Widok

Szukam osób zdradzonych przez partnera

Dość smutno, ale doświadczyłam tego i nie potrafię sobie sama z tym poradzić. Wiem, że dla większości osób jest to trauma. Chciałabym poznać osoby borykające się z tym samym problemem, wymienić doświadczenia, może pomóc sobie nawzajem.
Problem jest szeroki, sądząc po wpisach na przeróżnych forach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja wlasnie to przechodze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

4 lata to juz chyba Monika zapomniala o zdradzie

Elo ! Moniko - cztery lata ! Czy o sobie chcesz rozmawiać ?

Chętnie porozmawiam .Ela07071@onet.pl
Wszystko zależy od tego co osoba przeskrobała ;) Całokształt zachowania czy epizod ?
A ja mam takie pytanie do wszystkich a co jeśli z kimś się przyjażni a potem ta osoba obrazi się i chce zakończyć przyjaźń i chce żeby od niej odejść tak po prostu to można tym bardzo zranić jak niechce się przyjaźni tracić
Desperat, Zachowaj zimną krew, bo jak będziesz w taki emocjonalny sposób reagował, to się pogubisz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo bardzo wam wszystkim dziekuje za sloqa wsparcia i tu i na gg takze za slowa krytyki. Naprawde latwiej mi teraz. Bede walczyl o nas,a milosc . i pewno nie ra sie tu znowu wyplacze.przepraszam tez wszystkich jesli swoim belkotem urazilem. Mam 37 lat i zakochany bardziej jak wtedy kiedy sie poznalismy ponad 19 lat temu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale Ty chaotycznie piszesz ;)
Nie wiem jak Twoja żona, ale ja, gdybym chciała ratować małżeństwo po takim zdarzeniu, dokonawszy wyboru, nie patrzyłabym na to, że w wyniku mojej decyzji, mogę stracić przyjaciółkę.
Zresztą co to za przyjaciel , który stawia warunki przyjaźni?
Wtedy najważniejsza byłaby dla mnie rodzina. To, że Twoja żona nie potrafi zdecydowanie tego uciąć, może świadczyć o tym, iż nie do końca podjęła decyzję i próbuje wszystko wziąć na przeczekanie ( a nóż widelec on odpuści i będzie miała z głowy - wiele kobiet tak myśli).
Porozmawiaj z nią szczerze, ustalcie wspólny front działania. Tak jak napisałam niech zmieni nr telefonu i zacznijcie od nowa.
Żona mu powiedziala ale on nadal pisze. PoAtym koniec jego to koniec przyjaciolki dlatego to tak trwa. Kazala.mu odpuscic a on ze chce jej .ze.nie chce innej. A na skutek tego co napisalem jakas pani poszla tam i wiecie co.... Jak.piaze w pietnascie.minut miala juz jego nika do komunikatora glosowego na s...p i adres poczty ...nawet jego date urodzin ...taki babiarz . no zalamka. A ja chcialem sie zabic o zostawoc takiej lajzie zycie mojej rodziny
Trzeba mu to wybaczyć, ma ciężkie chwile w życiu i chyba odbiera Twoje słowa zbyt emocjonalnie, nie dostrzegając Twoich prawdziwych intencji :)
Wybacz masz racje nie ladnie.Grazka wybacz nie mialem prawa
desperacie, a kto Ci powiedział że jestem Grażynka co?
No to jak Ci żona powiedziała, że masz o nią walczyć to walcz...
byle byś sobie życia z tego powodu nie odbierał.

Pontianac, desperat myśli że jestem przyjaciółką jego żony, ehh ...
Aha, czyli nie chce go, ale nie umie mu tego jasno powiedzieć? Hm...mało asertywna....nawet to rozumiem...
Niech zmieni nr telefonu.

Nie wsiadaj na Graszke. To nieładnie z Twojej strony.
Jak mnie odrzuci .? To zrealizuje swoj cel.Dowal mi Grazynko.... Cholera masz braciszka o imieniu R.?
Wiesz Zona sama kaze mi walczyc .... Jak powiedziala zebym wtedy pokazal ze tak kocham jak teraz. Zawinilem winy odkupie. . zdradzil cie ktos ze tu jestes na tym forum czy sama zdradzilas?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ooooo i dochodzimy do sedna . chce byc ze mna a odpuscila.jego..ale on nadal wypisuje sms wiec podoba jej sie taka adoracja. Manipulowani nie dostrzegaja tego ze padli ofiara ....hmmm Grazko a kto powiedzial ze to on taki ideal? Idealny facet nie pozwolil by rozwalac rodziny nogdy nie udawal by przyjaciela by cos zyskac. I bardzo prosze nie krytykujcie mojej zony . ja staram sie jak moge by sie zmienic zabiegam dbam a on slicznie czaruje slowem . on jest zwyklym zlodziejem żon. Zrani i zrobi z niej martwiaca sie o niego przyjaciiolke. W czym problem zapytacie...czego chce jest ze mna kochamy sie namietnie tulimy rozmawiamy smiejemy u mnie motyle w brzuchu ....szanuje Moja ukochana dlatego nie moge zgodzic sie na trojkat uczuciowy . znienawidzi sie kiedys . Ja wiem ze.z.tego co oisze wylania sie obraz jakiegos psychola . ja naprawde Kocham te kobiete i nigdy jej nie pozwole skrzywdzic a tym bardziej sobie. Walczylem o ta przyjaciolke bo wiedzialem ze zawiedzie zone . niestety sie nie pomylilem . tak jak do jej brata.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
.jestem po probie samobojczej .a ja nadal kocham. I robie co moge zeby i nnie pokochala znowu.

Będziesz walczył, a jak przegrasz, to zabijesz się tak?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja nie kumam, to ta Twoja żona chce być z nim czy z Tobą?
Czy chce i Ciebie i jego? To jest jakieś dziwne, ja nie rozumiem.
Czytaj Grazko....ja nie widze problemu w zadnej zdradzie .wybaczone jak juz mowie moja wina.
Kazalem odejsc .sprobowac z nim. Kolegi siostra to Grazka tez jest....a zona jest inteligentna . ciezko nie uwierzyc i jemu i jej. A tak swoja droga jaka przyjacuolka by pozwolika na nawiazanie jakiejkolwiwk eelacji swojego brata swoja przyjaciolka?tak ja bede walczył Grażko
Jestem zdania ( mogę się mylić, poprawcie mnie), że jeżeli ktoś czuję się spełniony w swoim związku, to nie zdradzi, a tym bardziej, nie będzie chciał z takiego związku odejść.
Owszem, istnieją związki w którym w przeszłości doszło do zdrady, oboje o tym wiedzą i sobie wybaczyli...ale jak ktoś wcześniej słusznie zauważył, wybaczenie musi pochodzić od serca tak, by sobie później tego nie wypominać przy pierwszej większej kłótni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry