogłabym dojść tam, gdzie będziecie.
Asia (32lata)
Milena, lat 29(prawie) z Pruszcza, a jaka jestem... hmmm.... raz gadatliwa a raz małomówna ;p
hejka, a ja szukam chętnej osoby by pochodzić na basen w tą zimową porę, czy może silownia dla kobiet w G.Centrum?
Kontakt: monika-2221@wp.pl
Monika (28l.)
Hejka..
Czyli juz po spotkaniu??? :P ja proponuje spotkać się w pare osób na piwko gdzieś w Sopocie :)).. co Wy na to?

Monika (23l).. gg 2806358
spotkanie bylo w Gdańsku i wlasciwie nikogo nie bylo, wiecej się na coś takiego nie piszę, niby wszyscy deklarowali, że chętnie a jak było umowione przyszla jedna osoba (i dowiedzialam sie o tym po fakcie jak wrocilam do domu) i z jedną byłam na piwie, bo wymieniłyśmy się nr telefonu się zdzwoniłyśmy. A miało być ok 10 dziewczyn... nie warto się umawiać, a bynajmniej bez telefonu ani rusz...
Hmm.. no to faktycznie lipa :/.. ja tez nie lubie kiedy niby wszyscy napaleni na spotkanie a na koniec wychodzi z tego wielkie G.. No nic.. gdyby jednak były jakies propozycje to mój nr gg widoczny powyżej :)
Joann podaj gg
Witam!
Ja również z chęcią poznam jakąś bratnią kobiecą duszę:)
Od 4 lat mieszkam w Gdańsku i praktycznie nie mam tu nikogo poza mężem. Mam 28 lat.
Ciężko jest w nowym miejscu o przyjaźń..Chciałabym mieć tu kogoś takiego, z kim smakowałaby kawa przy pogaduchach..
Moj mail: agusia117@interia.pl
cześć!
Czytam sobie Wasze posty, Dziewczyny, i też postanowiłam się wpisać:). Mieszkam w Gdańsku, mam 26 lat i spodziewam się dzidzi (8 m-c). Ehh...znak naszych czasów (samotność) daje się niekiedy we znaki. Chciałabym poznać fajną koleżankę do zwykłych kobiecych pogaduszek, spacerów, wymieniania się przepisami i rozmów o przewadze płynu micelarnego nad mleczkiem:)
Piszcie: milenka_20@o2.pl
Dziewczyny moze tu pogadamy i poznamy się
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4354158
zapraszam:)
hej ja też szukam kumpeli...
dobijam do 30-tki i wszystkie koleżanki w pieluchach albo za granicą,
chciałabym mieć z kim pogadać o czymś bardziej ambitnym niż nowe tipsy, szukam osoby która jest ambitna, czyta książki- wiem to takie niemodne :P

gdansk_23@wp.pl
Witam
ja mieszkam w gdańsku i podobnie jak wy szukam koleżank na wspolne wypady z dziecmi i nie koniecznie z dziecmi na pogdaduchy przy kawce albo zakupy itp jezeli szukasz takiej znajomosci to sie odezwij :) jestem mężatka i mam 2 coreczki :)) gg 7281432
hejka ;) ja jestem spoza Gdańska, bo Tczew ale uczę się zaocznie w Gdańsku więc jeśli ktoś będzie miał ochotę pogadać to można do mnie napisać ;) moje gg: 607921 ;) a mam 23 lata
niestety tak to jest z tymi "przyjaciółkami" kiedyś myślałam że ją mam ale jadnak się pomyliłam.
No i ja tez chetnie poznam fajna kumpele :D mam 22 lata w czerwcu wychodze zamaz :D i całymi dniami siedze w domu bo nie pracuje :P
a skąd jesteś???
z Gdańska :)
Cześć dziewczyny :)) Miło czytac ,że jest tu tyle fajnych babek ,które chcą powiekszyć grono swoich kolezanek.Ja tez sie na to piszę.Mieszkam w Sopocie ,mam 3 letnia córke ,z która siedze w domu i czasami też chciałabym z kimś pogadac na gg lub skype .Pozdrawiam Pati (30l) gg18643755
a ja niestety mieszkam w Rumi - nie znam tu nikogo, z mezem siedzimy sami jak jakies odludki, dzieci nie mamy, jestesmy po 30-tce. Z checia kogos poznamy, ja na przyklad z checia z kims pochodze na aerobik bo samej jakos mi tak niemrawo. Moj mail w profilu, zapraszam i pozdrawiam (gg 5617777)
image
image
15 sierpnia 2009
Hej widzę, że ten toważyski watek się ładnie rozwinoł, aż mi się nie chce całego czytać ale wydaje się fajny. Szkodaz ze w tej fajności jest niesmak samotności ... chyba to urko duzego miasta. Pazdrawia Elka
Ja też jestem tym wątkiem zainteresowana. Od 3 lat mieszkam w Gdańsku a to nie to samo co na "starych śmieciach" - czyli praktycznie ja i facet .. ehh ;)
organizujemy spotkanie... na razie jest masę chętnych, ale żadnego działania,więc idzie to dosyć opornie, niestety... wszelkie konkrety będą omawiane na gadu-gadu, więc jak ktos jest zainteresowany, na poważnie, poznawaniem nowych koleżanek, prosze pisać na maila.

vanilkamilka@gmail.com

proszę o imię i numer gg :-)))
http://walentynki.trojmiasto.pl/info_imp.php?id_imp=145303
Słuchajcie ! W poprzednich wątkach było coś o spotkaniu. Czy ono się odbyło?
Może zróbmy podejście nr 2 ?
Proponuję wieczorek babsko-zapoznawczy 6-go marca ?
Jakieś propozycję??
ja bardzo chetnie dolacze sie do spotkania.
To jak z tym spotkaniem?
Ile jest dziewczyn zainteresowanych?

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
do 6-go jest czas :) dziewczyny klikać, klikać
To ja też się piszę na spotkanie :)
Zostawiam namiary czirus1983@o2.pl
Agnieszka
Moze jakas liste stwórzmy chetnych na spotkanie?
lista ok, ale raczej nie na forum ... czy masz jakąś propozycję>?
Jak spotkanie ? ja jestem chętna wiec kiedy i gdzie ??:))
jak będziecie tak działały to nigdy się nie spotkacie... ;-p podawalam maila, nie zgłaszałyście się, a były juz 2 spotkania, bardzo udane. jak się naprawdę chce nie trzeba czekać tygodniami. powodzenia ;-)
Spokojnie :) zapewne po dwóch udanych spotkaniach będzie i trzecie :)
Tylko kobietki więcej zdecydowania!!
Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia szybko :)
vanilka ja juz dawno wyslalam Ci maila i w odpowiedzi nawet "czesc i dziekuje" nie otrzymalam - wiec mysle ze te spotkania to raczej Twoj wymysl skoro na maile nie odpowiadasz.
image
image
15 sierpnia 2009
Makuszka gdybyś maila wysłała to bym na 100% odpisała, niestety chyba Ty coś sobie wymyślasz, bo nic od Ciebie nie dostałam ;p Z resztą nie wiem czy wiesz, ale mailę czasami nie dochodzą :)
Poza tym jeśli ktoś podaje w mailu nr gg od razu piszę wiadomość na gg a już na maila nie odpisuje... :)
vanillka mail do Ciebie wyslany zostal 9 lutego o godz. 15:28. Lepiej sprawdz dokladnie. A skoro piszesz ze czasem maile nie dochodza to lepiej zmienic skrzynke z gmail na inna bo do mnie na WP dochodzi wszystko. Numer GG napisalam w mailu tak jak sobie zyczylas.
image
image
15 sierpnia 2009
Makuszka wysłałam do maila z innej skrzynki, wedle życzenia ;p żeby nie było, że jestem jakaś niepoważna ;)
i ja się przyłączam do poszukiwania nowych koleżanek :)
Patrycja l25 normalna kobitka, lubię praktycznie wszystko :P basen, łyżwy , kino , zakupy , kawki i pogaduchy . Ogólnie pozytywnie zakręcona nr gg9074739
Sluchajcie a bylo jakies spotkanie?
oczywiście że było spotkanie i to 4, ale przecież ja to sobie wszystko wymyśliłam ;) jest nas 6 i jest super :)
Hej, ja studiuje w Poznaniu, mam 21/22 lata i z chęcią poznałabym nową osobę :) Do przyjaźni, rozmawiania, spędzania razem czasu itp
Jak coś piszcie proszę na 8439369
Hej:) Mam 23 lata ,mieszkamw Gdyni.Od jakiegoś czasu mieszkam w Trójmieście i tak jakoś wyszło,że w sumie nikogo tu nie mam.Chciałabym poznać nowych ludzi,pogadać szczerze,może od czasu do czasu gdzieś wyjść. 6373893 to moje gg,i mój mail ice06@wp.pl- piszcie:)
Hej :) Mam 20 lat(za kilka tyg 21) i jestem z Gdańska. Chętnie z kimś pogadam, spotkam sie ;) mój nr: 1166974
uff, przeczytałam całość:) chyba tak się trochę ułożyło w moim życiu, że szukam tego co wy Drogie Panie;) nowej znajomości, pogaduszek i wspólnego śmiechu. nie umiem napisać jaka jestem, bo bywam "różna";) na pewno ciekawi mnie świat i ludzie. jestem z Gdańska, mam 24 lata

mój mail: katagda@gmail.com
czesc mieszkam na obluzu i szukam kolezanki,moze jakas kawka,basen,ploteczki,mam 5 letniego synka i drugie w drodze jezeli ma ktos ochote to prosze pisac na gg3625463
Cześć!
Ja tez mam 5 letniego synka a drugie 2 letnie i mieszkam na obłuzu. Jeśli masz ochotę sie spotkać to czekam na maila od Ciebie.
mpkos@wp.pl
Pozdrawiam
czesc mam 28 lat mieszkam na obluzu szukam kolezanki z ktora mozna pogadac,na basenik sie wybrac,po plotkowwac,mam 5 letniego synka i drugie w drodze,jezeli ktos ma ochote to piszcie na gg3625463
hej mam na imię Elmira jestem z gdańska nie zawsze moi znajomi maja czas wiec szukam mowych kolezanek na wyjscia do pubu imprezki kina itp 9105090 mam 23 lata i szukam osob w podobnym wieku
Witam Was dziewczyny, z racji że szukacie koleżanek to proponuję Wam spędzenie miło czasu około 2 godzin na moich warsztatach z zakresu podstaw wizażu, organizowane w ramach autorskiego projektu 'Poznaj tajniki makijażu... '. Warsztaty odbywają się
w dwóch grupach wiekowych 25+, 40+ i prowadzone są nadzorem dyplomowanej wizażystki.
Udział w zajęciach jest bezpłatny. W ramach zajęć firma daje nam wszystkie kolorowe kosmetyki do dyspozycji.
Warsztaty odbywają się cyklicznie we wtorki i czwartki w Gdyni, ul. 10 Lutego 16.
Start godzina 18:00.
Sponsorem warsztatów jest firma Oriflame Sp. z o.o.
Zapisy i informacje o wolnych miejscach proszę kierować
pod nr telefonu: 608 336 529.
Iwona
Dołączam się do samotnych gdańszczanek. Mam 30 lat i najlepsze przyjaciółki daleko, brakuje mi kogoś z kim mogłabym umówić się do kina, z kim spotkałabym się na kawie i pogaduchach :)Mam synka i pracującego męża. Pod koniec tego roku zaczynam pracę ale będę miała i tak sporo wolnego czasu. Lubię dobrą książkę, dobry film, chodzę na aerobik :) chciałabym też zacząć biegać najchętniej z dobrą kumpelą:)
Piszcie proszę na moje gg 6278895, czekam na info:)
czy zagląda tu ktoś jeszcze?
A zagląda :)
a czy jest tu jakaś dziewczyna z gdańskiego Jasienia?
jeśli będzie jakieś spotkanie, to też się piszę:) mam 30 lat, od 2 lat mieszkam w gdańsku:)
mój nr gg: 3407912
Hej, niedługo przeprowadzam się na Ujeścisko, Anny Jagiellonki nie znam tam nikogo, może któraś z Was mieszka w okolicy. Mam 30 lat i chętnie bym od czasu do czasu np. wypiła kawkę w ogrodzie.
image
image
Hej,

