Widok
mam rewelacyjną opiekunkę :))) mojej Mamy koleżankę :) fantastyczna, ciepła, mega odpowiedzialna kobieta :) z super podejściem do dzieci :)
świetnie wywiązuje się z obowiązków opiekunki - np. nie pozwoli sobie na drzemkę, nawet jak Mamusia pozwala ;) podobnie z oglądaniem tv :)
ten czas w pełni poświęca dziecku i jego potrzebom :)
nie ma nic przeciwko podglądaniu Jej - nawet jeśli rodzice chcieliby zainstalować kamerę :)
jest dosyć droga(1200-1500zł/m-c) :/ już moja kumpela czai się na Panią Anię - jeśli Ta dojrzeje do zmiany pracy ;)
mam działkę w Jasieniu, więc Zosia mogłaby bawić się z Gabrysiem ;) i dużo czasu spędzać na powietrzu :) (moja Mama jest tam cały sezon)
świetnie wywiązuje się z obowiązków opiekunki - np. nie pozwoli sobie na drzemkę, nawet jak Mamusia pozwala ;) podobnie z oglądaniem tv :)
ten czas w pełni poświęca dziecku i jego potrzebom :)
nie ma nic przeciwko podglądaniu Jej - nawet jeśli rodzice chcieliby zainstalować kamerę :)
jest dosyć droga(1200-1500zł/m-c) :/ już moja kumpela czai się na Panią Anię - jeśli Ta dojrzeje do zmiany pracy ;)
mam działkę w Jasieniu, więc Zosia mogłaby bawić się z Gabrysiem ;) i dużo czasu spędzać na powietrzu :) (moja Mama jest tam cały sezon)
Bigbeat, przekażę informację koleżance. Wiem, że rozmyślała wzięcie jakiegoś dzieciaczka pod opiekę. Czy opieka ma być u Ciebie czy u niani w domu ??
Musimy się umówić na jakiś spacerek po Jasieniu, jak trochę snieg stopnieje :)
Musimy się umówić na jakiś spacerek po Jasieniu, jak trochę snieg stopnieje :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych