Widok

Szukam opiekunki dla 9 miesięcznej dziewczynki

Zaspa Rodzina i dziecko Kupię Temat dostępny też na forum:
Praca od września na pełen etat.
Albo u nas w domu (Gdańsk Zaspa) albo u niani (na trasie Gdańsk Zaspa - Gdynia Redłowo).
Szukamy osoby młodej, energicznej i kochającej dzieci.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem czy zastanawiałaś się nad opcją żłobka ale na zaspie jest świetny żłobek - moj syn tam chodził więc mogę go polecić z czystym sumieniem. ich dane kontaktuwe są na stronie: http://klubwesolegosmyka.pl/kontakt/
fajna reklama.....
Witam,
Do żłobka nie chcemy
image
Szkoda że tylko do Redłowa ja mieszkam Na Działkach Leśnych przystanek skm Wzgórze mam małą córcię i chętnie bym się zajęła maleństwem u siebie w domku wzięłabym znacznie mniejszą stawkę niż normalna niania
image
Ja jestem z Brzeźna:) Wiec w sumie rzut kapeluszem;)
image
witam,
prosze podac godziny pracy,proszę też napisać od kiedy ewentualna opieka?
Ok,już widzę,że od września :) czy są to okolice przy BOMI?
Bomi jest blisko. A godziny od ok. 8.15 do ok. 16.30. Czasami do 17.30. Praca generalnie od września, lecz chciałabym aby przez ostatni tydzień sierpnia Kamila choć trochę poznała swoją opiekunkę
image
Hej. Ja mam na imię Maja, i mam dużo czasu, chętnie zaopiekuję się Twoją córeczką. Mam doświadczenie, moja córka mas 7 latek :) Mieszkam na Płycie. Moj adres: m.muszynska@hotmail.com

Inne tematy z forum Redłowo

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

MiłoSza (20 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji MiłoSza zlokalizowane będą w centrum dzielnicy Redłowo. Odnajdą się tu...

Supernova (12 odpowiedzi)

Kameralne osiedle powstanie w sąsiedztwie (dosłownie w otulinie) rezerwatu Kępa Redłowska....

do góry