Tak się akurat składa, że mieszkam w pobliżu - na Zakoniczynie. Możemy się kiedyś umówić na pogaduchy w ogrodzie albo na spacerek po okolicy. Mam 28 lat, i siedzę na 'macierzu' bo małe dziecko więc chętnie się spotkam :) Jakby co mój mail: kasik_z@wp.pl
Hej, a ja mieszkam na Anny Jagiellonki. Podaj jakiś kontakt do siebie (GG, mail) to się zgadamy na kawke np :)
Cześć mam 24 lata i mieszkam w Straszynie koło Pruszcza szukam koleżanki na ploty,kawę może jakiś basen :):) gg 4335058
Witajcie!!! Mam 23 lata i szukam koleżanki z ktorą mogłabym wyskoczyć na zakupy, i spędzać wspólnie czas. Mieszkam w Poznaniu i intersuj si modą.
Hey. Też szukam przyjaciółki na pogaduchy, zakupy czy inne wyjścia. Miło byłoby kogoś takiego poznać z kim można by się zaprzyjaźnić.
Jestem z Poznania, mam 19lat.
Hej ! tez jestem z poznania, pisz na nr gg: 24710330
11860722 gg;)
:) Widzę, że wątek powoli umiera.
Hej nazywam się Iza(l.19) od miesiąca mieszkam w Gdańsku z moim chłopakiem. Szukam koleżanek/koleżanki, przyjaciółek/przyjaciółki, nie znam tu nikogo więc byłoby bardzo miło poznać fajne dziewczyny. Jeśli jest ktoś chętny na wspólne wypady na zakupy, do kina, na spacer, może rolki czy rower, gokarty lub basen. Jeśli jest ktoś z kim będę mogła śmiać się i płakać to proszę o kontakt ipereszczako@wp.pl
Początkowa korespondencja na pewno pozwoli na bliższe poznanie.
Witajcie!
Ja mam 32 lata i 2 urwisów 5 i 2 latka. Chętnie spotkalabym się z inną mamą na spacerek,plac zabaw czy kawke. Troche sie nudzimy sami. Najlepiej z Gdyni :)
a czy z Gdyni ktoś tu zagląda? ja mam 22 lata. raczej nie jest mi nudno i żadko znajduję czas, ponieważ pracuję po 13 godzin dziennie. ale teraz w wakacje to czasami tylko 8-9, wiec z chęcią bym się z kimś spotkała na pogaduchy. Fajnie byłoby spotkać szczerą i prawdziwą koleżankę:)
W Gdyni mieszkam od przeszło roku, ale nie nawiązałam jeszcze żadnych nowych znajomości. Może już nie potrafie i nie przychodzi nam już to tak łatwo, jak wtedy kiedy byłyśmy małe:)
W każdym bądź razie: jestem spokojna, szczera, ale nie lubię nudy. Jestem po studiach-filologia. Zajmuję się także bardziej zawodowo robieniem zdjęć, choć jest to moją ogromną pasją:)
Nie szukam osoby identycznej do mnie...musimy się uzupełniać:) Ale jedno wiem jaka powinna być- SZCZERA!!!
Pozdrawiam:)
Ja jestem z Gdyni,Agnieszka 23 lata:).Odezwij się na ice06@wp.pl
Hej Margherita:) Ja mam 35 lat i prawie 3 letniego synka. Jestem z Gdyni. Jeśli masz ochotę to napisz ivonnebest@gazeta.pl pozdrawiam:)
Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Ja też szukam koleżanek do wspólnych wypadów na zakupy do kina, fitness, rower itd. piwko też :) Mam 25 lat i mieszkam od ponad 2 lat w Gdańsku. Jeśli chcesz pogadać pisz: olap55@wp.pl
Ola ;P
35 lat Morena dwie coreczki...przedszkolak i roczniak....
poszukiwana jak w tytule...spacerki, pogaduchy....
Ewelina, 18 lat.. ;) Mieszkam w Gdańsku od urodzenia, a obecnie w okolicach Pruszcza Gdańskiego. Mam Chłopaka, można powiedzieć że Narzeczonego:)
Szukam koleżanki/ przyjaciółki do pogaduszek ;)
Gg:20587739
image
trzy córki, dwie przedszkolne, jedna jeszcze nie
mamo z Moreny - podaj gg, maila - odezwę się
Szukam koleżanki do wspólnych spacerów z dzieciaczkami najchętniej z okolicy Gdańska Osowy lub Gdyni Dąbrowy. Ja mam dwóch synków w wieku 3,5 i 1,5 roku.
witaj! mama z moreny melduje sie:)
anitham@wp.pl
pozdrawiam i czekam na kontakt
Witam mam 42 lata, dzieci już odchowane więc zrobiło się trochę nudno . Szukam bratniej duszy , przyjaciółki z którą będę mogła pogadać o problemach i radościach , spotkać się przy kawie.Uwielbiam wypady krajoznawcze i piesze wędrówki po bliskiej i dalszej okolicy , może któraś z pań się dołączy i dotrzymamy sobie nawzajem towarzystwa , zapraszam!!!
daj jakieś namiary na siebie:) pozdrawiam moje gg 8615613
anna68@vp.pl , chwilowo tylko na mailu(z gg mam mały problem) pozdrawiam!!!
Hej Wam dziewczyny!

Od około dwóch lat mieszkam w Gdańsku niedaleko Parku Reagana. Mam 26 lat i z zawodu jestem plastykiem. Moją pasą jest przyroda i fotografia przyrodnicza, zdominowane chyba jednak przez panów. Poza tym w głuchym lesie, podczas robienia zdjęć ciężko było o poznanie nowych osób więc pomyślałam, że może warto tu napisać. ;)

Czy może szykuje się tu jakieś spotkanie integracyjne Gdańskich dziewczyn?

GG:2698266
--------------------
Pozdrawiam,
Kasia
Aha no i w lutym powiększy mi się rodzina więc nocne imprezowanie i fitnessy odpadają. ;)

Może są tu też jakieś przyszłe mamy?
--------------------
Pozdrawiam,
Kasia
A ja chętnie poznam tu jakąś dziewczynę na wspólne bieganie po Gdyni, bo tutaj mieszkam. A również nie odrzucę jakiegoś spotkania, spacerów, zakupów, imprezowania, bo czasem potrzeba jest, a nie ma do tego osoby ;/
Mój mail: gosia1604_86@wp.pl
Wiecie co.. na początku jak przeczytałam temat i pierwszy post wydało mi się to nieco dziwne.. ale po przeczytaniu wypowiedzi KamiKasia stwierdzam, że to nie głupi pomysł..
Można by było pomyśleć nad spotkaniem kobietek z forum którym przyda się od czasu do czasu nieco rozrywki, taka odskocznia od "mamusiowej" codzienności ;)
Zapewne pierwsze spotkanie byłoby najtrudniejsze, stresujące .. ponieważ się nie znamy ;)
image
hej dziewczyny! Ja tez poszukuje nowych znajomosci w Gdańsku. Właściwie wszystkie moje kumpele porozjeżdzały sie po świecie, a tu zima za pasem... Mam 15mies. dziewczyneczke w domu i psa = roboty w brod, ale czasem mam straszna chec wyrwac sie od wszystkich obowiązków na jakas kawke, piwko czy pogaduchy. Mieszkam na Zaspie od niedawna, pracuje we Wrzeszczu, jestem zmotoryzowana wiec nie ma problemu z dojazdem. Odezwijcie sie moze zgadamy sie na jakies spotkanko :P uxmal2@o2.pl - ola
Chętnie poznam dziewczyny z Gdańska Ujeściska i okolic.
Mieszkam tu od 2 lat i jakoś kiepsko idzie mi nawiązywanie nowych znajomości... Mam 26 lat, mam chłopaka, dzieci brak. Nawet psa nie mam...
Lubię spacery, gry planszowe, gotowanie, wino, kamienie.

szaramysz7@o2.pl
Hania
ja też chcialabym dołączyc do tego towarzyskiego grona :)
jestem nowa w trojmieście, mam 24l
towarzystwo mężczyzn mnie w tej chwili męczy.. za duzo ich wśród moich znajomych ;p dlatego chętnie poznałabym jakieś kobietki na babskie pogaduchy czy zakupy.. moje przyjaciółki mieszkają dalekoo więc jestem skazana na towarzystwo mężczyzn :/ czas coś z tym zrobić :)
refelktuje ktos? :)
pozdrawiam
Jasne, ja na to reflektuje :)
Też mieszkam w Gdańsku od niedawna, mam 26 latek, chłopaka (z tym że ma się dopiero za jakiś czas tu przenieść, został jeszcze w Berlinie gdzie mieszkaliśmy razem,a skąd ja zwiałam : ) i przez to mam dużo wolnego czasu i chetnie spedze go z jakimiś fajnymi koleżankami na piffku lub przy soczku gadając o wszystkim i o niczym :] Nie pękać, pisać, as_inv@vp.pl :)
Jestem często w Gdańsku i na pewno skorzystam z zaproszenia.
Pozdrawiam
Drogie koleżanki!
Znalazłam ten wątek i pomyślałam, że chętnie się dołączę. Mieszkam od niedawna w Straszynie pod Gdańskiem. Przeprowadziłam się z Poznania, mam 35 lat, obecnie jestem w 6 m-cu ciąży, od listopada idę na L4 więc będę miała duuużo wolnego czasu. Dotychczas byłam bardzo aktywna zawodowo (hotelarstwo) i towarzysko ale przyjaciele zostali w Poznaniu a ja jestem otwarta na nowe znajomości. Byłoby mi miło spotkać się z dziewczyną/dziewczynami, które tak jak ja miały by ochotę na kino, teatr, spotkanie w kawiarni czy poprostu spacer.
Liczę na kontakt na jowiw@wp.pl, pozdrawiam serdecznie.
Joanna
Witam,
Szperając w kompie znalazłam ten wątek i postanowiłam napisać.
Mieszkam w Gdyni, mam 36 lat i 3-y miesiące temu urodziłam synka.
Od roku siedzę w domu, samej nie chce mi się wyjść nawet na spacer z małym, a chciałabym dołączyc do "żywych".
Chciałabym poznać kogoś z kim mogłabym swobodnie pogadać,pójść na siłownię (jest taka dla pań na ul. Olgierda), wyjść na spacer, do kina czy piwko.......
Byłoby mi miło gdyby ktoś się odezwał. agneszar@gmail.com
Hejka mieszkam juz na stale w Gdansku od miesiaca,mam fajnego mezczyzne ale brakuje mi babskiego towarzystwa.Mieszkam w srodmiesciu,niedlugo rozpoczynam prace,chodze do szkoly.chetnie poznam jakas kolezanke :)na kawe,wyjscie,ploteczki,nie mam dzieci. nie bawem andrzejki,sylwester a ja nie mam zaprzyjaznionego towarzystwa :). moje gg 5721369
ja mam 25 lat i 15 miesiecznego synka szukam młodych mamusiek do spacerów pogaduszek w Gdańsku Karczemki jeśli któraś z was jest chętna to piszczie kafeltowicz1@o2.pl
witam:)
ja również chętnie poznam nową koleżankę :) jeżeli któraś ma ochotę piszcie moje gg 31 33 50 18
WITAM!
SZUKAM KOLEŻANKI / PANI KTÓRA WPROWADZIŁABY MNIE W SZTUKĘ DZIEWIARSTWA RĘCZNEGO, GŁÓWNIE CHODZI MI O SZYDEŁKOWANIE W ZAMIAN PROPONUJE UDOSTĘPNIANIE DUŻEJ ILOŚCI WZORÓW ZARÓWNO NA SZYDEŁKO JAK I DRUTY, DO WYSZYWANIA, PATHWORK ITP. PO POLSKU...WSZELKIE PYTANIA PROSZĘ KIEROWAĆ NA GG 31058708
hej! mnie tez by sie przydalo jakies fajne towarzstwo na pogaduchy:) mieszkam na jsieniu w sumie juz od jakiegos czasu ale jakos ciezko mi jest nawiazac nowe znajomosci jak co to piszcie na meila :)
magda22cierocka@wp.pl
Opinia została zablokowana przez moderatora
ja też
ja tez
jakby sie jakies spotkanie szykowalo,to dajcie znac:)
gg 1720598
A może ma któraś ochotę wybrać się czasem gdzieś do pubu na pogaduchy a moze na jakas imprezke.. albo nawet na posiedzenie z winem w zaciszu domowym i ploty:P mam 23 lata i jestem z gda.
gg: 9881715
Macie nieco lepiej jesteście z centrum, ja jestem ze Starogardu Gdańskiego, ale może jest ktoś dla kogo nie stanowi to problemu ?
Mam 33 lata i dużą chęć na dobrą przyjaźń. pozdro słoneczko
gg. 7596068
Hmm To jak? Są jakieś "samotne" koleżanki? :) 26 lat , Gdańsk , bez dzieci , bez męża :P wesoła gaduła.. ale nieco samotna :/ moje gg- 3843225 :) Czekam z niecierpliwością :)
ja mam28 lat i 3dzieci i tez wsumie jestam sama kolezanki maja studia imprezki itd .facet ciagle w pracy więc głowa do gory nie jestes sama
25l., okolice Gdańska, chętnie poznam kogoś z kim można normalnie pogadać :)
gg: 10290991
cześć,
przypadkiem tu zajrzałam i pomyślałam, że dołączę do grona. Mam 34 lata, męża, 2 letniego synka i mieszkam w Gdyni. Nikogo tu nie znam, i Gdyni też zupełnie nie znam, mieszkam tu od 2 miesięcy. Chętnie poznam dziewczyny, które też nudzą się same na spacerach z maluchami.
JA!!! Ja bardzo chętnie... :):)

Jestem co prawda młodsza ( 19 lat ), ale wesoła, pogodna, ogarnięta życiowo i całkiem pozytywna... podaję gg 1412768 :)
Już Cię MAMY :):)
ja niestety nie posiadam gg, czy jest jeszcze jakaś inna forma kotaktu z Wami? Może skype?
I ja się dołącze !

mam prawie już 26 lat i kochanego mężczyznę. Chętnie nawiążę nowe kontakty. Mieszkam w Gdańsku na Siedlcach, dzieci, psa brak :)

Jestem gadułą i lubię sie śmiać :)

la_vedette@o2.pl
Ale świetny temat ;) ja rówież jestem nieco młodsza(20) niż Wy ale chętnie Was poznam ;) moje gg to 8991657 ;)
ja tez chce ;)
Mam 22latka i nudzi mnie wszystko :P
hej, szukam przyjaciółki- przyjaciółek na pogaduchy i wspólne wypady. Rozstałam się z chłopakiem, koleżanki powyjeżdżały i jakoś tak wyszło, że siedze ciągle siedze w domu.
Mam 21 lat, mieszkam w Gdyni, piszcie! :)
s.lu@op.pl
WITAM WSZYSTKIE
MYŚLAŁAM, ŻE TYLKO JA JESTEM SAMOTNA ALE SIĘ MYLIŁAM
JA MAM 35 LAT 5 LETNIEGO SYNKA, FACETA CIĄGLE W PRACY I POPOŁUDNIAMI NUDZĘ SIĘ. NIE MA Z KIM POROZMAWIAĆ (OPRÓCZ SYNKA) ALE WIADOMO, ŻE Z NIM NIE O WSZYSTKIM. POZA TYM SAMOTNE SPACERY Z SYNKIEM TEŻ MI SIĘ ZNUDZIŁY. JEŚLI JEST JAKAŚ KOBITKA Z PODOBNYM PROBLEMEM TO CZEKAM NA KONTAKT 27k@wp.pl
Hej jak mam 32lata.Jestem z gdyni,mam 3,5 latkę i dużo wolnego czasu
A Ty gdzie chodzisz na spacery?
hej, ja tez jestem z gdyni i mam 2 letniego malucha i 334 lata. Gdzie bywacie z Waszymi maluchami?
o kurcze, ale się postarzałam:) mam 34 lata:)
cześć:) ja jestem z obłuża,mam 36 lat i 3,5 letniego synka. Jakby któraś z Was miała ochotę się odezwać to podaję email:ivonnebest@gazeta.pl pozdrawiam
To kiedy się wybieramy na spacer?

:D
image
hej ja mam 23 lata jestem z okolic Trójmiasta chętnie od czasu do czasu bym sie spotkała z kimś porozmawiać nar rożne tematy jestem otwarta do ludzi lubie poznać nowe osoby jak chcesz to napisz na nr 500 477 901
Hej, ja jestem 27-letnią mężatką z Gdyni. Dzieci nie mam.
Również chętnie poszerzę grono znajomych :)
Bardzo lubię jeździć na rowerze i na rolkach.
Interesuję się głównie fotografią oraz psychologią.
Zapraszam do rozmowy :)

Mail do mnie: gdynianka1984@wp.pl
Loreena McKennitt- The Old Ways :
http://www.youtube.com/watch?v=O7UV51HWacA
mam 18 lat jestem z jasienia pracuje w pubie moj nr 507332647jak bedziesz zainteresowanaprosze o kontakt ;*
Witajcie :-)
Również poznam chętnie inną mamę :-)
Od 1,5 roku mieszkam za Pruszczem, choć generalnie jestem z Gdańska i często tam bywam :-) Także Gdańszczanki, Pruszczanki-zapraszam na wspólny spacerek z Maluszkami lub na babskie pogaduchy :-)
Piszcie na prywatną wiadomość lub na e-maila: alexandra00.86@o2.pl
Pozdrawiam!
ja moge , na impreze bym poszla , masz ochote ? ...bo wszystkie moje kolezanki maja fecetow i z nimi spedaja czas :/..
http://projektnss.pl bardzo ciekawie sie zapowiada:)
rzeczywiście fajnie, dzięki za namiar :)
sądząc po użytkownikach dopiero sie rozkręca :)
Tu tez można spotkać towarzystwo: http://grou.ps/3miastoaktywnie/home
hejka siemka szukam kolezanki na imprezy i piwo ;-) kolezanka mnie zostawila,poklocilysmy sie, nie mam chlopaka nudzi mi sie ,po szkole przesiaduje na skype ale juz mam tego dosyc ! Pozdrawiam :)
moje gg 31271410 piszcie :):):):):):)
Cześć dziewczyny ja mam 20 lat i też jestem samotna. Kolezanki pogineły :( Jestem z Sopotu. Brakuje mi kobietki na zwierzenia, plotki, zakupy, czasem imprezki... Odzywajcie się. GG: 9898118
Cześć dziewczyny!
Ja mam 25 lat,1,5 rocznego synka i też z chęcią kogoś poznam.4803891-moje gg
Ja jestem z Gdyni witomina i szukam towarzystwa dla siebie i mojego 3 letneigo synka.Pozdrawiam Malwina moje gg 2999021
w twoim wieku to sobie lepiej chlopaka poszukaj!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wciąż aktualne?

