Widok
Szukam lekarza/rady
Witam. Od miesiąca borykam się z bólem brzucha. Miesiąc temu trafiłam na sor(3razy) gdzie stwierdzono u mnie zlogi w nerkach oraz jeden kamień o wielkości 2mm. Tk to potwierdziło. Lekarze twierdzą że nie możliwa jest od tego kolka nerkowa. Mam napady bolu lewej Stony brzucha oraz w ostatnich dniach doszedł do tego okropny ból pleców. Piekacy i rozrywajacy wrecz od srodka. Urolog przpisal leki ktore nic nie pomagaja. Czy ktoś miał podobna sytuacje. Proszę o rady!!!!
To co opisujesz to typowy napad kolki nerkowej, ból brzucha, wzdęcie, ból pleców, mdłości i straszna kolka z lewej strony pod żebrami to typowe objawy! Ja miałam to 2 razy niestety:( Za każdym razem na sor dostawałam kroplówki rozkurczowe i przeciwbólowe, raz skończyło się zabiegiem chirurgicznym bo kamień zszedł do moczowodu, potem rozkruszaniem. Drugi kamień zniknął po podaniu kroplówek i w domu brałam nospe i Rowatinex przez dłuzszy czas...
witam serdecznie potrzebuje Pani porady to dobrze Pani trafiła
Nazywam się Maria Mikołajczak mam 29 lat
i chciałabym Pani polecić genialnego urologa napisze tak ja akurat mam problemy z pęcherzem
choruje na zaburzenia neurogenne pęcherza moczowego
groziło mi cewnikowanie ten Pan wyleczył mnie z bardzo ostrego zakażenia pęcherza wykrył też u mnie bezobjawowe zakażenia pęcherza dodam że dzienki niemu żyje bez bólu
jednego dnia zwijam się z bólu a następnego idę do pracy lub na basen
a mam ciężkie bóle często takie jak by mi ktoś metal wsadził do pęcherza o 3 w nocy potem wymiotuje często mi zimno gdyby nie ten lekarz to już bym nie żyła bo mam mamę chorą na schizofrenie która mi wyrzuca leki a on wypisuje w nieskończoność recepty
podaje imię i nazwisko lekarza oraz numer do poradni
lekarz medycyny Karol Panecki specjalista chirurg urolog poradnia urologiczna ul .św. Jana 9
62-200 Gniezno telefon 61 222 81 88
Nazywam się Maria Mikołajczak mam 29 lat
i chciałabym Pani polecić genialnego urologa napisze tak ja akurat mam problemy z pęcherzem
groziło mi cewnikowanie ten Pan wyleczył mnie z bardzo ostrego zakażenia pęcherza wykrył też u mnie bezobjawowe zakażenia pęcherza dodam że dzienki niemu żyje bez bólu
a mam ciężkie bóle często takie jak by mi ktoś metal wsadził do pęcherza o 3 w nocy potem wymiotuje często mi zimno gdyby nie ten lekarz to już bym nie żyła bo mam mamę chorą na schizofrenie która mi wyrzuca leki a on wypisuje w nieskończoność recepty
lekarz medycyny Karol Panecki specjalista chirurg urolog poradnia urologiczna ul .św. Jana 9
2017-03-10 21:06:04
witam serdecznie potrzebuje Pani porady to dobrze Pani trafiła Nazywam się Maria Mikołajczak mam 29 lat