Widok

Szukam koleżanki :):)

Witajcie :) Mam niecałe 21 lat i jak to często w życiu bywa stare, dobre znajomości niestety już "zanikły" :) Każdy wybrał inne studia czy pracę i kontakty się urwały a jednak tak jakoś smutno czasem :) Nie mam męża (ciągle narzeczony ;) ). Interesuję się muzyką, lubię grać na gitarze i śpiewać, studiuję i pracuję :) Jeżeli któraś z Was miałaby czasem ochotę spotkać się na pogaduszki przy kawie lub piwku a może pójść na plażę lub po prostu na spacer.. piszcie w tym wątku :) Mieszkam w Gdyni na Dąbrowie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem z Cisowej mieszkam to od 2 tygodni, i kompletnie tu nikogo nie znam, smutno wracac z pracy i nie miec gdzie wyjść czy z kim pogadac, jak masz ochotę to się odezwij, moj nr gg 12489768
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przestańcie szukać przyjaciół przez internet bo to żałosne.chorzy wy jesteście czy co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Natalia szkoda ,ze wcześmniej nie trafiłam na Twój post - mieszkałąm na Dąbrowie, teraz w Gdańsku ;/
hej ja podobnie jak ty tez z checia wyszlabym z kims na piwo bo wszystkie moje kolezanki rozsypaly sie gdzies po swiecie a mam czasem ochote z kims wyjsc i pogadac:)pisz gg5302305:)
hej:)

JESTEM MŁODA MAMA, Z MIŁA CHECIA POZNAM Ciebie..

moje gg

33255647.. bedziemy czekac

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (8 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry