Widok

Dobry Ginekolog w Gdyni

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa raz i mam niemiłe doświadczenia, ale od roku współzyje i chcialabym zrobic jakies podstawowe badania. Prosze o namiary!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również chciałabym namiary na ginekologa w Gdyni, który potrafi przygotowac kobietę do zajscia w ciaże a także ja prowadzic.
image
polecam dr.Piskulaka przyjmuje w Gdyni przy ul. Nowogrodzkiej.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10
ja polecam dr.Pilarską -sprawdzona przeze mnie przyjmuje w przychodni koło pogotowia w gdyni ,przyjmuje takze prywatnie..polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16
też chodzę do dr Pilarskiej - polecam - dobry lekarz i człowiek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
ja polecam dr. Utkewicz, przychodna grabowek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
Bardzo polecam dr. Głuchowską - Tokć. Przymuje w Evi -medzie na Świętojańskiej. Szczególnie jesli chodzi o prowadzenie ciąży. Jest osoba starszą, ale naprawde bardzo "na czasie". Poszłam do niej kiedyś przez przypadek, ale jest naprawdę bardzo dobra. Jeśli chodzi o ciążę, to oprócz naprawdę ogromnej wiedzy ma również intuicję. Dzięki niej urodziłam zdrowego synka. Gdyby nie jej interwencja nie byłoby go na świecie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr. Pilarska - znam, latt emu 10 do niej chodzilam, ale wciaz byly kolejki i na NFZ ciezko sie dostac.
a gdzie ona przyjmuje prywatnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dobrze przyjmuje dr Lukaszuk w invicta. szczegolnie jesli chodzi o ciaze bo chodzi tam duzo par ktore maja problem z zajsciem w ciaze. na nfz to sa kolejki, ale prywatnie od reki i nie jest drogo. co sie zdziwilam bo jak klinika to wczesniej myslalam ze beda kasowac. bylam dopiero pierwszy raz. kolezanka mi polecila bo jej tam on ciaze prowadzi. lekarza cchcialam zmienic bo wczesniej chodzilam do redlowa ale nie bylam zadowolona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak dla mnie to tylko dr n.med. Wojciech Śliwiński, który przyjmuje w klinice przy ulicy Rajskiej. Wiem, że nawet ludzie spoza 3miasta ( w tym ja) u niego się leczą. Mił pan z wąsem :), który zawsze mnie wysłuchał, bez zegarka. Polecam gorąco!!
Głupota i wszechświat nie mają kresu, nie znają granic... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja polecam dr. Ewe Letkiewicz - przyjmuje prywatnie na Placu Kaszubskim, w tym budynku Centrum Rekreacji i biznesu, na 4 pietrze. Bardzo mila pani doktor, na kazde zadane pytanie odpowiada i nie ma czegos takiego, ze powie " a to zobaczymy" czy cos w tym rodzaju. Polecam ponieważ sama do niej chodze i prowadzi mi ciaze, a jestem juz w 36 tc i jestem bardzo zadowolona. przyjmuje tez na fundusz, ale wiadomo trzeba troszke poczekac.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ponowię pytanie, gdzie prywatnie przyjmuje dr. Pilarska ?
image
image
image
Sprzedam suknię CAROLINE z Marietty rozmiar 42 wraz z bolerkiem i welonem !
W evi-MED(jeśli nic się nie zmieniło)
Próbowałam się dostać ale niestety nie miała szczęścia....
powodzenia życzę

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o dr. Głuchowską - Tokć bardzo fajna kobieta, wygadana ale jakoś mnie nie przekonała do siebie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bylam wlasnie u dr Gluchowskiej-Tokć i polecam! Bardzo sympatycna i profesjonalna!:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam dr Sztramski, gdynia starowiejska. super lekarz
Polecam dr. Skweresa przyjmuje w swissmedzie w Gdyni i w Gdańsku i w przychodni na Armii Krajowej w Gdyni.
image
Na temat dr E.Letkiewicz mogę się wypowiedzieć jako pacjentka z NFZ (nie mam doświadczenia z wizyty prywatniej). Fakt, bardzo miła, odpowiada na zadawane pytania, choć nie zawsze wyczerpująco, ale wiadomo, każdy ma inne wymagania. Prowadzi moją ciąże i z doświadczenia mogę śmiało napisać , że niechętnie daje zwolnienia, w zasadzie ich nie daje. Nie ważne jak stresującą masz pracę, nie ważne w jakich warunkach musisz pracować, jak przemęczona jesteś, na praśbę o zwolnienie usłyszałam, że jak się nic nie dzieje z ciążą to ona nie wystawia zwolnień i że pracodawca w stosunku do ciężarnej ma obowiązek dostosowania warunków pracy:)) Ubawiła mnie strasznie:) każda z nas wie, że przepisy sobie, a rzeczywistość sobie:) Nie chodziło mi o siedzienie na L4 przez całą ciążę, chciałam tylko odpocząć. No ale może odprawiła mnie z kwitkiem dlatego, że przyszłam do niej z NFZ a nie prywatnie, nie wiem. To moja pierwsza ciąża i chciałabym przez nią przejść bez stresów. Moje koleżanki pukają się w głowę i mówią mi żebym zmieniła lekarza bo inni nie robią problemów jeśli chodzi o ewentualne zwolnienie. Mogłabym się jeszcze rozpisać ale ... po co. Ja zastanawiam się nad zmianą lekarza prowadzącego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Miśkiewicz - facet, rewelacyjny!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
zdecydowanie polecam wam dr. Butalewicz - to pani doktor ginekolog endokrynolog, wspaniały, konkretny lekarz, przyjmuje na tej ulicy co jest teatr miejski, wizyta 120 zł, dużo, ale warto :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kobieta

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

do góry