Widok
Polecam Dr Tomczyk-Małyjasiak. Trafiłam do niej z polecenia koleżanki, która ma ojca ginekologa. Jestem bardzo zadowolona, bo kobieta wie co robi. Od razu powiedziała, że antykoncepcja, którą miałam wcześniej była niedopasowana do mnie (zły hormon). Kazała mi porobić badania i na tej podstawie dopiero przepisała tabletki. I wiecie co? Czuję się świetnie (po poprzednich miałam różne przeboje). Jeżdżę do tej Pani z Gdańska centrum, a to już chyba świadczy o tym, że naprawdę warto.
Ja Nie polecam bednarza, pierwsza wizyta, zaproponował mi spirale mirene za 1,500 zł z założeniem, potem sie okazało ze wziął urlop i nie miałam nawet jak odebrać wyników cytologii, nie mowiąc o założeniu spirali, ignorant, inny lekarz zaproponował mi inna wkładkę i duzo tańszą, bo od mireny mogłabym dostać stanu zapalnego.
Także ja bednarza nie piecam, zamiast powiedzieć mi troche doradzić odnośnie wkładek antykoncepcyjnych to on mi co chwile pokazywał jak sa zbudowane...brak słów, szkoda czasu i pieniędzy.
Także ja bednarza nie piecam, zamiast powiedzieć mi troche doradzić odnośnie wkładek antykoncepcyjnych to on mi co chwile pokazywał jak sa zbudowane...brak słów, szkoda czasu i pieniędzy.
to od razu idź do innego i sprawdz czy juz cos się nie dzieje. miśkiewicz nic nie potrafi zdiagnozować. do tego zero empatii. mnie w trakcie rozm tel. ,że mam natychamist przyjechac bo wynikiw skazują na raka ( przez telefon) a jka w gabinecie się popłakałam, to powiedizał,żebym nie zachowywała się jak dziecko. do tego lekarz który potem mnie diagnozował był zaszokowany tym co miskeiwicz ze mna przez tyle lat zrobił.NIE POLECAM. UNIKAĆ!!!
A skoro już mowa o evi-med przy Świętojańskiej w Gdyni, to przyjmuje tam kilkunastu ginekologów - http://www.evi-med.pl/www/Specjalizacje_i_godziny_przyjec/37/pages.html jest w czym przebierać :) A tak poważnie. Jak byłam dużo młodsza i trochę jeszcze wypłoszona, to trafiłam do lek. Głuchowskiej i to był bardzo dobry traf. Nie miałam żadnych zastrzeżeń do niej jako lekarza. A oprócz tego bardzo miła i bardzo kontaktowa generalnie super. Spokojnie mogłabym ją polecić w pierwszej kolejności wszystkim młodym dziewczynom, które zaczynają przygodę z ginekologiem i ta pierwsza wizyta w gabinecie ginekologicznym napędza im stracha. Ciążę prowadziłam u dr Alty, też w przychodni evi-med. Na początku ciąży wahałam się między dr Altą a dr Głuchowską. Do dr Głuchowskiej trafiłam awaryjnie, gdy w pierwszych tygodniach ciąży pojawiły się krwawienia i okazało się, że ciąża jest zagrożona. Dr Głuchowska przyjęła mnie dodatkowo, mimo zapchanego już grafiku. Zbadała, uspokoiła, wyjaśniła. Postawa jako lekarza - profesjonalnie, a oprócz tego podeszła jak człowiek do człowieka. Ostatecznie zdecydowałam się na to, aby lekarzem prowadzącym była jednak dr Alta, przeważyło to że dr Alta wykonuje USG i ma tytuł doktora. Chociaż brakowało mi trochę tego ciepła, jakie ma dr Głuchowska. I co? . Kilka miesięcy współpracy z dr Altą i.... powiem krótko. Gdyby nie dr Alta, moja Calineczka byłaby dziś w świecie aniołków. Nie dam złego słowa na nią powiedzieć. Ciąża była bardzo wysokiego ryzyka, najpierw strach przed poronieniem, potem ryzyko wczesnego porodu. Każda matka, której ciąża była trudna wie co to za stres. Kiedy trzeba walczyć z losem o życie swojego dziecka. Dla mnie to najlepszy ginekolog do prowadzenia ciąży, zwłaszcza ciąży zagrożonej. Nic nie zaniedbała, nie straszyła, każde zagrożenie, każdy problem omawiała rzeczowo. Zdarzało mi się zgłosić na nieplanowaną wizytę, bo coś tam... nie było problemu, przyjęła zawsze. Jako lekarz dała mi duże oparcie, zawierzyłam jej doświadczeniu zawodowemu i myślę, że dzięki temu wszystko skończyło się szczęśliwie. Dziś nie umiem sobie nawet wyobrazic, że mogłoby nie być Calineczki....
Ja chodzę do doktor Letkiewicz już ponad 10 lat. Prowadziła mi też ciąże, z L4 nie było problemu, wg doktor były wskazania, wg mnie nie bardzo, ale siedziałam na L4 ze 3 miesiące, dla dobra dziecka. Miałam też inne problemy, np. hormonalne, które szybko zostały opanowane. Ja mogę z czystym sumieniem polecić dr Letkiewicz. Dodam tylko że korzystałam z wizyt zarówno prywatnie jak i na NFZ, różnicy w podejściu nie zauważyłam.
Najlepszy ginex w Gdyni to dr Florczak w Evimed na ul. swietojanskiej. Prowadziłem tam ciążę i jestem bardzo zadowolona, poświęca pacjentom bardzo duzo czasu i uwagi, a poza tym ma nowoczesny sprzęt do wykrywania wczesnego zmian przedrakowych w szyje macicy, co w naszych czasach jest szczególnie ważne.
Jeśli chodzi o dobrego ginekologa w Gdyni to z czystym sumieniem mogę polecić trzech: dr Obierzyński (Obłuże) http://obierzynski.pl - miły, kulturalny
Dr Trawiński -Świętojańska, prowadził moją ciążę. Konkretny. Na miejscu USG i w szpitalu także się pytał o samopoczucie.
Dr Kulpa - luxmed - miły, młody i pierwszy, który mnie skierował na USG piersi!
Dr Trawiński -Świętojańska, prowadził moją ciążę. Konkretny. Na miejscu USG i w szpitalu także się pytał o samopoczucie.
Dr Kulpa - luxmed - miły, młody i pierwszy, który mnie skierował na USG piersi!
Polecam tego lekarza z czystym sercem jest wspaniały. Prowadził kiedyś moją mamę przez długi czas lecz niestety teraz przyjmuje tylko prywatnie koszt wizyty u niego to około 150 zł, tyle że ja będąc u niego miałam również robione USG więc myślę że to zawyżyło cenę. Szczerze Go polecam .
Chodziłam również na NFZ do przychodni śródmieście do doktora Skrzypca i go odradzam!!! W/g mnie lekarz niekompetentny, sama musiałam się prosić o skierowanie na dane badania w ciąży, które powinnam mieć zrobione do 10 tygodnia a wypisując mi skierowanie kręcił nosem i do tej pory nie mam zrobionych wszystkich badań bo nie dostałam na nie skierowania m.in. na toksoplazmozę IGg, na zółtaczkę i wiele innych a robiąc USG usłyszałam tylko gdzie sa dane czesci ciała mojego maluszka lecz 0 informacji na temat czy jest ok czy nie tylko popisał coś na kartce i wszystko. A jak zapytałam się o zwolnienie lekarskie ze w/g na mój charakter pracy, gdzie mam szkodliwe warunki to usłyszałam tylko tyle ze powinnam rzucic prace....poprostu karygodne
Chodziłam również na NFZ do przychodni śródmieście do doktora Skrzypca i go odradzam!!! W/g mnie lekarz niekompetentny, sama musiałam się prosić o skierowanie na dane badania w ciąży, które powinnam mieć zrobione do 10 tygodnia a wypisując mi skierowanie kręcił nosem i do tej pory nie mam zrobionych wszystkich badań bo nie dostałam na nie skierowania m.in. na toksoplazmozę IGg, na zółtaczkę i wiele innych a robiąc USG usłyszałam tylko gdzie sa dane czesci ciała mojego maluszka lecz 0 informacji na temat czy jest ok czy nie tylko popisał coś na kartce i wszystko. A jak zapytałam się o zwolnienie lekarskie ze w/g na mój charakter pracy, gdzie mam szkodliwe warunki to usłyszałam tylko tyle ze powinnam rzucic prace....poprostu karygodne