Widok

Szukam namiarów na sklep :)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Sklep we Wrzeszczu, koło rynku - mają towar ściągany z Anglii... :P meble, agd, wózki itp. :)

kolega mi o nim mówił...

macie może nazwę/tel./www?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej
to w zasadzie zaraz obok parku nad strzyza ale po drugiej stronie
wedlug mnie nic ciekawego tak nie ma a i ceny nie sa male ale mozna oczywiscie przyjsc i sie rozejrzec i jest to maly sklepik
a nie wiesz czy mają tam laktatory, sterylizatory, podgrzewacze? + zabawki dla dzieci (maty, karuzele)
nie , nie ma takich rzeczy , sa owszem jakies zabawki , zdarza sie foteliki czy wozek ale zalezy czy trafisz na wersje nowa czy uzywana
troche rupeci - wiesz wszytsko i nic taki lumpeks tak to oceniam

na marginesie mam do odsprzedania w zasadzie prawie nieuzywany angelcare - moja corcia spala od samego porodu ze mna wiec nie byl prawie nic uzywany :) choc jak mialam ja w lozeczku to bylam o niebo spokojniejsza gdy mialamm go wlaczonego
tam trzeba zaglądać co jakiś czas różne rzeczy przywożą to jest koło rynku
jak byłam to były maty, karuzele do łóżeczek zabawki
image
tak ale ceny raczej wydaja mi sie wysokie o wielke lepsze rzezcy mozna znalesc np na allegro i taniej
a jakie są ceny karuzelek, mat itp?
ceny czesto sa podobne do artykulow ktore mozna kupic w innych sklepach np 20 zl za cos uzywanego
Kreciolka jestem zainteresowana angelcare. Jeżeli możesz mi na maila kw30@wp.pl podać cenę i inne szczegóły będę wdzięczna. Jeżeli się dogadamy jestem chętna na kupno
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Kasia wyslalam ci meila

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Osiedle Srebrniki (40 odpowiedzi)

Duże założenie powstać ma na granicy Moreny i Wrzeszcza, stąd przyszłe osiedle obsługiwane będzie...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

do góry