Widok

Dobry Ginekolog w Gdyni

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa raz i mam niemiłe doświadczenia, ale od roku współzyje i chcialabym zrobic jakies podstawowe badania. Prosze o namiary!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej! Jeśli chodzi o Panią ginekolog to mogę jedynie polecić dr Skarbek Żurek z LuxMed - nie jest jakoś specjalnie miła, ale zna się na swojej pracy. Natomiast z całego serca polecam dr Jakuba Śliwińskiego który również przyjmuje w LuxMed. Bardzo dobry specjalista - dokładany, z okromna wiedzą a przy tym miły. Zleca dużo badań dodatkowych, więc pacjantka czuje się dobrze zaaopiekowana. Jedynę co mogę polecić to może to aby zainteresować się zakupem pakietu medycznego, aby nie musieć każdorazowo płacić za wizytę i dodatkowe badania. Życzę dużo zdrówka!

Dr Dawicki. Lekarz ma doskonały kontakt z pacjentkami, zawsze wysłucha, odpowie na wszystkie pytania i doradzi w każdej kwestii zdrowotnej.

planuje się przeprowadzić i na pewno skorzystam z tych poleceń

Nie polecam dr. Małgorzaty Tomczyk-Małyjasiak. To była moja pierwsza w życiu wizyta u ginekologa. Stresowałam się okropnie. Powiedziałam o tym Pani Doktor, jednak nie usłyszałam od Niej żadnych słów, które mogłyby mnie uspokoić. Badanie na fotelu nie było zbyt przyjemne, ale nic nie powiedziałam. Badanie USG na leżance tak bolało, że poprosiłam o przerwę - na co p. Doktor stwierdziła, że przesadzam i żebym wytrzymała. Nie przerwała badania. Podczas USG stwierdziła u mnie mięśniaki. Bez słowa dostałam skierowanie do szpitala w Gdyni na zabieg operacyjny. Gdy poprosiłam o wyjaśnienie, co to dokładnie jest i czy nie ma innych metod leczenia - Pani Doktor powiedziała, proszę poczytać sobie w Internecie. Gdy nalegałam jednak o wyjaśnienie usłyszałam: i po co tyle krzyku, zrobią nacięcie, wytną wszystko, zaszyją i będzie spokój. Na pytanie jak to wszystko ? Pani Doktor stwierdziła, że to standardowa procedura, że przy mięśniakach usuwa się macicę. Na tym wizytę zakończyła. Wyszłam z gabinetu zapłakana, przestraszona i totalnie zniechęcona do lekarzy. Tak, więc absolutnie nie polecam tej Pani.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam dr Dawickiego ze Starogardu Gdańskiego. Warto podjechac, ja w Gdyni niestety nie znalazłam żadnego godnego. Uważam, że zdecydowanie warto podjechać, lekarz kompleksowo zajmuje się moją profilaktyka i leczeniem.
Na żwirki Wigury w przychodni też prywatnie
nie, od lat 15 masz prawo do współżycia i nikt nie powinien ciebie o to pytać, ale pomyśl koniecznie o zabezpieczeniu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na NFZ to jedynie w szpitalu w Redlowie na IP.
Szukam kontaktu z doktorem Jańczewskim ale na nfz wiecie moze cos o tym drogie panie?

Ja mogę jeszcze polecić jeszcze dr Makowską w Gdyni. Gdybyś chciała kontakt to Ci podam, ona pracuje w klinice leczenia niepłodności.

Na jakie koszta przygotować się ?Nigdzie nie mogę znaleźć cennika. Długo czeka się prywatnie ?

Tzn. kogo konkretnie?

Ja serdecznie polecam ginekologa http://epi-gdansk.pl/ginekolog-gdansk/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepszy ginekolog w Gdyni jak nie w całym Trojmieście do Dr Maksymilian Kurkowski . Polecam z całego serca !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lekarz Kulpa nie rozpoznał w badaniu USG polipu lub miesniaka /jestem przed zabiegiem po którym zostanie to zdiagnozowane/. Dodam, że jestem poronieniu, więc istotna jest diagnoza tego, czy macica jest oczyszczona. Lekarz nic nie dostrzegł, kilku innych chwilę po wizycie u lek. Kulpa nie mialo z tym problemu. Nie wspomnę o dziwnych uwagach..

Pani Dr. Butalewicz już nie przyjmuje- nigdzie ! zamknęła praktykę. W przychodniach w których przyjmowała już tez nie zapasują.
Czy wiecie dlaczego? Chodzę do niej od kilku lat i jestem załamana. Przyjmowałam leki, byłam ostatni raz w lutym, następna wizyta miala być w listopadzie. Zostałam bez lekarza a co gorsza bez leków.

Ja rowniez polecam pania doktor.jesli ktos szuka ginekologa prywatnie w Gdyni.Jest naprawde profesjonalna,sympatyczna i delikatna.dodatkowo radzi sobie z kazdym problemem i zawsse znajduje czas dla pacjentki,nawet w ostatniej chwili.plusem jest tez kontakt telefoniczny w razie potrzeby.ja jestem pacjentka pani doktor od 4 lat i polecam zarowno dla kobiet w ciazy jak i na rutynowe wizyty.u pani doktor prowadzilam ciaze i wszystko bylo super-uspokajala jak cos bylo nie tak,nie wprowadzala niepotrzebnej paniki.na rutynowych wizytach tez wszystko przebiega w milej i sympatycznej atmosferze bez skrepowania.
Dr Gugała- Butalewicz może i jest dobrym ginekologiem tego nie wiem, ale endokrynolog z Niej żaden. Jeśli potrzebny komuś endokrynolog to każdy inny ale nie p. Gugała-Butalewicz

Potwierdzam że to dobry lekarz, chciałam już zrezygnować z antykoncepcji a ona zleciła badania i wypisała mi receptę na vines, zupełnie inaczej się czuję, zero plamienia, bólów głowy czy piersi, warto do niej pójść jak wasz lekarz w rejonie nie daje rady
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry