Widok
Szukam krawcowej!
Szukam "dobrej" krawcowej z trójmiasta lub okolic, która uszyłaby suknię ślubną. Niestety sukienki w salonach to głównie gorsety bez ramiączek lub na bardzo cieniutkich a nie wszyscy mogą coś takiego założyć na siebie. A swoją drogą suknie w salonach też mają niezłą cenę! Więc jak znacie jakąś krawcową to proszę dajcie namiary! Marzy mi się suknia z koronkowymi rękawami :) a czas goni! Pozdrawiam wszystkich na forum!
Moniu... mogłabym prosić o namiary do tej krawcowej z Rumii???
napisz w mailu ile cię wyszła robocizna i materiał i jeśli masz swoje zdjątko tej sukienki to mi prześlij na maila...
Będę dźwięczna :D
Pozdrawiam.
Acha, byłam u krawcowej w Chylonii, moja sukienka jest prościutka, tylko na jednej podszewce i nie rozkloszowana.. ona mi powiedziała, że chce za szycie i materiał 1400 zł. To jakies ździerstwo...
napisz w mailu ile cię wyszła robocizna i materiał i jeśli masz swoje zdjątko tej sukienki to mi prześlij na maila...
Będę dźwięczna :D
Pozdrawiam.
Acha, byłam u krawcowej w Chylonii, moja sukienka jest prościutka, tylko na jednej podszewce i nie rozkloszowana.. ona mi powiedziała, że chce za szycie i materiał 1400 zł. To jakies ździerstwo...