Odbyło się jakieś "oficjalne" spotkanie dziewczyn? :)

Ja, 23latka. Dopiero co wróciłam do Gdańska. Długo mnie tu nie było.

Po studiach, z pracą i s****ącym małym psem. :)

sukienkawgroszki@o2.pl
" Gisia " a skąd jesteś? :-)

Ja też mam 1,5 rocznego synka - zapraszam do bliższego zapoznania się! :-)
Mój e-mail : alexandra00.86@o2.pl :-)
Lębork i okolice zapraszam .gg 13232789
ej to jest całkiem dobry pomysł :D.. dziwny ale dobry :D
Jestem z Gdańska i już rzygam siedzeniem w domu przed kompem i sprzątaniem w pokoju 3 razy dziennie :P
Nie jestem stąd i dlatego mało tu znajomych..
Jak coooś .. pisać :D

11703799
Hej,
Mam 25 lat.Jestem w Gdańsku od 3 lat...
Mam sporo znajomych ze studiów,jednak najtrafniejsze określenie--->są tylko "znajomi".
Dopadla mnie lekka monotonia-chętnie wyskoczyłabym na jakieś piwko,spacer,nad morze...fajnie znaleźć kogoś na pogaduchy o wszystkim i o niczym...
Po krótce-uwielbiam filmy,interesuje się turystyką i to,co przyszło mi w tej chwili na myśl--->od października biorę się za siebie,zapisuję na siłkę i chcę wyeliminować słodycze z mojego życia :D może mi się uda!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam mam na imie Gosia jestem zGdynia poznam jakos fajna kolezaneki co mnie polubi taka jaka jestem:) zostaw na miary na siebie tu pozdrawiam;):(
hej 'september' ja mam 21 lat :) studiuje w gda 2 lata , rownez mam znajomych na studiach;p ale potrzebuje jakiejs blizszej kumpeli, tez planuje od pazdziernika wziac sie za siebie xD filmy tez lubie i marze zeby podrozowac chociaz troche;p odezwij sie jesli chcialabys blizej sie poznac: mart_ka90@wp.pl
september proszona o kontakt! :)
~september, ~november ;) i pozostałe chętne, zapraszam :)
gg 10290991
:(:(:(
Gosie również :):)
to bylo domnie?
tak :) czemu taka smutna jestes??
a jakos tak nie chce tu pisac o tym
to zapraszam na gg lub maila
dobrze dzekuje ci
Laski, zamiast zamulać przed kompami to może wybierzemy się do aqua parku? Może nawet zabierzemy dzieciaczki?? Jestem z Oruni, chętnie pomogę nam opieką dzieciaczków na basenie :)
Odpręzymy sie, zapoznmy, nie będziemy zamulać przed kompem.

Ktooooo chętny?

Ps: teraz jest promocja w Sopocie :D
image
Hej dziewczyny!straciłam kontakt z wirtualnym światem ostatnio-I'm back:)
Mój chłopak ma w środę urodziny,więc wybieramy się na basen...
a może spacer,co?
~september, podaj jakis namiar na siebie :)
Chętnie podpisze Mo cios ktoś chętny popisać
Hej. Podaj maila.
Podasz meila :)? Moze nam się uda skontaktować :)
Hej , mam 18 lat , jestem z Gdyni . Na co dzień chodzę do szkoły , mam chłopaka od dwóch lat . Bardzo często spotykam się z kolegami , ale brakuje mi damskich pogaduszek , piwka , zakupów , imprez. Z chęcią poznam miłą dziewczynę w podobnym wieku . Jestem szalona , lubię sobie pożartować , pogadać . Mam bardzo dużo wolnego czasu . Pozdrawiam :):) Mój numer gg:40696491 . Czekam na wiadomości:)
Jestem z Tczew. Pracuje, jestem zaręczona, ale podobnie jak wiele z Was straciłam przyjaciółkę. Brakuje mi babskich rozmów, wypadów na zakupy, do kawiarni, na piwko etc. etc. Mam dużo wolnego czasu, 21 lat. Chętnie poznam dziewczynę - bratnią duszę z okolic :) Moje gg 12828307. Czekam na kontakt :)
Jeżeli jesteś zaręczona, to zapewne wkrótce mąż i dzieci. Przyjaciółka w takim przypadku zazwyczaj przeszkadza w dobrych relacjach rodzinnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Albo wręcz pomaga. Szczególnie jak sama ma rodzinę. Może być nieocenionym wsparciem.
Podaj maila :) napisze
Post dodany 12lat temu, chyba nie napisze
Hejka

Inne tematy z forum Kobieta

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry