Widok

Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja jestem z Gdyni,Agnieszka 23 lata:).Odezwij się na ice06@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Ja też szukam koleżanek do wspólnych wypadów na zakupy do kina, fitness, rower itd. piwko też :) Mam 25 lat i mieszkam od ponad 2 lat w Gdańsku. Jeśli chcesz pogadać pisz: olap55@wp.pl
Hej Margherita:) Ja mam 35 lat i prawie 3 letniego synka. Jestem z Gdyni. Jeśli masz ochotę to napisz ivonnebest@gazeta.pl pozdrawiam:)
Ola ;P
Hej ! tez jestem z poznania, pisz na nr gg: 24710330
35 lat Morena dwie coreczki...przedszkolak i roczniak....
poszukiwana jak w tytule...spacerki, pogaduchy....
Ewelina, 18 lat.. ;) Mieszkam w Gdańsku od urodzenia, a obecnie w okolicach Pruszcza Gdańskiego. Mam Chłopaka, można powiedzieć że Narzeczonego:)
Szukam koleżanki/ przyjaciółki do pogaduszek ;)
Gg:20587739
trzy córki, dwie przedszkolne, jedna jeszcze nie
mamo z Moreny - podaj gg, maila - odezwę się
Szukam koleżanki do wspólnych spacerów z dzieciaczkami najchętniej z okolicy Gdańska Osowy lub Gdyni Dąbrowy. Ja mam dwóch synków w wieku 3,5 i 1,5 roku.
Cześć!
Ja tez mam 5 letniego synka a drugie 2 letnie i mieszkam na obłuzu. Jeśli masz ochotę sie spotkać to czekam na maila od Ciebie.
mpkos@wp.pl
Pozdrawiam
witaj! mama z moreny melduje sie:)
anitham@wp.pl
pozdrawiam i czekam na kontakt
11860722 gg;)
hej.Napisz na kinia82-82@o2.pl
Witam mam 42 lata, dzieci już odchowane więc zrobiło się trochę nudno . Szukam bratniej duszy , przyjaciółki z którą będę mogła pogadać o problemach i radościach , spotkać się przy kawie.Uwielbiam wypady krajoznawcze i piesze wędrówki po bliskiej i dalszej okolicy , może któraś z pań się dołączy i dotrzymamy sobie nawzajem towarzystwa , zapraszam!!!
daj jakieś namiary na siebie:) pozdrawiam moje gg 8615613
Hej Wam dziewczyny!

Od około dwóch lat mieszkam w Gdańsku niedaleko Parku Reagana. Mam 26 lat i z zawodu jestem plastykiem. Moją pasą jest przyroda i fotografia przyrodnicza, zdominowane chyba jednak przez panów. Poza tym w głuchym lesie, podczas robienia zdjęć ciężko było o poznanie nowych osób więc pomyślałam, że może warto tu napisać. ;)

Czy może szykuje się tu jakieś spotkanie integracyjne Gdańskich dziewczyn?

GG:2698266
--------------------
Pozdrawiam,
Kasia
Aha no i w lutym powiększy mi się rodzina więc nocne imprezowanie i fitnessy odpadają. ;)

Może są tu też jakieś przyszłe mamy?
--------------------
Pozdrawiam,
Kasia
anna68@vp.pl , chwilowo tylko na mailu(z gg mam mały problem) pozdrawiam!!!
A ja chętnie poznam tu jakąś dziewczynę na wspólne bieganie po Gdyni, bo tutaj mieszkam. A również nie odrzucę jakiegoś spotkania, spacerów, zakupów, imprezowania, bo czasem potrzeba jest, a nie ma do tego osoby ;/
Mój mail: gosia1604_86@wp.pl
Wiecie co.. na początku jak przeczytałam temat i pierwszy post wydało mi się to nieco dziwne.. ale po przeczytaniu wypowiedzi KamiKasia stwierdzam, że to nie głupi pomysł..
Można by było pomyśleć nad spotkaniem kobietek z forum którym przyda się od czasu do czasu nieco rozrywki, taka odskocznia od "mamusiowej" codzienności ;)
Zapewne pierwsze spotkanie byłoby najtrudniejsze, stresujące .. ponieważ się nie znamy ;)

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry