Widok

Szukam mamusi chętnej zgubić sporo nadprogramowych kilogramów. Orunia Górna.

Orunia Górna Temat dostępny też na forum:
Witam:) Jestem 27letnią mamą i chętnie poznam koleżankę której tak jak mi brakuje motywacji do działania. Która tak jak ja patrzy w lustro i mówi dość, od jutra biorę się do pracy... i tak codziennie ;) Mieszkam na oruni górnej. Może znajdzie się jakaś mamusia która pomoże mi się zmotywować i poćwiczy ze mną, pobiega (poziom 0 :D ) ja odwdzięczę się tym samym :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak coś mój mail to mamusiasynusia2012@interia.pl
Witaj,

Ja jestem z Chelmu i chętnie dolacze do wspólnego zrzucania po zimowych kg które zaległy się to tu to tam :-)

A tak poważnie to mam coś do zrzucenia więc jestem na TAK! na wspólne ćwiczenia.

Mój mail to jesienny_koktajl@tlen.pl
I jeszcze JA ! :D
Kobietki a co tu taka cisza ?
To jak rozpoczynamy otwarcie sezonu wiosennego i bierzemy się za swoje ciałka???
A może są Panie,które byłyby chętne aby wspólnie chodzić na fitness,siłownię lub inne ćwiczenia kobietki razem raźniej i motywacja większa.
Spalanie kalorii to jedno a wspólne przechodzenie przez dietę i ćwiczenia to drugie.
No to jak są chętne Panie do gimnastyki ?

Mój mail to jesienny_koktajl@tlen.pl

Inne tematy z forum Kobieta

opinie o dr sylwia gulkowska (58 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, okazało sie że dwie kreski na teście są więc umowilam sie na jutro do swissmedu...

Adwokat Rozwód Gdansk (4 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

do góry