Widok

Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej,,ja mieszkam w poznaniu,,, równiez szukam koleżanki,,,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć,, ja równiez mieszkam w poznaniu,,, i tez szukam kogos z kim można zawsze szczerze pogadac,, i na kogo zawsze mozna liczyc,,,
gg10636956
hej mam na imię Elmira jestem z gdańska nie zawsze moi znajomi maja czas wiec szukam mowych kolezanek na wyjscia do pubu imprezki kina itp 9105090 mam 23 lata i szukam osob w podobnym wieku
Witam Was dziewczyny, z racji że szukacie koleżanek to proponuję Wam spędzenie miło czasu około 2 godzin na moich warsztatach z zakresu podstaw wizażu, organizowane w ramach autorskiego projektu 'Poznaj tajniki makijażu... '. Warsztaty odbywają się
w dwóch grupach wiekowych 25+, 40+ i prowadzone są nadzorem dyplomowanej wizażystki.
Udział w zajęciach jest bezpłatny. W ramach zajęć firma daje nam wszystkie kolorowe kosmetyki do dyspozycji.
Warsztaty odbywają się cyklicznie we wtorki i czwartki w Gdyni, ul. 10 Lutego 16.
Start godzina 18:00.
Sponsorem warsztatów jest firma Oriflame Sp. z o.o.
Zapisy i informacje o wolnych miejscach proszę kierować
pod nr telefonu: 608 336 529.
Iwona
cześć!
Czytam sobie Wasze posty, Dziewczyny, i też postanowiłam się wpisać:). Mieszkam w Gdańsku, mam 26 lat i spodziewam się dzidzi (8 m-c). Ehh...znak naszych czasów (samotność) daje się niekiedy we znaki. Chciałabym poznać fajną koleżankę do zwykłych kobiecych pogaduszek, spacerów, wymieniania się przepisami i rozmów o przewadze płynu micelarnego nad mleczkiem:)
Piszcie: milenka_20@o2.pl
Dołączam się do samotnych gdańszczanek. Mam 30 lat i najlepsze przyjaciółki daleko, brakuje mi kogoś z kim mogłabym umówić się do kina, z kim spotkałabym się na kawie i pogaduchach :)Mam synka i pracującego męża. Pod koniec tego roku zaczynam pracę ale będę miała i tak sporo wolnego czasu. Lubię dobrą książkę, dobry film, chodzę na aerobik :) chciałabym też zacząć biegać najchętniej z dobrą kumpelą:)
Piszcie proszę na moje gg 6278895, czekam na info:)
czy zagląda tu ktoś jeszcze?
A zagląda :)
a czy jest tu jakaś dziewczyna z gdańskiego Jasienia?
jeśli będzie jakieś spotkanie, to też się piszę:) mam 30 lat, od 2 lat mieszkam w gdańsku:)
mój nr gg: 3407912
Hej, niedługo przeprowadzam się na Ujeścisko, Anny Jagiellonki nie znam tam nikogo, może któraś z Was mieszka w okolicy. Mam 30 lat i chętnie bym od czasu do czasu np. wypiła kawkę w ogrodzie.
Hej,

Tak się akurat składa, że mieszkam w pobliżu - na Zakoniczynie. Możemy się kiedyś umówić na pogaduchy w ogrodzie albo na spacerek po okolicy. Mam 28 lat, i siedzę na 'macierzu' bo małe dziecko więc chętnie się spotkam :) Jakby co mój mail: kasik_z@wp.pl
Hej, a ja mieszkam na Anny Jagiellonki. Podaj jakiś kontakt do siebie (GG, mail) to się zgadamy na kawke np :)
Cześć mam 24 lata i mieszkam w Straszynie koło Pruszcza szukam koleżanki na ploty,kawę może jakiś basen :):) gg 4335058
Witajcie!!! Mam 23 lata i szukam koleżanki z ktorą mogłabym wyskoczyć na zakupy, i spędzać wspólnie czas. Mieszkam w Poznaniu i intersuj si modą.
Hey. Też szukam przyjaciółki na pogaduchy, zakupy czy inne wyjścia. Miło byłoby kogoś takiego poznać z kim można by się zaprzyjaźnić.
Jestem z Poznania, mam 19lat.
:) Widzę, że wątek powoli umiera.
Hej nazywam się Iza(l.19) od miesiąca mieszkam w Gdańsku z moim chłopakiem. Szukam koleżanek/koleżanki, przyjaciółek/przyjaciółki, nie znam tu nikogo więc byłoby bardzo miło poznać fajne dziewczyny. Jeśli jest ktoś chętny na wspólne wypady na zakupy, do kina, na spacer, może rolki czy rower, gokarty lub basen. Jeśli jest ktoś z kim będę mogła śmiać się i płakać to proszę o kontakt ipereszczako@wp.pl
Początkowa korespondencja na pewno pozwoli na bliższe poznanie.
Witajcie!
Ja mam 32 lata i 2 urwisów 5 i 2 latka. Chętnie spotkalabym się z inną mamą na spacerek,plac zabaw czy kawke. Troche sie nudzimy sami. Najlepiej z Gdyni :)
a czy z Gdyni ktoś tu zagląda? ja mam 22 lata. raczej nie jest mi nudno i żadko znajduję czas, ponieważ pracuję po 13 godzin dziennie. ale teraz w wakacje to czasami tylko 8-9, wiec z chęcią bym się z kimś spotkała na pogaduchy. Fajnie byłoby spotkać szczerą i prawdziwą koleżankę:)
W Gdyni mieszkam od przeszło roku, ale nie nawiązałam jeszcze żadnych nowych znajomości. Może już nie potrafie i nie przychodzi nam już to tak łatwo, jak wtedy kiedy byłyśmy małe:)
W każdym bądź razie: jestem spokojna, szczera, ale nie lubię nudy. Jestem po studiach-filologia. Zajmuję się także bardziej zawodowo robieniem zdjęć, choć jest to moją ogromną pasją:)
Nie szukam osoby identycznej do mnie...musimy się uzupełniać:) Ale jedno wiem jaka powinna być- SZCZERA!!!
Pozdrawiam:)

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry