Widok

Szukam koleżanki /przyjaciółki

Hej mam 32 lata i jestem z Gdańska. Ty się urodziłam i mieszkam od zawsze i tu też pracuje.
Nie jestem typem lali w sukience, nie jestem szczupła blond laska, jestem raczej zwyczajna.
Kiedys byli znajomi, przyjaciółki teraz niestety ale życie ułożyło się tak, że praktycznie 90%czasu po pracy spędzam sama w domu. Od kilku lat leczę się na depresję. Mam nadwagę co też nie pomaga mi w kontaktach.
Chciałabym wyjść do ludzi, pojechać na wakacje czy jakiś weekend ale niestety nie mam z kim. Koleżanki już dawno znalazły partnerów i z tym dniem prawie zapomniały że istnieje w realu

Jeśli jesteś sama tak jak ja, jeśli szukasz koleżanki na piwo, wyjazd czy poprostu do pogadania zapraszam do mnie aryastark90ja@gmail.com
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś zdecydowałem się wyjść do ludzi i do dziś tego żałuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cześć. Jeśli masz ochotę możemy porozmawiać a później wyskoczyć na kawę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

Czy feromony działają (83 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

do góry