Widok

Szukam niani z Ujeściska

Ujeścisko Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, za 2 tygodnie wracam do pracy. Od grudnia mieliśmy umówioną nianię, pod koniec stycznia miała do nas zacząć przychodzić, żeby Maluszek się z nią oswoił itp., ale jej telefon od jakiegoś czasu nie odpowiada (włącza się poczta i nie odpowiada na smsy). Zaczęliśmy poszukiwania następnej, ale nie wiem czy zdążymy znaleźć kogoś właściwego.

Proszę o pomoc - proszę o informację jeśli znacie kogoś, kto ma doświadczenie w opiece nad dziećmi (osoba bez nałogów, odpowiedzialna, troskliwa). OPieka u mnie w domu, pon-pt, około 25h/tygodniowo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecę moją opiekunkę, z którą wspołpracowałam dorywczo 606-977-336, mieszka na ul. Dąbrówki, ale nie wiem czy nie wolałaby u siebie, najwyżej zadzwoń i wypytaj.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry